Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Καληνύχτα κι ευχαριστώ για τα ψάρια

Ιανουάριος: οι πρώτες σκέψεις για τις καλοκαιρινές διακοπές πλανώνται αορίστως στον αέρα. Καθώς η λιτότητα επιβάλλει παντός είδους περικοπές, πολλοί είναι εκείνοι που φέτος θα βρουν φιλόξενο κατάλυμα στα κάμπινγκς. Την ίδια στιγμή οι ανήσυχοι φασιονίστας επιλέγουν από τώρα τον υπνοσάκο που θα κάμει τη διαφορά, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από το  μονδέλον Tuna Fish sleeping bag με την εγγύηση του ανυπέρβλητου ιαπωνικού ντιζάιν. Καληνύχτα κι ευχαριστώ για τα ψάρια!
 

18 σχόλια:

  1. Μπες εκεί μέσα και δώσε αφορμή στους Γιαπωνέζους να σε κάνουν σούσι!!!!

    Υ.Γ. κάνει και σετάκι με κάτι καταπληκτικές σαγιονάρες που είχες παρουσιάσει παλιότερα. Πόσο πιο σικ μπορείς να είσαι φέτος το καλοκαίρι!!!


    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που όταν πήγαινα στρατό είχαμε μόνο εκείνα τα ξενέρωτα της Terra. Ελπίζω να βγαίνει και σε όρκα, γιατί με τον τόνο δεν έχω ελπίδες να χωρέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να με δω τσιπούρα στην ακροθαλασσιά και τι στον κόσμο!
    Καλημέρα και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αρχή τρόμαξα λίγο με τον τίτλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ τρόμαξα με τον τίτλο και δίστασα να κάνω κλικ...

    Λέτε στα γεράματα να γυρίσουμε στα camping; Αρκεί ο υπνόσακος να έχει και ενσωματωμένη θερμοφόρα για τα λουμπάγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σερί το άιτεμ υπάρχει και σε παραλλαγή μερμέηντ? Αν το εντοπίσετε παρακαλώ να μου το παραγγείλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωωωωω δεν συμφέρει... δεν συμφέρει καθόλου. Θα ακούω "νιάου" το βράδυ και θα πετιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγχωρείτε, αλλά μου φαίνεται λογικόν: γιατί δηλαδή τα παιδάκια να έχουν αντίστοιχα προϊόντα μπομπ σφουγγαράρη, πάτρικ αστερία κτλ. και εμείς τίποτε;
    Εις εποχήν λιτότητος όμως προτείνω σαρδέλαν και γαύρον (αν και φαντάζομαι ότι ο τελευταίος θα υπάρχει ήδη εις την κόκκινην εκδοχήν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @mariw: μ' αρέσει το σούσι! Και οι σαγιονάρες. Και το ιαπωνικό ντιζάιν. Λες να την κάνω για Τόκυο μεριά; Πιστεύω ότι είναι μια πολύ σικ πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @kangs: θα εισηγηθώ την κατασκευή του μονδέλου όρκα. Προσωπικά θεωρώ τρομερό φασισμό το one size, ακόμα και όταν αφορά sleeping bags!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @γιαγιά αντιγόνη: θα είναι μια πολύ ευχάριστη νότα δίπλα στην παραλία. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι που προβλέπεται μια γενικότερη μουρτζουφλίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @σχολιαστής: ωχ, τώρα το κατάλαβα κι εγώ. Απλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός όταν το έγραφα χωρίς να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να παρερμηνευθεί. Αν και υπήρξαν φορές τώρα τελευταία που έχω ξανασκεφτεί να το κλείσω το κομμωτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @apos: false alarm!Tο δικό μου πάντως θα ήθελα να έχει σχήμα ψαριού κλόουν με ενσωματωμένο αντικουνουπικό και θήκη για τις Jose Cuervo μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @αβάδιστη: ευελπιστώ να καταφέρω να σας το ράψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ο φίλος του οικονόμου: ως γατομάνα δεν μπορώ να σκεφτώ πιο ωραίο νανούρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @μεγαλειότατος: άναξ, συμφωνώ μαζί σας. Διατί δηλαδή τα νήπια να δικαιούνται τα ψάρια τους και ημείς όχι; Όπως έγραψα και παραπάνω θα ήθελα ένα ψάρι κλόουν, αν και το έτερον μου ήμισυ είναι σίγουρο ότι θα μου εδώριζε το μονδέλον "μουρμούρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ το δικό μου το έβαλα σε μερική αναστολή όταν είχε αρχίσει να γίνεται ψυχαναγκαστικό. Τώρα γράφω αραιά και που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @σχολιαστής: το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά τελικά υπερισχύει.. ο εθισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή