Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η επανάσταση στην εστίαση

Απέριττες λεκάνες και τα λοιπά αγαπημένα αξεσουάρ του ιερού αυτού χώρου της οικογενειακής εστίας αποτελούν τη διακόσμηση του πάρα πολύ σικ εστιατορίου που βλέπετε στη φωτό: κάθεστε αναπαυτικά στο θρόνο με το χαριτωμένο μαξιλαράκι, παραγγέλνετε, τρώτε και φεύγοντας τραβάτε και το καζανάκι δια παν ενδεχόμενο. Ιδανικό δια κοπές πιτών, χορούς συλλόγων, συνεδριάσεις της τρόικας και λοιπές πολιτικοπολιτιΖμικές συνεστιάσεις. Το ιστοσαλόν, με τη σειρά του, ερωτά και σεις του απαντάτε σε ποια περιοχή θα θέλατε να ανοίξει ο τολμηρός επιχειρηματίας την ελληνική εκδοχή του.

13 σχόλια:

  1. Σερί, γιατί δεν μας λέτε το μενού; Ότι, επί παραδείγματι, το παγωτόν σοκολάτας προσφέρεται εις μορφήν ομοιάζουσα εις το περιεχόμενον των καθισμάτων;
    http://www.dumbfruits.com/2008/01/shitty-restaurant.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκάλη, Πολιτεία, Λαγονήσι... διότι μόνο όποιος τρώει χ*ζει!

    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Γκάζι. Ώστε να πάρει για πάντα στην αποχέτευση όλη αυτή τη δηθενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι στην κατάσταση που βρίσκεται η Βουλή (που μόνο των Ελλήνων δεν είναι πλέον), ταιριάζει θαυμάσια αυτό το σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εν λόγω θρόνοι διατηρούν και την λειτουργική τους αξία ή μόνο την αισθητική; Ουκ ολίγες φορές έχω βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να εγκαταλείψω την συντροφιά για να υπακούσω στην μητέρα φύση και αν το εστιατόριο μου προσφέρει αυτή την επιλογή θα το κάνω στέκι.

    Επίσης
    42

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μεγαλειότος: ας αφήσουμε τη χαρά των αναπάντεχων ανακαλύψεων στους ανύποπτους αναγνώστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @lena: μια καλή ιδέα θα ήταν να μισθώσουν το κυλικείον της βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @apos: α, ναι, εκεί θα είχε μεγάλο σουξέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ο φίλος του οικονόμου: Ω! Καλώς σας βρήκαμε! Φρονώ ότι οι εν λόγω κρεασιόν θα έπρεπε να συνοδεύονται από βογγονική ποίηση και κοσμικούς καναπέδες για ένα ολοκληρωμένο υπεραισθητικό αποτέλεσμα. 42!!! Η μόνη απάντηση στο μέγα ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα... και μάλιστα νομίζω οτι το επόμενο βήμα στην τεχνολογία του εστιαφοδευτηρίου θα έπρεπε να είναι Genuine People Personalities για τις τουαλέτες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή