Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Υπερατλαντικός κοσμοπολιτισμός

Τις βροχερές ετούτες ημέρες πλείστοι όσοι διακατέχονται από έναν ανελέητο νόστο δια το ελληνικόν θέρος. Άλλοι ενθυμούνται τις πανάκριβες καϊπιρίνιες που κατανάλωσαν στο Σούπερ Πάρανταϊς, κάποιοι άλλοι τις παϊδακοκατανύξεις στα ακριτικά Τζουμέρκα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που νοσταλγούν την ταβανόσκοπηση στα φιλόξενα σουηδικά κρεβάτια των ρουμς του λετ... Κάπου εκεί η ιστοσαλονίστ ανακαλεί από την υπερσύγχρονη ψηφιακή της νοσταλγικά φωτοτεμάχια από την εξωτική Αιδηψό, φωτοτεμάχια με μία εσάνς υπερατλαντικού κοσμοπολιτισμού:
 Μαϊάμι, Βενεζουέλα και ένα ακόμα φωτογραφικόν δοκουμέντον που συμβαδίζει με το σημερινό μουντ...

4 σχόλια:

  1. Σερί, ελπίζω η Βενεζουέλα να διαθέτει βασιλικήν σουίταν, διότι το γειτονικόν Thermae Sylla Spa δεν είναι αρκούντως σικ διά τα γούστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααχ! Θυμάμαι την προσμονή μου στο πορθμείο της Αρκίτσας καθώς αντίκριζα τη μητρόπολη της Αιδηψού στον ορίζοντα. Φαντάζομαι πως έτσι ένοιωθαν και οι μετανάστες καθώς αντίκριζαν την νήσο Έλλις του μπγιούτιφουλ Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @μεγαλειότατος: η σικ διαμονή εις την εξωτική λουτρόπολη είναι η ειδικότητα μας. Πώς θα σας φαινόταν μια σουίτα άνωθεν των τοπικών ΚΤΕΛ με την αύρα του βιολογικού καθαρισμου να πλανάται στον αέρα; Μπορουμε να σας την παραχωρήσουμε μετά χαράς, καθότι από φέτος Αιδηψός ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @kangs: μαιτρ, η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία. Φανταστείτε αλαλιασμένες γραίες να κυκλοφορούν με εξωφρενικά καπέλα, ξεχειλωμένες ρόμπες και τάπερ με μπάμιες... Κι εσείς να είστε μάρτυς του θεάματος αυτού επί δύο ολόκληρους μήνες...
    Μον Ντιε, τα υπογλώσσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή