Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Γάτες στο μουσείο

Ενας περίπατος πέριξ του νεότευκτου μουσείου Ακροπόλεως: φριχτό κτίριο, αξιολάτρευτες γάτες, γκουρμέ κατάληξη. Αυτές οι ελιές με το γκαζόν από κάτω, είναι άποψη ή να καλέσομε τον Γκλέτσο με τη μπουλντόζα δια να επαναφέρει την τάξη;



15 σχόλια:

  1. Να προσθέσω ότι οι θερμιδοβόροι καταϊφεδομπακλαβάδες ήταν θάνατος! Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σερί, είναι προφανές ότι θεωρείτε την επίσκεψιν εις το Ερζερούμ ως μεγίστην επιτυχίαν, αφού ενισχύετε τους παρά την πλατείαν Συντάγματος τουρκαλάδες - οι οποίοι όντως είναι καλοί, γνωρίζω όμως καλυτέρους νοτίως της γειτονιάς μας, παρά την εκκλησίαν της Αγίας Τριάδος (ευλογημένοι δηλαδή, αν και λιβανέζοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Güllüoğlu με σοκολάτα και αυξημένες αρμοδιότητες στο Κατερίνα Σνάιντερ Φαν Κλαμπ: Οι μόνοι λόγος που δεν εγκαταστάθηκα μονίμως εις τας Γροιλανδίας και ζω ακόμα τον εφιάλτη μου στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ τα γλυκα
    αχ τα γλυκα
    γουη λαβ αποστολος και ναι να το καλεσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελιές πάνω σε γκαζόν?
    είναι σα να βάζεις κρεμ ανγκλέζ στο μπακλαβά.
    πάμε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί...;Τι έχει το μουσείο; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Εμένα μ αρέσει που θυμίζει βάση Star Wars. Τααααααν ταν ταρατατααααααααααταν ταρατατααααααααααταν ταραταταααααααααν! ΟυφουυυυΟυφουυυυ Luke, I a m your father!

    Κοίτα, καλά τα γατιά δε λέω γλυκήτατα και φιλόζωη είμαι αλλά... μήπως έμεινε κανα γλυκάκι....; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Οι καταϊφεδομπακλαβάδες ήταν "θάνατος", οι φωτογραφίες με τις αξιολάτρευτες γάτες που είχαν γκουρμέ κατάληξη. (!?)
    Σίγουρα δεν είχε φόλες το κουτί; Αυτά τα πράσινα στη μέση πολύ ύποπτα μου φαίνονται. Μετά τι έχει σειρά; Περίπατος στο Σύνταγμα και το Ζάππειο με εικόνες από περιστεράκια και δηλητηριασμένα πασατέμπο;
    Και δε θέλω πλακίτσες με την αρχιτεκτονική του μουσείου. Προερχόμαστε από το σίριο λιακουροαπαίδευτοι. Αν το μεγαλύτερο και σημαντικότερο μουσείο της χώρας δεν έμοιαζε με διαστημόπλοιο που προσγειώθηκε στη μέση της πόλης με τι θα έμοιαζε, με αυτά τα μπανάλ νεοκλασικά που γειτονεύει;
    Άντε με συγχύσατε βραδιάτικα, πάω να χτυπήσω τη νουτέλα που έχει μείνει γιατί ζήλεψα τώρα και μόνο αυτή έχει μείνει από γλυκά στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @μεγαλειότατος: Η επίσκεψις εις το Ερζερούμ θα ήτο επιτυχημένη εάν ο μαιτρ συμμετείχε εις τοπικόν μαραθώνιον. Δεν το έπραξε όμως, οπότε λαμβάνω το θάρρος να ζητήσω
    το στίγμα του λιβανέζικου ναού δια να ξεπεράσομεν την αγωνιστική αυτή απογοήτευσιν μετά μπακλαβάδων και καταϊφίων (αφήστε δε που είναι και πέριξ της οικίας μας ...}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @kangs: αγαπητέ, ιτ γιορ μυθ ιν γκρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @άσωτος: θα τον κεράσουμε επαναστατικους καταϊφομπακλαβάδες για το αγωνιστικό του φρόνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @krot: μα πείτε τα! Μου θύμισε χάι τεκ μεζονέτα στην Εκάλη μετά αναγεννησιακών ερωτιδέων στο συντριβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήθεν: Huston, we have problem. Το μουσείο πάντως μου θύμισε κέντρο logistics επί της Αττικής Οδού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ορεστης: ουπς, μαιτρ, σωστή η παρατήρησή σας για τη σύνδεση γάτων και γκουρμέ κατάληξης... με τόσα που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό.
    Το κουτί σας βεβαιώ ότι δεν περιείχε φόλες, το καταναλώσαμε σε ένα απόγευμα και μας δημιουργησε μόνο μια ελαφρά δυσπεψία.
    Σε ό,τι αφορά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του μουσείου, φρονώ ότι είναι δάκτυλος των ΕΛ στην οποία εμπλέκονται Νεφελίμ και Αρλουμπίμ με καλλιτεχνικές ανησυχίες.
    Νουτέλα είπατε; Pas mal, pas mal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σερί, ο ναός του μπακλαβά ευρίσκεται εις την οδόν (νομίζω) Μεσσηνίας (θα την αναγνωρίσετε: κατεβαίνοντας την Κηφισίας, ευρίσκεται -εις την αριστερήν πλευράν- αμέσως μετά το τουριστικόν πρακτορείον "Δημίδης" - ο δρόμος είναι γεμάτος ακακίες), φέρει δε το όνομα "Hanbali" (ναι, Ηanibal, οπότε μην πάτε μόνη! - χούμορ κάνω, χούμορ) και το μαγαζί (εργαστήριον) φαίνεται από την Κηφισίας. Ομιλούν και ελληνικά (ολίγον τι σπαστά) - εκτός βεβαίως αν ομιλείτε εσείς αραβικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @μεγαλειότατος: άναξ, θα πράξω τα δέοντα. Το συντομότερο. Μιλ μερσί δια τας γκουρμέ αυτοκρατορικάς σας συμβουλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή