Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Μερικοί εκλεκτοί υποψήφιοι (Παρτ 2) - Μολών Ζαβέ!



Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις των εκλεκτών υποψηφίων του κόμματος Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ., σειρά έχει ο μέγας φωτογράφος, ευπατρίδης, ντεκορατέρ και πολιτικός Μπάμπης Ζαβός. Με τα ευφάνταστα προεκλογικά συνθήματα "Μολών Ζαβέ", "Σεισμός Σεισμός έρχεται ο ZABΟ.Σ.", "Σαφώς Ζαβός" και το αμίμητο "Όλους εμάς μας ενώνει ο μπακλαβάς", η νίκη είναι δική του!
Παραθέτουμε το σύντομο βιογραφικό του υπέρλαμπρου αυτού αστέρα της πολιτικής σκηνής:

"Γεννήθηκα στην όμορφη και ιστορική πόλη των Γρεβενών την πρώτη του γεννάρη του '57 Από τότε αγάπησα τον φακό αλλά και το γλυκό κρασί, την όμορφη παρέα, την απλότητα και την ομορφιά(στις γυναίκες) Τέλος να υπενθυμίσω πως αναλαμβάνω φωτογραφίσεις γάμων εορτών και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων".

Ψηφίζουμε δαγκωτό Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

6 σχόλια:

 1. ΦΛΑΝΤΖΑΣ και αστους να ψαχνουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή κυρία Πασταφλώρα,

  Η αφισοκόλλησις της φάτσας του Μπάμπη και των προεκλογικών του θέσεων θα διαλύσει και την τελευταία πολιτική αμφιβολία των ψηφοφόρων, ζαβαίως ζαβαίως.

  Δεν με νοιάζει ποιός θα βγει,
  Δεν με νοιάζει πώς θα βγει,
  Αρκεί το ψηφοδέλτιο να είναι Φλαντζικό,
  Να είναι Φλαντζικό,
  Να είναι Φλαντζικό,
  Σουσού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @πρέζα ΤΒ: κι αυτοί θα ψάχνουν κι εμείς θα ψαχνόμαστε... μια ωραία ατμόσφαιρα θα είμαστε στις 17 του μήνα. Καταταχτείτε μας έλεγαν, θα βρείτε ένα φιλικό περιβάλλον μας έλεγαν...

  @madame sousou: ω! τα τραγούδια του αγώνος! κυκλοφορούν και σε CD μήπως δια την ενίσχυσιν του κόμματος;;; (ΕΝΑ είναι το κόμμα!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα φροντίσει και ο Ζαβός για το θέμα που μας καίει, δηλαδή την επαναφορά των τίτλων ευγενείας στην Ολλανδική Σενεγάλη; Αν όχι, να μην τον ψηφίσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητή κυρία Πάστα Φλώρα,

  Παρακαλώ περάστε όταν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το προεκλογικό σποτ του κόμματος. Κερνάμε ποπ κόρν και κόκα κόλα.

  Επίσης, ένα νέο και ωραίο σύνθημα της παράταξής μας:
  Τέρμα πλύσιμο και λάντζα
  τέλειο μανικιούρ με Φλάντζα.

  Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε:
  ΖΑΒΩΣ ΣΑΦΩΣ,
  Σουσού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @madame sousou: είμαι βαθύτατα συγκινημένη... Εμπρός Ζαβός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή