Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

No more tears to cry???
Καλά μου παιδιά,
πολλά και διάφορα φαιδρά -και όχι μόνο- θα ήθελα να σας γράψω μετά από 2 μήνες σχεδόν απουσίας και περιήγησης στα πέλαγα και στις εθνικές οδούς. Όμως άλλα μεγάλα και θλιβερά μας πρόλαβαν κι έτσι το πρώτο αυτό ποστ της "νέας σχολικής χρονιάς" θα περιοριστεί σε ένα απόσπασμα από το σημερινό κείμενο του Στέλιου Ράμφου στην Καθημερινή.
"Δεν ήταν οι ισχυροί άνεμοι και οι πολλαπλοί εμπρησμοί πρωτεύουσα αιτία του μεγάλου κακού, ήταν ένας ψυχισμός ασύντακτος και αχαλίνωτος που μορφοποιεί ως ανευθυνότητα την ψυχική μας αναρχία".

Απντέιτ- Προς κ.κ. εμπρηστές, οικοπεδοφάγους, λαμόγια και λοιπές "καυτές" επενδυτικές δυνάμεις: Ο Εθνικός Κήπος πώς σας ξέφυγε ατιμούλικα;;;

9 σχόλια:

 1. Τι να πω για τις φωτιές που δεν το έχουν πει οι άλλοι;

  Γι αυτό θα πω μόνο, πως χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλώς την! Για τις μπύρες ετοιμάσου. Δεν έχω κατέβει ακομα Πάτρα, αλλά εντός εβδομαδος πρέπει να την κάνω. (Οχι πως δε θα ξανάρθω κιόλας..)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @3parties: χαίρομαι κι εγώ που σε ξαναβρίσκω! όταν ξανάρθεις σου'χω την απόλυτη σοκολατοκατάνυξη: παγωτό Kayak με βελγική σοκολάτα. Πώρωση!

  @estarian: Ετοιμάζομαι, ετοιμάζομαι! Στείλε μέιλ να συντονιστούμε.

  @ντάτα μπέης: θενκ γιου βέρι ματς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητή κυρία Παστα Φλώρα,

  Αφού σας δηλώσω πόσο χαίρομαι που σας έχουμε πάλι κοντά μας επιτρέψτε μου να σας πω πως η διάσωσις του Εθνικού Κήπου οφείλετο σε Κολωνακιώτισσες που πήγαιναν τα οικίδιά τους βόλτα για ούρηση σε αυτόν τον κήπο.

  Το Πεδίον του Άρεος το έσωσαν οι Αλβανοί νομίζω,
  Σουσού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @madame sousou: λατρεμένη Κολωνακιώτισσα, το ήξερα ότι οι ηρωικές γυναίκες της συνοικίας σας είναι πλασμένες για το μεγάλο, το ωραίο, το αληθινό. τα σέβη μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρε μη δίνεις δέες, τρελάθηκες, ρε γμτ;!

  Τον Ράφο τον έκαμα κι εγώ quote στο βλόγι μου σήμερις...

  Πέρα απ' τα όσα λέμε, μάλλν ο καιρός εγγύς δι ολιγην δράσιν...

  Αν θες, δες το http://galatsi.blogspot.com

  Χαιρετώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @christophorus: σεβάσμιε γέροντα, αφού γνωρίζετε τι παλιοχαρακτήρας είμαι! μήπως θα έπρεπε να με καταδώσετε για να παρετε την αμοιβή της επικύρηξης;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Νομίζω πως η ζοφερή αλήθεια για τους εμπρησμούς βρίσκεται εδώ:

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=757499#_edn2%23_edn2

  ΑπάντησηΔιαγραφή