Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Λενινζέλος

Το καλλικρατικόν πνεύμα οικονομίας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους πάντα σφιχτοχέρηδες δημοτικούς άρχοντες. Έτσι, τα πρώτα ευρηματικά δείγματα περικοπής δαπανών έκαναν την εμφάνισή τους σε πάρκα και πλατείες, φέρνοντας έναν άνεμο αλλαγής τόσο στους ισολογισμούς των δήμων όσο και στον τρόπο που μέχρι σήμερα βλέπαμε τους πατέρες του έθνους. Το ιστοσαλόν και η ακούραστη ψηφιακή του, σας αποκαλύπτουν πρώτοι τις "προτομές δύο σε ένα", οι οποίες με έναν πολλάν επαναστατικόν τρόπον περικόπτουν στο ήμισυ τα δημοτικά έξοδα δια την κατασκευή ηρώων και συναφών μνημείων. Στη φωτό που ακολουθεί βλέπετε ένα λαμπρόν δείγμα της νέας αυτής πρακτικής που ανοίγει το δρόμο διά συγχωνεύσεις του στυλ... ε, πείτε καμιά ιδέα!!!

15 σχόλια:

  1. Μην μας προκαλείτε, διότι οι συνδυασμοί είναι άπειροι: μπορούμε π.χ. να συνδυάσουμε το αυτοκρατορικόν στιλ του κ. Χρυσοχοΐδη μετά του μπάρμπα μου του αυτοκράτορος Ιωάννου ΣΤ', ή το ενδυματολογικόν του κ. Αβραμόπουλου μετά αγαλμάτων του Καρλομάγνου.
    Θα μπορούσε επίσης κάποιος αναιδής σουρεαλιστής να γράψει αντί για "Λένιν" κάτι άλλον, όπως "Σουζυλίνι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α μου θυμίζετε την τοποθέτηση της σιδερώστρας στη θέση του μπούστου της Αειμνήστου. Σα σκέψη τολμώ να πω ότι μου έρχεται ολόσωμο Μ. Αλεξάνδρου με μόνη παρέμβαση φουστανέλλα για να φέρει προς Κολοκοτρώνη μεριά, ή ακόμα θα έβλεπα με πολύ κέφι συνδυασμό Χάρη Σιανίδη - Κοκού (την ίδια γλίτσα κουβαλάνε). Προσπαθώ να συνδυάσω και την Έλενα Βέντη με κάτι αλλά δεν μου ρχεται... τι λέτε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχαχαχαχ εγώ θέλω να δω Καλβουγιουκλάκη Αλίκη, αχαχαχαχαχαχαχ μλκ πέθανα και έχω και το ανήψι στο φούρνο, θα μου καεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα
    τι λες ρε Πρόβατε!!!!!!!!!!

    Μανδαμ, σε λίγο θα μας πείτε πως το σήμα της Ειρήνης είναι το σήμα της Μερσεντες...σε καλό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμ σαμπου εμ κοντισιονερ.
    Το ιστοσαλον προσφερει λυσεις πακετου.
    Οπως ακριβως και το snuggie μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μία καλή αρχή για την σοφή περί συγχωνεύσεων πρότασή σου είναι το άγαλμα του καραμανλή σε στυλ ματριόσκα, μέσα απ΄ το οποίο θα βγαίνουν καμιά δεκαριά υπουργοί του.
    σε πασοκική έκδοση, αναγκαστικά η μεγάλη ματριόσκα θα είναι ο πάγκαλος.
    δεν ειν κακό...
    παρότι αντί για άγαλμα θα προτιμούσα να τους πετροβολήσω με άλλο τρόπο...χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @μεγαλειότατος: φανταστείτε δε τους αδριάντες του Αβρομάγνου επάνω στα γνωστά καγκελίδια που στιγμάτισαν τη δημαρχιακή θητεία του έλληνος Καρλομάγνου. Οποία κομψότις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @πρόβατο: τι μου θυμίσατε τωρα! Εκείνη τη διαβόητη σιδερώστρα στη θέση της προτομής της εν λόγω καλλιτέχνιδος. Ωραίες εποχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @μπαλόνι: μα δεν είναι;;; Πέφτω από τα σύννεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tzaga: Βας ιστ snuggie, καθότι μπορεί να καταγόμεθα από την πρώτη πρωτεύουσαν του ελληνικού κράτους, πλην όμως είμεθα ολίγον τι βραδυβλεγείς στις νέες τεχνολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @δρ απαράδεκτος: φανταστείτε δε μητσοτακικόν άγαλμα 4 σε ένα: πατήρ-υιός-κόρη-εγγονός. Μέγιστη οικονομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @σουρικάτος: μαιτρ, τώρα σας είδα, συγχωρέστε με. Επίσης σκεφτείτε τον συνδυασμό Φρανκ Ζάππα-Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ζενιάλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξενυχτατε μου οπως βλεπω...
    Για σας λοιπον, ενα μινι overdose

    http://tzagalagabugu.blogspot.com/2010/01/pop-culture-phenomena-snuggie-v-kosy.html

    http://tzagalagabugu.blogspot.com/2010/01/snuggie-effect.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @tzaga: Ιδανικό για δώρο σε θείες και γραίες Αιδηψού. Σας ευγνωμονώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή