Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Αϋπνίες

Αϋπνίες! Όχι αυτές με την ξανθομαλλούσα μαγκοσελεμπρίτι, αλλά από εκείνες που σε κάνουν να λες τη λέξη "ύπνος" και να ξεσπάς σε κλάματα συγκίνησης. Αϋπνίες, που έρχονται μαζί με το μωρό, αϋπνίες που συνεχίζονται όταν βγάζει δόντια, αϋπνίες που συνοδεύουν την κάθε επίσκεψη στον παιδίατρο, αϋπνίες όταν αρρωσταίνει... Ας μην μιλήσουμε για τις σούπερ αϋπνίες όταν αρχίζει να βγαίνει με τα φιλαράκια εκεί στην εφηβεία (αν κι αυτό είναι ακόμα μακρινό σενάριο).
Αφιερωμένο εξαιρετικά στη μανούλα Manetarius και σ' όλες τις μαμάδες που ξενυχτάμε αναθεωρώντας τις βασικές αξίες της ζωής που για μας συνοψίζονται πλέον στο τρίπτυχο "ύπνος, ύπνος και πάλι ύπνος".

10 σχόλια:

 1. Εγώ Φλωράνς δεν ανησυχώ για τις αϋπνίες σας κατά την εφηβεία της μικράς κεχαριτωμένης.
  Ανησυχώ μόνο για τα γερμανικά πέδιλα... Υποσχεθείτε πως δεν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι α¨θπνιες θα δικαιωθούν όμως στο... αυριανό σεργιάνι δρατζολακίου-μικρού Τρότσκι στη νυχτερινή Αθήνα με τις μαμάδες τους on line στα κινητά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Yπομονή. Θα έρθει η μέρα που θα ακούσεις το «μητέρα ξεκουράσου. Τώρα θα δουλεύουνε για σένα τα παιδιά σου».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σας ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!
  Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν το κουρασμένο μπυ κορμί και δάκρυα χαράς τρέχουν από τα κατακόκκινα ξενυχτισμένα μάτια μου!

  Κι εγώ, να θυμάστε... όταν ο μικρός Τρότσκι θα έρχεται να παίρνει το φρατζόλι σας για κλάμπινγκ με το φτιαγμένο παπί του... θα σας έχω ον λάιν μέχρι να γυρίσουν σπίτι (το παιδί μου θα το έχω καλωδιωμένο... δεν ξέρω για σας...)!

  υ.γ. σοφός ο καλλιτέχνης κύριε Apos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @αβάδιστη: ξέρω, αισθητικά σας έχω πληγώσει ανεπανόρθωτα... και εξακολουθώ να το κάνω δίχως ίχνος ντροπής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ΚΥΠ walking: κοιτάξτε, με τόσους φίλοι στα μπαρς και τα κλαμπς όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας δίνει ραπόρτο για τα καμάρια μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @apos: α, μα θα δείτε τι καψόνια θα της κάνω κι εγώ όταν μεγαλώσει και θα θέλει να κοιμάται ως αργά το ΠΣΚ: στο τέρμα θα βάζω τα ιντάστριαλ για να πάρω τον ύπνο μου πίσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @manetarius: όπως προείπα και στον φίλτατο ΚΥΠ οι διάφοροι φίλοι μπαρμεν και ντιτζέις θα έχουν πολλά να μας καρφώσουν όταν έρθουν οι χαλεποί εκείνοι καιροί.
  Μάνα, κουράγιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κουράδιο,όπως έλεγε κι η γιαγιά μου,αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @κοκκινα συννεφα: μια καινούργια άυπνη μέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή