Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Άρση μονιμότητας

Ως ιστοσαλονίστ και καλλιτέχνις παρακολουθώ με ενδιαφέρον την λαίλαψ που έχει ενσκύψει στα δημιουργικά λογιστικά της χώρας. Και με τη σειρά μου θα απευθύνω έκκληση να αρθεί η μονιμότητα στα παρακάτω άιτεμς που τόσο μας ταλανίζουν ως έθνος:
Α. Άρση της μονιμότητας στις θερμίδες της σοκολάτας, με δραματική μείωση των πλαφόν στις 25 θερμίδες ανά 500 γραμμάρια.
Β. Άρση της μονιμότητας στα χανγκόβερς που προκαλούνται από τα διάφορα οινοπνευματώδη. Προτείνεται η κουρουμπελοποίησις να επέρχεται στην 8η Μαργαρίτα και την 18 μπύρα (όπου φυσικά θα ισχύσει το ίδιο πλαφόν με τις θερμίδες των σοκολατοειδών)
Γ. Άρση της μονιμότητας στους κακούς τρόπους και την αγένεια που συναντάμε ολούθε και πανταχώθεν με ταυτόχρονη άρση στο τουρκομπαρόκ γούστο που έχει καταλάβει πόλεις, χωριά, πολίχνες, ρουμάνια και ρουμστουλέτ.
Αναμένουμε και τις δικές σας προτάσεις οι οποίες θα διαβιβαστούν στα κεντρικά στις Βρυξέλλες.

13 σχόλια:

 1. Το Α επιθυμώ κι εγώ διακαώς να αρθεί, μπας και μπορώ να τρώω κάθε μέρα μια σοκολάτα 100 gr χωρίς να με βασανίζουν αλύπητα οι τύψεις. Επίσης: Άρση μονιμότητας βαρεμάρας στο 8ωρο δουλειάς. Αρση μονιμότητας απίστευτα υψηλών τιμών σε όλα εκείνα που σ' αρέσουν και δε θ' αποκτήσεις ούτε στην άλλη ζωή. Άρση μονιμότητας στην αδιακρισία των γύρω μας. Αυτά μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιθυμώ άρση της μονιμότητας στα πάντα πέραν του ήλιου που μας φωτοσυνθέτει! Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι θα λέγατε... να ξυπνάνε τα νεογγένητα και να φτιάχνουν μόνα τους το γάλα, κυρίως τα βράδια που οι αντοχές μας είναι στο ναδίρ;

  (ο καθένας το βιολί του εδώ μέσα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αρση της φράσης Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άρση της μονιμότητας της μπόχας της μπίχλας της μάκας της λίγδας της μασχαλίλας της ιδρωτίλας της ψαρίλας της βοθρίλας της σκατίλας της πορδίλας της εργοστασιακής ντοματίλας της σαπίλας της μούχλας της σκόνης των αρκούδων των λασπόνερων των αλογοκούραδων των πατημένων τσίχλων, φρουτοφλουδών και αμφιβίων εις τους δρόμους όπως και γενικότερα όλων των υπολοίπων δυσωδιών κακοσμιών και ακαθαρσίων. Άντε να ξεβρωμίσει ο τόπος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για τη σοκολάτα, amorosa, θα με βρεις στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

  Επίσης, να έρθουν αύριο το πρωί εδώ οι κοιντικοί να βάλουν σε επιτήρηση, τα greek statistics και την greek μετριότητα και δηθενιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @pink fish: συμφωνώ και επαυξάνω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @βρομιστεράκι: και να τηλεμεταφερθούμε σε μια παραλία με ένα καταπληκτικό μπαρ όπου θα πίνουμε κοκτέλες! Αααααααααα! Τηλεμεταφορά τώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @manetarius: και επίσης να μαθουν να αλλάζουν τις πάνες ΜΟΝΑ τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @αβάδιστη: αβάδιστα να αρθεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @apos: και τα γκρικ καγιέν επίσης!
  Πρέπει να κάνουμε μια πανστρατιά για το θέμα της σοκολάτας... να το πάμε ένα ευρωπαϊκό δικαστήριο;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @σούλα φρίκη: άρση της χρήσης του σκόρδου στο τζατζίκι, για να ξεβρωμίσουμε επιτέλους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή