Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Η γιορτή της μάνας ρέιβερ

Είναι πάρα πολύ σικ να γιορτάζεις και δυο και τρεις και εκατονδεκατρείς φορές το χρόνο: τρως χωρίς τύψεις τις πάστες σου, τιμάς τον τρισμέγιστο Χοσέ Κουέρβο κι έχεις έναν καλό λόγο να είσαι και επισήμως για τα πανηγύρια.
Και η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη φέτος γιατί εκτός από τη γιορτή του Ασώτου και την ονομαστική εορτή -που ελάχιστοι γνωρίζουν λόγω του ονόματος - μπλόφα με το οποίο η ιστοσαλονίστ κυκλοφορεί, μια ακόμα γιορτή έρχεται να δώσει την αφορμή για παστοκατανύξεις και ντριγκι-ντρίγκι μάνα μου: η γιορτή η μητέρας την οποία η χαιρ στάιλιστ για πρώτη φορά στη ζωή της θα τιμήσει δεόντως στολίζοντας το ιστοσαλόν με άνθη, τσακίζοντας παγωτό παρφέ σοκολάτα και χορεύοντας αγκαλιά με το φραντζολάκι άσματα επετειακά και αθάνατα όπως το περίφημο "Για τη γιορτή της μητέρας" που τραγουδούσαν τις εποχές της πλειστοκαίνου οι Μουσικές Ταξιαρχίες.

16 σχόλια:

  1. Εγώ διάλεξα ένα πιο hardcore τραγούδι για τη γιορτή της μητέρας.
    Χαχαχα...το δικό σας δε φτουράει μπροστά στη δική μου επιλογή! Περάστε από το ιστολόγιό μας να μας χορέψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η πρώτη χρόνια που γιορτάζετε μάμι?!?!?!?!? Δεν κάνω λάθος?!?! Να σας χαίρεται, να αγαπιέστε, να τρώτε μαζί και να ακούτε μουσική τσίτα (δεν υπάρχει καλύτερη συνενοχή και bonding, που λέμε κι εμείς στον Πειραιά) Α, και στα δικά μας πατουσάκια αι ονειροπόλαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oh cherie, ιστοσαλονίστ θα αγγίξετε την τελειότητα του εορτασμού με Μουσικές Ταξιαρχίες !
    Δεν μπορώ να προσθέσω περισσότερα για τη δραστηριότητά σας αυτή δεδομένου ότι έχω μείνει με την απορία: "πού πάτε και βρίσκετε τις φωτογραφίες;" η συγκεριμένη Liebe Mutter μου θυμίζει μια σπιτονοικοκυρά που είχα όταν έμενα Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διπλά Χρόνια Πολλά!!!!!!
    Με ό,τι μουσικές προτιμάτε, αγκαλίτσα μεγάλη για τρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό το άσμα που διαλέξατε για τη σημερινή εορτή.
    Τες θερμότερες ευχές μας μητέρα Pasta, με αγκαλιές λουλούδια και κουβάδες παρφέ.
    Υ.Γ
    Διευκρίνηση στο προηγούμενο πόστ σας, αναφέρομαι στα πολύχρωμα, καλαίσθητα αθλητικά πατούμενα που φορώντας τα, το Νο 46 γίνεται 52.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και ανθηρά! Να σας χαίρεται το φρατζολάκι σας, ο καταληψίας του οικογενειακού DSL, όλοι εμείς και το παγωτό παρφέ!
    Τα τριαντάφυλλα που σας έστειλα, μην τα φάτε... έχουν αγκάθια..(γιατί εγω προσπάθησα να τα φάω μια φορά...)!
    Σσσμαααακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xρόνια πολλά, amorosa....

    με αγάπη,
    Ιωσήφ (Jose) Κοράκης (Cuervo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @lena zip: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πράγματι για τα ακούσματα της ιστοσαλονίστ ο Πάριος αντιστοιχεί σε καταναγκαστικά έργα στο Γκουαντάναμο. Δεν βαριέστε όμως, αφού αρέσει στις μαμάδες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @aaduck: καλό μου παπάκι, σου εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από ένα μωρό μέσα στο σπίτι (κι αυτό στο λέει πρώην φανατική εργένισσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @sofar: αγαπητή φίλη, οι Μουσικές Ταξιαρχίες αποτελούν ένα ακόμα προσωπικό φετίχ! Οσο για τις φωτογραφίες έχω ρίξει ατελείωτα ξενύχτια ψάχνοντας στις χωματερές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @juanita: muchas gracias querida! Θα σας στείλω μέιλ σχετικά με τα αποτελέσματα των μαγειρικών μας πειραμάτων (διότι ως γνωστόν η σχέση μας με την κουζίνα συγκρίνεται μόνο με τη σχέση μας με την εφαρμοσμένη κυβερνητική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @KYΠ walking: εκλεκτέ ιστοπανελίστ, σας μερσί δια τας ευχάς! Την ημέρα την τιμήσαμε αρχικά τρώγοντας γεμιστά κρουασάν μετά της κοινής μας φίλης Καιτούλας και αργότερα τσακίζοντας μηλο-τσιζκέικ και τσίπουρα στο κίτρινο άντρο του κομπάδρε.
    Οσο για τα πατούμενα, θα έπρεπε να δείτε τις χειμερινές παντόφλες μου τις οποίες μόλις χθες αποχωρίστηκα δια παντός διότι είχαν γίνει σαν βαρκαρόλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, τα άνθη σας ήταν νοστιμότατα! Μόνο που τα κατανάλωσε η γιαγιά του συνήθη καταληψία η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ και τρέφεται με φυτά εσωτερικού χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα φασόλια τα έφαγε κανείς ή μόνο η ... μαρμάγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @juanita: τα τσακίσαμε! δεν έχω προλάβει όμως να σου στείλω μέιλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή