Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Ο πολιτιΖμός της περηφάνειας

Κάθε μεγαλόπνοο ιβέντ που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει και την ανάλογη τελετή λήξης. Έτσι και το πολιτιΖμικό αφιέρωμα του ιστοσαλόν ολοκληρώνεται σήμερα -εν μέσω πχοιοτικού γιουροβιονιστικού οβερντόουζ- με ένα βιδεοτεμάχιον σκέτο μεγαλείο. Παρακαλώ πολύ παρακολουθήστε προσεκτικά αυτό που ακολουθεί (ειδικά από το σημείο που μπαίνει ο μαιτρ με τα πνευστά στο 0:40). Ως ιστοσαλονίστ, καρναβαλίστ και καλλιτέχνις έχω να δηλώσω ότι καήκαμε κι απόψε καήκαμε!

7 σχόλια:

  1. Καταγγέλλω τις ανίερες συμμαχίες των βόρειων ξανθών φυλών εναντίον της καθαρότητας των ΕΛ, που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκφράστηκαν όμορφα, ευγενικά τε και ηρωικά από το μελανούρι τον Sakis.
    Γκολ αυτοι;
    Σέντρα εμείς.

    γι κομόν δατσρά
    g r

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραπονιάρικο παίξιμο του κλαρινόφωνου συνόδευσε μοναδικά τις σκέψεις απολογισμου και την αδιόρατη μελαγχολία που κρύβουν ενίοτε οι τελετές λήξης.
    Ως πανελίστας και ως άνθρωπος νοιώθω συγκίνηση για το τέλος της πολιτιζμικής εβδομάδος, αλλά και αισιοδοξία καθώς γνωρίζω ότι ο πολιτιζμός είναι διαρκές φαινόμενο στο ιστοσαλόν και η μόνη τελεία που βάζω είναι αυτή στο πρώτο συνθετικό της ονομασίας μου, ικανοποιώντας τοιουτοτρόπως το ανήσυχο πνεύμα της βοηθού πιστολακίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που τα βρίσκεις αυτά τα βιντεο μωρέ????

    μας έχεις αφήσει σπίτσλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @green revenger: μαέστρο μου, πάλι καλά που οι αδελφοί μας Κύπριοι έκαναν και πάλι το βαθμολογικό τους θαύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΚΥΠ Walking: εκλεκτέ ιστοπανελίστ, χαίρομαι που ο τελικός του Σαββάτου σας έκανε σοφότερο και σας έδωσε όλη την απαιτούμενη ώθηση για να συμπράξετε στον κοινό αγώνα με άξονα την κουλτούρα και τον πολιτιΖμο.
    Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ria: σερί, μετά τις κολοσσιαίες αυξήσεις στους μισθούς τους, οι βοηθοί πιστολακίου βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση του κατάλληλου σταφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή