Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Μέρα -μουσικής- χαράς σήμερα!

Πολύ μεγάλη χαρά πήραμε στο ιστοσαλόν σήμερα διαβάζοντας τούτο εδώ το άρθρο. Όχι, όχι δεν έχει να κάνει με το μαύρο πρόεδρο που όλοι ευελπιστούν ότι θα φέρει άσπρες μέρες στη μαύρη κατάμαυρη μαυρίλα των Γιουνάιτεντ Στέιτς και όχι μόνο, αλλά με τους εξαιρετικούς κυρίους της φωτογραφίας που μας έρχονται από Ντάουν Άντερ:



Για όσους δεν καταλάβατε πρόκειται για τους AC DC που σε πείσμα των μπαγλαμάδων του R'N'B και του λοιπού σαχλοπόπ πολτού βγάλανε τραγουδάρες, τσακίσανε τα τσαρτς και μαζί όλες τις φλωράντζες και την παρατρεχάμενη στρατιά των πιαρτζήδων και των ακατανόμαστων πλεϊλιστάδων. Και μέσα σε δυο μόλις εβδομάδες -και σε πείσμα των κρίσιμων καιρών- πούλησαν πέντε εκατομμύρια τεμάχια, μεγάλη η χάρη τους! Τρελά αγόρια, το ιστοκομμωτήριο και η μέταλ διεύθυνσις του υποκλίνονται, βάζουν όλη τη δισκογραφία στο CD player προς μόρφωση -και συμμόρφωση- της κυοφορούμενης Πασταφλώρας τζούνιορ, της ευγενικής πελατείας και της υπόλοιπης γειτονιάς. Μάστορα, ρίξε ένα Rock'n'roll Train να καούν τα κάρβουνα!

8 σχόλια:

  1. φιλτάτη συνΚΔΩΆτισσα μανδάμ ιστοκομμώτρα, βρίσκω έξοχον την ιδέα του πιστολακίου υπό τους ήχους του εναλασσομένου/συνεχούς ρεύματος αναβλύζοντος εκ του ηχοσυτήματος του ιστοσαλόν, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο ότι η γριά πουρόκα έχει το ζουμί - με αγωνιστικούς χαιρετισμοί! (προς επίρρωσιν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Angus χρειάζεται επειγόντως εμφύτευση. Μήπως να αναλάβει το ιστοσαλόν;

    ΥΓ: Ξέρω άνθρωπο που πήγε στην Παναγία της Τήνου κι έριξε χαρτάκι "υπέρ υγείας και συναυλίας των AC/DC".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφεντικό είμαστε ένα ροκ ιστοσαλόν και το περηφανευόμαστε.
    Αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω το τραύμα όταν χάσαμε τη Μπιγιονσέ απο πελάτισσα.. το ξέρω αφεντικό ότι φταίω, της είπα βαριές κουβέντες που δεν αρμόζουν σε βοηθό πιστολακίου β' .. τουλάχιστον αυτή ερχόταν για χτένισμα τρεις φορές τη βδομάδα, τούτοι εδώ πότε θα έρθουν;
    Και μη μου ξαναπείς ότι αξίζει ο σπάνιος πελάτης αφεντικό τα πουρμπουάρ περιμένουμε κι εμείς τα β' ( γενικώς ) για να ξοφλήσουμε τις δόσεις του στεγαστικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και not my cup of tea ως είδος μουσικής, υποκλίνομαι στη μαγκιά τους γιατί εκτός από ταλέντο, στην εποχή μας χρειάζονται και κότσια για να κάνεις επιτυχία χωρίς να βασίζεσαι στην εμφάνιση σου. Well done boys!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @άμα το λέει η σούφρα σου: σύντροφε, συναγωνιστή και συνΚΔΩΑτη, θα συμφωνήσω μαζί σας ότι ο γέρων πουρόκερ έχει άλλη χάρη! Γεγονός το οποίο καθιστά καθήκον μας να επικοινωνήσουμε τη μεγάλη αυτή οικουμενική αλήθεια και στην πελατεία του ιστοσαλόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @incontinentia: πολυαγαπημένη συναγωνίστρια, παρακαλώ πολύ όπως μας συστήσετε το φίλο σας για τις εξωτερικές εργασίαι του ιστοσαλόν. Πρόσληψη άμεση, αποδοχές ικανοποιητικές, ΙΚΑ και μπόνους εξασφαλισμένα.
    Οσο για τον Angus, σωστή η παράτηρησή σας, αλλά και πάλι αυτό το ημικαράφλιο του δίνει ένα άλφα κυμπαριλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @so_far: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου β, καλά κάναμε και τη χάσαμε την Μπιγιονσέ καθότι ήταν μουλάρα και αγενής και όλο μας έστηνε στα ραντεβού. Σας υπόσχομαι ότι το ιστοσαλόν θα καταβάλει κάθε απαραίτητη προσπάθεια για να αναβαθμίσει την πελατεία του: άσχημα θα μας έπεφτε δηλαδή να κουρεύαμε τους Metallica;

    ΑπάντησηΔιαγραφή