Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Η γειτονιά αναβαθμίζεται


Πολύ χαίρομαι όταν ανοίγουν πχοιοτικά μαγαζά γύρω τριγύρω από το ιστοσαλόν. Η περιοχή αναβαθμίζεται, κάνεις καλούς γείτονες και συχνά βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα. Πάρτε παράδειγμα το βίτεο κλαπ ΕΛΑ που έκανε τα εγκαίνιά του στον απέναντι δρόμο. Ο νέος αυτός επιχειρηματικός προσδιορισμός αποτέλεσε ένα ευχάριστο αίνιγμα για το προσωπικό του ιστοκομμωτηρίου. Τι εννοεί τελικά ο καλλιτέχνης; Μήπως το ΕΛΑ παραπέμπει σε κάποιο παράρτημα της γνωστής επαναστατικής οργάνωσης που θα μας χαρίσει συναρπαστικές εφόδους της αντιτρομοκρατικής; Μήπως έχουμε να κάνουμε με πολιτιστικό κέντρο (γαβγαδερί - σκυλαδερί) και το κλαπ υπονοεί το θερμό χειροκρότημα που συνοδεύει το πέρας των ασμάτων εν μέσω ιαχών "έλα, έλα"; Ή μήπως πρόκειται τελικά περί ενός συνοικιακού ναού της 7ης τέχνης και των καταναλωτικών παραφερνάλίων του, ήτοι ντιβιντί του Σβαρτζενέργκερ και του Ζαν Κλοντ Βαντάμ σε τιμή ενοικίασης σκέτο κελεπούρι;
Ό,τι κι αν είναι εμείς καλοσωρίζουμε το νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ και προσφέρουμε στους γείτοναι κούρεμα - λούσιμο δωρεάν.

*Πολύ θα θέλαμε να γράψουμε για το μπουγιουρντί που μας ήρθε χτες από το νέο ασφαλιστικό μας ταμείο και το οποίο καταργεί ένα μακρύ κατάλογο κεκτημένων. Το πιάνο, τα γαλλικά μας και η γενικότερη κατάστασή μας όμως δεν μας επιτρέπουν να εκφραστούμε όπως θα επιθυμούσαμε.

14 σχόλια:

 1. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι ο τύπος που τους έφτιαξε την πινακίδα, χρέωνε το "Ν" πολύ ακριβά!!
  Πάντως από δω απέναντι δεν φαίνεται κι άσχημα!
  :*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μα καλά βρε μανιτάρι πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα Ν;
  μανδάμ, μήπως το μπουγιουρντάκι που σας ήρθε να σας βάλει σε σκέψεις και να κόψετε τα δωρεάν;
  Δεν πιστεύω να μετακυλήσετε το μπουγιουρντί σε μας τις πιστές σας πελάτισσες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πάντως, αν προσέξετε, έχουν κόψει 2 γράμματα γιατί δεν τους χωράει η μαρκίζα...άρα λοιπόν ευλόγως οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι είχαν τα γράμματα εύκαιρα-δωρεάν-από άλλο μαγαζί και κάναν ότι μπόρεσαν με το δοθέντα χώρο! Και μιλώ με την επιστημονική μου ιδιότητα τώρα, λέμε!
  Ευχαριστώ και τα δέοντα στην οικογένεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ως μέρος του προσωπικού του ιστοsaloon πρέπει να κάτσω να σκεφτώ τι σημαίνει; Είπαμε για πιστολάκι πληρώνομαι. Αν είναι να σκεφτώ κιόλας θέλω και bonus.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αναλαμβάνω να σας διαφωτίσω, καθώς και επειδή δήλον εστί ότι αγνοείτε την της φωτογραφίας προέλευσιν...

  Λοιπόν, στην Μεγαλόνησον έτσι τις γράφουσιν τις ππινακκίδες.

  Τα ντ, μπ γράφονται τ, π.

  Βίτεο Κλαπ πινακίδαν έχω δει με τα μάτκια μου, όπως και το υπέροχον "Πογιές Ζορπάς", ό εστί μεθερμηνευόμενον "Μπογιές Ζορμπάς"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, με Ν ή χωρίς, η επιγραφή αυτή δίνει μια πολύ σικάτη αύρα στη γειτονιά μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @κόκκινο μπαλόνι: εκλεκτή φίλη, το εν λόγω μπουγιουρντί μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε Σούπερμαν και να γιαουρτώσουμε τους συντάκτες του. Όσο για το μυστήριο του χαμένου γράμματος για διαβάστε την εξήγηση του πάππου Χριστόφορου. Ανμπιλίβαμπολ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @lenna_zip: αγαπητέ βοηθέ πιστολακίου β', τα μπόνους τα παίρνουν τα γκόλντεν μπόις, οι αποτυχημένοι διοικητές δημόσιων οργανισμών και οι φαταούλες τραπεζίτες. Μην μου πείτε ότι θέλετε να μοιάσετε σ' αυτά τα αντικοινωνικά στοιχεία.
  Αντί μπόνους σας υπόσχομαι παϊδακοκατάνυξη στα Βλάχικα Βάρης, ψήνεστε;;;
  (καλόοοοοοο το ιστοsaloon! Πάρτε δωράκι μια μηλόπιτα Σκλαβενίτης!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @christophorus: σεβάσμιε Γέροντα, για μια ακόμα φορά η σοφία σας έρχεται να ρίξει το φως το αληθινόν στα μεταφυσικά μας ερωτήματα. Θερμά σας ευχαριστούμε που μας διαφωτίσατε δια τα ήθη και έθιμα της Μεγαλοννήσου. Κερδίζετε μπόνους αντίδωρον, όταν με το καλό ξαναβρεθούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Και βίτεο και κλαπ και έλα... Μεστό γεμάτο νόημα, μια αληθινή επιτομή του σωστού marketing.. ότι και να πεις, σου μένει...:-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τώρα πετύχατε το ευαίσθητο σημείο μου αγαπημένη εργοδότρια. Αν είναι για παϊδάκι θα κάτσω να σκεφτώ. Μήπως είναι παράρτημα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) αλλά για ξεκάρφωμα παραλείπουν το Σ; Και το βιΤεο κλαΠ είναι το συνθηματικό; Μήπως είμαστε μπροστά σε ένα μεγαλοφυές σχέδιο; Μήπως πείνασα λίγο; Μήπως θα αργήσω στο ραντεβού στη Βάρη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @fevis: πράγματι, το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου μαγαζιού θα έπρεπε να διδάσκεται σε κάθε πανεπιστήμιο που σέβεται τον εαυτό του! Τις καλημέρες μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @lena_zip: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου β', πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα. Ας μη σκοτίζουμε παραπάνω το μυαλό μας κι ας οργανώσουμε ένα παϊδακοσυμπόσιο στα εξωτικά Βλάχικα Βάρης για να συζητήσομε φλέγοντα θέματα όπως το διαζύγιο της Σαμπρίνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

  麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園

  ΑπάντησηΔιαγραφή