Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Ε, ψιτ, απεργούμε γιατί ...

Κάτι τέτοια βλέπουνε και θέλουν να μας δώσουν σύνταξη στα 70...



Κι ένα τραγουδάκι εξαιρετικά αφιερωμένο στους 300 φωστήρες του Μπαρ το Ναυάγιο που σκέφτονται πριν από μας για μας... και μας ετοιμάζουν αυτά τα "αξιοπρεπέστατα" ασφαλιστικά κουστουμάκια.

Rage against the machine και Killing in the name of...




Δεν σας πιάνει μια αγωνιστική έως άκρα επαναστατική διάθεση ακούγοντας αυτό το απίστευτο τραγούδι;;; Εγώ πάντως μας φαντάζομαι να εισβάλουμε με τρακτέρ στο Μπαρ το Ναυάγιο και να αναγκάζουμε τους φωστήρες του να ζήσουν για το υπόλοιπο του βίου τους με 500 ευρώ και ασφάλιση στο "ευγενές" ΙΚΑ... (ξέρω, ξέρω παραέγινα σπλάτερ σήμερα!)

7 σχόλια:

  1. Ρε συ,

    αυτό το έχω πει live κάποτε...

    μεγάλη κ...λα !

    excuse my language dear...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό που βλέπουν τους αρέσει και θέλουν να πάνε το όριο στο 70 (ή στο άπειρο)?
    Έγινες όσο σπλάτερ έπρεπε να γίνεις. Αν σε διαβάζουν τώρα οι του μπαρ Ναυάγιο, θα τρέχουν ουρλιάζοντας και κρατώντας το κεφάλι τους. Nice...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @navigator: oh behave που θα έλεγε και ο αγαπητός Οστιν Πάουερς! Πάντως η Ζωζώ είναι κάτι σαν τα Ελγίνεια... Το ζήτημα είναι να μην γίνουμε σαν τα Ελγίνεια κι εμείς δουλεύοντας μέχρι τα 80. Αντί για σύνταξη θα μας βάλουν στο μουσείο για να μην πω στη φορμόλη!

    @neropistolero: άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και ειδικότερα των 300 αυτών μυστήριων τύπων που παίρνουν σύνταξη στις 2 (λειψές πάντα) τετραετίες. Από την άλλη, μάλλον γουστάρουν αυτό που βλέπουν, αλλιώς δεν θα πήγαιναν κάθε χρόνο στο καλοκαιρινό πάρτυ της Ζωζώς που γίνεται στην εξωτική Κινέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Killing in the name of ... και μακάρι κάποτε να ξημερώσει εκείνη η μέρα που οι απεργίες θα είναι πανευρωπαϊκές και θα είναι ενωμένες οι φωνές όλων.. από μέτρα που πλήγουν όλους από πρακτικές που έχουν δοκιμαστεί σε όλους..

    Killing in the name of OUR RIGHTS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @so_far: το εύχομαι και το ελπίζω κι εγώ. Αρκεί να ξεσηκωθεί κι ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορυφή η ζωζώ! Κορυφαίοι συλλογισμοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού να τολμήσουν οι άνθρωποι εκεί?
    Τους σκιάζει η φοβέρα και τους δέρνει η σκλαβιά. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή