Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2006

Να μη λείψει κανείς από το πάρτι γενεθλίων των τσιουάουα του Ανδρέα Ευαγγελόπουλου!

Η 17η Οκτωβρίου είναι μια μεγάλη επέτειος: εκτός από την Παγκόσμια Ημέρα Μυοσκελετικού Τραύματος (και δεν αστειεύομαι) είναι και η ημέρα των γενεθλίων των δίδυμων τσιουάουα του Εθνικού Σταρ. Σημειώστε παρακαλώ στην ατζέντα σας ότι σαν σήμερα ήρθαν στον κόσμο τα υψηλά ζωντανά, ήτοι η Ραλλού και η Σίσσυ. Ο υπερήφανος πατέρας και μόνιμος εθνικός σταρ θα το γιορτάσει δεόντως με ένα πάρτι που διοργανώνει στο κατάστημα Αίγλη στο Μαρούσι. Και το οποίο, όπως γράφει χαρακτηριστικά, αποτελεί το πρώτο πάρτι σε ολόκληρη την Ελλάδα για τσιουάουα (chihuahua) σκύλους. Δυστυχώς, επειδή δεν είμαι σκύλος και πολύ περισσότερο της ράτσας τσιουάουα κάτι μου λέει ότι θα φάω πόρτα. Παρόλα αυτά, ετούτη την τόσο σημαντική ημέρα θα ήθελα να αφιερώσω στη Σίσσυ και τη Ραλλού ένα μικρό διαμάντι που θα τις συνοδεύει εις το υπόλοιπο του σκυλίσιου βίου τους. Πρόκειται για ένα απόσπασμα γραμμένο από τον πατέρα τους που περιγράφει με γλαφυρό τρόπο πώς έγινε άγαλμα στον κήπο του θεού. Έτσι, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι: «Το 1999 κατέβηκα στην Ομόνοια με τηλεοπτικό συνεργείο και πολλά ταψιά παστίτσιο και φαγητά και άρχισα να βάζω σε χάρτινα πιάτα στους άπορους και ανθρώπους που ζούσανε κάτω στο τρένο σαν αδέσποτα σκυλιά, τυλιγμένα μέσα σε κουβέρτες , φαγητά και τα τράβαγε σε τηλεοπτική κάμερα και τα πρόβαλαν σε τηλεοπτική εκπομπή και έλεγα.."Πού είσαι κύριε Δήμαρχε Αβραμόπουλε να κάνεις κάτι; ο τότε Δήμαρχος Αθηνών. Που είσαι κυρία Μαριάννα Λάτση που είσαι τόσο πλούσια και όλοι οι πλούσιοι της Ελλάδας; Ένα χρόνο μετά εξαιτίας μου ιδρύθηκε ίδρυμα αστέγων και τους ταΐζουν. Πιστεύω με αυτή τη πράξη μου ότι έγινα άγαλμα στη κήπο του Θεού, σκασίλα μου αν κάποιο άνθρωποι κοροϊδεύουν».

16 σχόλια:

  1. Δεδομένου ότι ο άνθρωπος αυτός έχει "κατοχυρώσει" τον τίτλο Εθνικός Σταρ, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά τόσο για το πάρτυ όσο και για την φιλανθρωπία μετά κάμερας.
    Κρίμα που θα το χάσουμε αύριο, έρχεται η Λίτσα και είπαμε να βρεθούμε για ούζα!
    Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως, μήπως πρέπει να προτείνω στους άλλους να πάμε στην Αίγλη στο Μαρούσι;;;
    χαχαχαχα ωραίο ποστ πασταφλόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλω να πάω,τι dress code έχει,κολλάρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @epsilon: προβλέπω κοσμοσυρροή στην Αίγλη Αμαρουσίου και είμαι σίγουρη ότι σοβαρά κανάλια σαν το Star θα καλύψουν το κοσμοϊστορικό γεγονός. Άρα αμυδρά έστω θα βρεθούμε δίπλα στα υψηλά ζωντανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @cherrtfairy: φαντάζομαι ότι το dress code θα είναι αυστηρά ... σκυλάδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oute mia koubenta gia tis ekloges xontrelw, kata ta alla politikoi aktivismoi kai kourafeksala

    ante na plineis kana piato Florans! kai mi ksexaseis na kopseis ta anonyma comments opws kanate sto fasistrwna sas -ourtata, leme!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @anonymous: αγαπητέ ανώνυμε αδύνατε πολιτικοποιημένε περιστεριώτη ακτιβιστή ψηφοφόρε: η επιθυμία σας διαταγή! θα πάω να πλύνω με πολλή μεγάλη χαρά τα πιάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας Pastaflora,
    πριν πατε να πλυνετε πιατα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ελαβα το mail σας, θα σας απαντήσω με hot πληροφορίες λιαν συντόμως.
    Οσο για το σκυλοπάρτυ, τι να πω!!!
    Το ρίξατε όντως αγαπητή μου στα σκληρά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τις γνώσεις στις πολεμικές τέχνες που έχω αποκομίσει απο την μελέτη του εγχειριδίου των μαχητών του θέου, του Μάικλ Κρέιν, τολμώ να προκαλέσω σε μάχη με τσοπστίκς, οποιονδήποτε επιτίθεται σε εκείνους που διαφημίζουν τον εθνικό στάρ και το εργό αυτού. Οι φίλοι του είναι φίλοι μου και οι εχθροί του, εχθροί μου! Ουγκ! (τα ακούς ανώνυμε θρασύ***α;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είσαι εθνικός σταρ -πάει και τελείωσε! Τρέχει το σταριλίκι από το ρίμελ. Αλλά γιατί άγαλμα μόνο στον Παράδεισο; Δηλαδή είναι καλύτερος αυτός ο Τρούμαν που τον μπουρλοτιάζανε συνέχεια;
    Υ.Γ.: Δεν μου αρέσει το παστίτσιο ρε γαμώτο. Να φάω μόνο τα κεφταδάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tomboy: έχω πάθει τέτοιο κλακάζ με τις εξελίξεις στα δημοτικά (πάμε σε μονομαχία του μπετόβλακα δημάρχου με έναν εξίσου μπετόβλακα μέλλοντα δήμαρχο) ώστε μόνο βαριά ναρκωτικά σαν τον εθνικό σταρ και τα Madrax μπορούν να με στανιάρουν. Προς το παρόν, θα προτιμήσω τον πρώτο.

    @masterblaster: η προσφορά σας με συγκινεί. μην ξεχνάτε ότι και εγώ έχω θητεύσει, με αξιοσημείωτη αποτυχία, στους στίβους των πολεμικών τεχνών. και με ειδικότητα στα τσόπστικς!

    @motorcycle boy: εθνικός σταρ είναι, ότι θέλει κάνει! στο δικό του άγαλμα πάντως θα έριχνα ευχαρίστως στρας, μπουγελόφατσες και κουραμπιέδες! όσο για το παστίτσιο, με βρίσκετε κι εμένα απολύτως σύμφωνη. Ψηφίζω αβάδιστα τα κεφτεδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @tsa: κακό νινί, θα σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re paidia poios einai autos o e8nikos star? mhpws einai o kurios e8nika mpoutia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή να μπερδεύεις τον εθνικό σταρ με τον mr. μπούτια! Είναι σαν να μπερδεύεις τον Σβαρτσενέιγκερ με την πίπη τη φακιδομύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ στομάχη: πρόκειται περί μιας εξαιρετικά τρας φιγούρας. για πωρωμένους λάτρεις της δ' εθνικής της ελληνικής σόου μπιζ!

    @masterblaster: LOL!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή