Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2006

Έχουμε ξεφύγει...Με αφορμή την παράνοια του ελληνικού κράτους στην υπόθεση blogme μια απλή ερώτηση:
Αν βρίσκανε τίποτα χλιδάτους να πίνουν κόκα στις τουαλέτες του μέγαρου θα κλείνανε μέσα τον Λαμπράκη;

9 σχόλια:

 1. Μη βιάζεστε ρε! Δεν είναι έτσι ακριβώς. Άσε που άμα ρουφάνε κόκα στην τουαλέτα του μαγαζιού σου πας κι εσύ μέσα.
  Τέλος πάντων, ο άνθρωπος από το blogme μου έστειλε μέιλ με την υπόθεση και τη σχετική νομοθεσία. Και από τη νομοθεσία βγαίνει πως είναι συνυπεύθυνος. Είναι σκατά κκατάσταση, αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
  Το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι -ο "διάσημος πρόσωπος" που έκανε μήνυση -μπορεί να αποδείξει οτι συκοφαντήθηκε-θίχτηκε από το σχετικό ποστ; Αν ναι -χέσε μέσα. Και επειδή κάτι ψιθυρίζεται για τον διάσημο, μιλάμε για δικομανή. Οπότε, χέσε μέσα-έξω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τώρα μου έρχεται στο νου η υπόθεση του Αρη Δαβαράκη, η οποία δείχνει ότι στο παλαβό κράτος που ζούμε μπορεί να την πληρώσει ο οποιοσδήποτε "υπεύθυνος".
  το ζήτημα είναι να αντισταθούμε και να γίνει όσο δυνατόν μεγαλύτερος ντόρος μπας και αλλάξει κάτι.
  όσο για το δημόσιο πρόσωπο αφού δημόσια λέει τη γνώμη του πρέπει δημόσια να ακούει και τις γνώμες των άλλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπως τα λέει ο Μοτοσακός είναι.
  Αλλά δεν πέφτω κι απ' τα σύννεφα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Προφανώς, pastaflora μου -τα δημόσια πρόσωπα εκτίθενται δημοσίως. Αλλά, θέλει και λίγη προσοχή στο πως το γράφεις. Αν π.χ. πω οτι ο Χ πολιτικός λέει μαλακίες, ή είναι σαν κεφτές δεν έχω πρόβλημα. Αν όμως πω οτι κερατώνει τη γυναίκα του ή οτι είναι χαζός -μπορεί να μου κάνει μήνυση. Αυτά λένε οι σκατονόμοι του μπουρδελοκράτους μας.
  Κατα τα άλλα έχεις δίκιο. Πρέπει να γίνει ντόρος και όχι μόνο ντόρος. Όσο δραστικότερα τόσο καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @τρελόγκαζο: σίγουρα το πώς γράφεις κάτι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. γι' αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει αυτορύθμιση από την πλευρά των bloggers. κάτι που δεν υπάρχει από διάφορους "εκλεκτούς" κυρίους και κυρίες στην τηλεόραση. Εκεί όμως, όπως όλοι ξέρουμε, δεν τρέχει και τίποτα άμα κάνεις τη ζωή του άλλου στραπάτσο, γιατί είσαι ο "τάδε" σπουδαίος καναλάρχης και κανείς δεν τολμάει να σου περάσει χειροπέδες.
  γι' αυτό λοιπόν στο θέμα του blogme η μόνη μας λύση είναι να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα σε όλη αυτή την κατάσταση και να κρατήσουμε το θέμα ψηλά όσο περισσότερο γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μη λές πολλά... Πρέπει να το βουλώσουμε γιατι θα μας δέσουν όλους. Τα ηλεκτρονικά τάγματα ασφαλείας κυκλοφορούν ανάμεσα μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @masterblaster: γι' αυτό αγαπητέ πρέπει να βγούμε στο αντάρτικο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. sorry paidia alla den ehw polikatalavei peri tinos prokeite
  den me katatopizetai ligoulaki k emena?

  ΑπάντησηΔιαγραφή