Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2006

Γιατί θα ψηφίσω τον αντιπαθητικό κύριο με το μούσι



Πρόκειται περί μπαγλαμά και μπετόβλακα. Για το δήμαρχό μας λέω, αυτόν τον αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια τύπο που μέσα σε 4 χρόνια έκανε έναν ολόκληρο δήμο να μοιάζει σαν να είχε περάσει από πάνω του ολόκληρη λεγεώνα από μεθυσμένους Οργκ, αφιονισμένους Βίκινγκς, Γότθους, Βισιγότθους, Ούνους και φανατικούς οπαδούς του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ακόμα και το ίδιο του το κόμμα του αγανάκτησε και τον έστειλε σπίτι του πλην όμως... Εκείνος ξανακατεβαίνει, τρομάρα του, με δικό του συνδυασμό, διότι ως γνωστόν η βλακεία έχει την τάση να αυξάνει και να αναπαράγεται. Και σαν να μην έφτανε όλα αυτά ο άνθρωπός μας πλαισιώνεται από ένα εκλεκτό επιτελείο από αργόσχολες βαμμένες ξανθιές κυρίες με διπλά επώνυμα όπως π.χ. Εύχαρις Μπερδεμπέ-Χλούπη και διάφορα άλλα τέτοια τρομαχτικά.
Στην αρχή είπα να αδιαφορήσω και την ημέρα των εκλογών να ασχοληθώ με το πέταγμα χαρταετού, την ανάγνωση των ιερών βιβλίων των Χάρε Κρίσνα και την ταξινόμηση της συλλογής μου από πετονιές. Επειδή όμως αδιαφορία ίσον συνενοχή, αποφάσισα να περάσω στην επίθεση. Στις 15 Οκτωβρίου θα ψηφίσω τον αντιπαθητικό κύριο με το μούσι, έναν σταλινικό σταχανωβικό σύντροφο με μάτι που γυαλίζει. Είμαι σίγουρη ότι με τις πύρινους λόγους του στα δημοτικά συμβούλια για τις λαϊκές μάζες και το κοινωνικό προτσές θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές πλήξης στην κυρία Μπερδεμπέ – Χλούπη, το μπετόβλακα πρώην δήμαρχο και την υπόλοιπη ξανθιά κουστωδία του.
Σύντροφοι, αντίσταση τώρα!

17 σχόλια:

  1. Ναι, καλά θα κάνεις κι ελπίζω να μυρίζει και η αναπνοή του και να πετάει σάλια όσο μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κουστωδία παίζει ο Κουστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @tomboy: χα, τέτοιος τύπος φαίνεται. τρίβω από τώρα τα χέρια μου, ο παλιοχαρακτήρας.

    @lex luthor: στη συγκεκριμένη κουστωδία παίζουν ξανθιές ανεγκέφαλες κυρίες και αποτυχημένοι ηθοποιοί. ευτυχώς ο συχωρεμένος κ. Κουστώ δεν ανήκει σε καμιά από τις δυο κατηγορίες. Vive la oceanologie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον ψηφίσεις,να τον ψηφίσεις!
    Τσιτάτα χρησιμοποιεί;
    χεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ στις συνεδριάσεις του ΔΣ θα ψαχουλεύω το μαλθακό κωλαράκι της Μπερδεμπέ-Χλούπη. Σκέτη κάβλα και καθόλου κλισέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην είσαι άδικη με τους τοπικούς άρχοντες. Έχουν βελτιωθεί απο την εποχή του βυζαντίου και της φεουδαρχίας.
    (*Μέτωπο στους αμερικανούς, ενάντια στο καπιταλισμό, πόσο πολύ θα ήθελα να είχε παντού κομμουνισμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψήφισέ τον! Μας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sorry girl: είμαι σίγουρη ότι τα τσιτάτα είναι το φόρτε του. για φαντάσου να μιλάει στην κα Μπερδεμπέ Χλούπη σχετικά με το κέντρο της ιδεολογικής διαπάλης στο οποίο βρίσκονται θέματα που αφορούν το νομικοπολιτικό εποικοδόμημα στη χώρα μας... δυνατό, ε;;;

    @κίτρινος θεός: μεγάλη κουβέντα μη λες γιατί η πραγματική κα Μπερδεμπέ Χλούπη αποπνέει την ερωτική αύρα μιας πρόσφατα ξεθαμμένης μούμιας!

    @masterblaster: ναι, ας είναι καλά το photoshop που τους δείχνει πιο τζόβενα.

    @σεξ+πυρ: αυτό ξαναπές το!

    @τσιριμπίμ: αφήστε τα αγαπητέ, κι εμένα μου καταστρέφει το πέταγμα του χαρταετού. το ΠΣΚ θα εντρυφήσω στο blog σας. τα υπόλοιπα τηλεφωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύντροφοι, άσχετο, αλλά μήπως γνωρίζετε αν έπαθε κάτι ο old boy γιατί κάτι χάλασε σήμερα στο blog του.Δεν εννοώ τίποτα για τις απόψεις του αλλά ή κάτι δεν ανέβασε σωστά ή έχει πέσει θύμα χάκερ????.Δεν μου εμφανίζονται προηγούμενα pοστ και άλλα...Δείτε όσοι πιστοί.Καημένε old boy που να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφοι, άσχετο, αλλά μήπως γνωρίζετε αν έπαθε κάτι ο old boy γιατί κάτι χάλασε σήμερα στο blog του.Δεν εννοώ τίποτα για τις απόψεις του αλλά ή κάτι δεν ανέβασε σωστά ή έχει πέσει θύμα χάκερ????.Δεν μου εμφανίζονται προηγούμενα pοστ και άλλα...Δείτε όσοι πιστοί.Καημένε old boy που να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύντροφοι, άσχετο, αλλά μήπως γνωρίζετε αν έπαθε κάτι ο old boy γιατί κάτι χάλασε σήμερα στο blog του.Δεν εννοώ τίποτα για τις απόψεις του αλλά ή κάτι δεν ανέβασε σωστά ή έχει πέσει θύμα χάκερ????.Δεν μου εμφανίζονται προηγούμενα pοστ και άλλα...Δείτε όσοι πιστοί.Καημένε old boy που να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. από την ανησυχία μου βρε...προτού με βρίσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hola Pastaflora!!!

    iba a comentar este post, pero mi ordenador se debe de haber roto, sólo veo signos raros y no entiendo nada...
    Ah! ¿Que quién soy? Sólo un pobrecito españolito a quien su novia no le da souvlaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @tio berni: hola tio berni! tu ordenador no esta roto, simplemente no puede leer los signos griegos. Quando ocurren cosas asi decimos en griego "veo cucarachas en la pantalla". que tal, querido? el tortolito nos decia que estas buscando trabajo. que tengas suerte!
    escribeme mas sobre la pagina del comics.
    un fuerte abrazo

    los tortolitos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή