Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η αφίσα πονοκέφαλος


Ήμαρτον, αναφώνισε ο πικραμένος ΑΕΚτζής του σπιτιού όταν με περισσή χαιρεκακία του έδειξα την φλωρινιωτική αφίσα. Ως γραφίστας και καλλιτέχνης έπαθε μια ψυχολογία (ιδιαιτέρως δε αν σε αυτό συνυπολιστεί το ψυχικό άχθος για την πορεία της κιτρινόμαυρης ομάδας). 
Με τη σειρά μου ως ιστοσαλονίστ και καρναβαλίστ έπαθα κι εγώ έναν πονοκέφαλο. Διότι δεν είναι μόνο η λάμψη του φωσφορίζοντος καλλιτέχνη που προκαλεί μια άλφα ζαλάδα. Οι φωτισμοί Βιβαλασβέγκας συνεπικουρούμενοι από τις αντανακλάσεις από τις σπέις μπότες του σαίκση μβαλέτου και από την απαστράπτουσα ξανθή κόμη της Αννούλας και του Γωγουλινίου σε συνδυασμό με την κίλερ γραμματοσειρά, δημιουργούν ένα αισθητικό αποτέλεσμα ικανό να σε στείλει στα επείγοντα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Φίλτατε μαιτρ του φώτοσοπ και του ιλουστρέιτορ, αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή: κατοχυρώστε άμεσα την ευρεσιτεχνία της αφίσας πονοκέφαλος... Κάτι μου λέει ότι στο μέλλον θα σας χρειαστεί.

4 σχόλια:

 1. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης δίνει για άλλη μια φορά ένα ρεσιτάλ μινιμαλισμού και αφαιρετικότητας. Ας είναι ελαφρύ το τσίμπημα του μπότοξ που θα κάνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εύστοχο, όπως πάντα, το σχόλιό σας αγαπητέ. Υπέρ πάντων ο μινιμαλιΖμός.

   Διαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Ω, ουί! Τρε τρε σικ! Καλώς ήρθες και πάλι αγαπημένη!

   Διαγραφή