Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Lady Gagaoğlu

Αναδημοσίευσις της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ιστοσαλονίστ μετά του εγκρίτου kangerlussuaq.
"Αγαπητή, 
Στο πνεύμα των ημερών (άσχετο) θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το κάτωθι βιδεοτεμάχιον που ανακάλυψα σήμερα το πρωί βλέποντας δορυφορική τηλεόραση από τη Γείτονα. Από τη μέση και μετά γίνεται πραγματικά κουλό."

Μαιτρ,
τι να πρωτοθαυμάσω! Ευθυτενείς ναύτες που θα ανάσταιναν και τον μακαριστό Τσαρούχη, κλώνοι της Λέιντι Γκάγκα σε γκλίτερ περφόμανς στις Κούκλες της Ιστανμπούλ, περουκοφόρος τροβαδούρος αλά πλατινέ Κώστας Βούτσας όταν υποδυόταν τον Γαμπρό από το Λονδίνο, μυστηριώδες διοπτροφόρον στέλεχος, εμβληματικός κουκουλοφόρος μουσικός και στο τέλος η διφορούμενη παρουσία του καλλιτέχνη ενδεδυμένου ως χούλιγκαν της θύρας επτά.
Εδώ δεν ομιλούμε για έναν απλό διχασμό προσωπικότητας αλλά για εξαχασμό και λίγο λέμε. Χαίρομαι πάντως που τα τάγματα εργασίας καταργήθησαν προ πολλού στη γείτονα, διότι είναι σίγουρον ότι ο ταπεινός καλλιτέχνης θα έσπαζε πέτρες εις τα νταμάρια του Αφιόν Καραχισάρ. Πιθανότατα δε ενδεδυμένος με το άουτφιτ και την ξανθιά φενάκη της λέιντι Γκαγκα.
Μιλώντας δια λέιντι, είδατε την αφίσα της μποτοξικής Άντζελας; Τρόμαξα να την αναγνωρίσω! Μου ενθύμισε κάτι μεταξύ μεσόκοπης Χιονάτης, Στέλλας Κονιτοπούλου και ταλαιπωρημένης γκαρσόνας του Οκτομπερφεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου