Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Για τους νεόπλουτους φίλους

Για όσους νεόπλουτους συμπολίτες μας δεν επιθυμούν να φανερώσουν τη δεινή κατάσταση των τραπεζικών λογαρισαμών τους, αλλά τα στενεμένα οικονομικά τους θέτουν σοβαρούς φραγμούς στην αγορά δώρων, το ιστοσαλόν προτείνει έναν απλό και οικονομικό τρόπο για να εκφράσουν τα αγαπητικά τους αισθήματα σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους. Βουαλά, μια πάρα πολύ σικ οικογενειακή φωτογραφία που θα αποσταλεί ως ευχετήρια κάρτα και θα κοσμήσει το τζάκι, το σύνθετο, το τραπεζάκι του σαλονιού. Μια εσάνς χειμερινής χλιδής με φόντο το κατανυκτικόν έλκηθρον και τις πρόχειρες αλεπούδες ριγμένες ανέμελα στους ώμοι...

11 σχόλια:

  1. πώς θα γίνει να αποκτήσω αυτή τη βιζόν ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αναστασία είναι, η επιζήσασα κόρη των Τσάρων, που κατέφυγε εις την Δύσιν και προφανώς υπανδρεύθη Αμερικανόν ιδιοκτήτην χοντ-ντογκάδικου.
    Όσον διά τα ζώα ένα έχω να είπω: mass massacre (που θα έλεγε και ο χοντ-ντογκάς σύζυγος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H αλήθεια είναι ότι με κάλυψε ο προλαλήσας. Να συμπληρώσω αυτό που λένε οι Γάλλοι: «σε πα βρε», ελληνιστί (ελευθέρως) «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φλωράνς όπως εδιάβασα σε έτερο βλογκ, αν η γούνα είναι βίνταζ ιτς ΟΚ. Γεγονός που πολύ με ανακουφίζει διότι διαθέτω 2 κομμάτια κληροδότημα της σικ μητρός μου. Το μόνο που μου λείπει είναι το έλκηθρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως και στο προηγούμενο ενσταντανέ,έτσι κι εδώ ο pater familias κλέβει την παράσταση με το χαμόγελο που σκοτώνει (τα τσιντσιλά και τις αλεπούδες).

    Ταύτα είπον κι ενθυμήθην και το σλόγκαν της PETA: "Καλύτερα γυμνή, παρά με γούνα", γεγονός που τώρα εξηγεί τη γυμνή φωτογραφία του πατέρα της προηγούμενης δημοσίευσης, λόγω οικολογικής συνείδησης κι όχι για να μας δείξει τα γραμμωμένα στήθη του που κολάζουν και καλόγρια.

    Δικός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @besix: οι γούνες είναι πάρα πολύ πασέ κι αφήστε τους μόδιστρους να λένε. Κατόπιν τούτου το ιστοσαλόν συνιστά βιντάζ παλτό από την ντουλάπα της μαμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @μεγαλειότατος: ω, μα ένας τέτοιος γάμος ουδόλως ήταν της τάξεώς της. Χάθηκε ένας πρίγκιψ έστω και της Ζαμούντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @apos: υπάρχουν! και ζουν αναμεσα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @αβάδιστη: σε εσάς το συγχωρώ διότι είστε πάντα πάρα πολύ σικ. Βάζω το έλκηθρο, βάζετε τις βιζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @kang: εύστοχος, όπως πάντα, στις παρατηρήσεις σας. Θα συμφωνήσω δια το γυμνόν του έτερου πατρός το οποίο αποτέλεσε ένα βροντερόν οικολογικόν στέιτμεντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να με συγχωρείτε για το καθυστερημένο του θέματος (με το παλαιό ημερολόγιο, σήμερα έχουμε παραμονή πρωτοχρονιάς άλλωστε), αλλά πέρασα τις γιορτές προσπαθώντας να θυμηθώ που είχα δει την κυρία. Και ναι, δεν ήταν στο Χουντάλα του Anchorage...

    http://www.youtube.com/watch?v=0ItrnmLVk-M

    ΑπάντησηΔιαγραφή