Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Είναι θέμα γούστου

Επιτέλους! Το κακό γούστο έχει την ιστοσελίδα του. Το www.uglysweaterstore.com σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε το επίκεντρο του πάρτυ δημιουργώντας ένα αξιομνημόνευτο στυλιστικό τσουνάμι. Μια σειρά από ανεκδιήγητες πλεκτές κρεασιόν θα σας μετατρέψουν στο πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο της βραδιάς, χαρίζοντάς σας αμέτρητα views στο facebook και τα διαδικτυακά παραφερνάλιά του. Σπάστε τα στεγανά του σικ και δώστε τη δική σας εκδοχή στο ψυχαναγκαστικό γκλάμουρ των ημερών!
Απντέιτ: ο καλός αναγνώστης μας  kangerlussuaq επισήμανε ότι η οικογενειακή φωτό προέρχεται από μάζωξη του εκκλησιάσματος του ιερού ναού της Αγίας Μπρουμχίλντας του Ροβανιέμι, προστάτιδας των ελκύθρων και των χιονανθρώπων με μύτη-καρότο. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή την χρήσιμη πληροφορία.

8 σχόλια:

  1. αυτη τη μπλε με τον αγιο βασιλη την θελω, θα τη λατρεψει η γυναικα ποθ μου καθαριζει το σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο ενσταντανέ μου θυμίζει τις εξαιρετικές περιπέτειές μου στη Γροιλανδία, ωστόσο το ντεσσέν έχει σαφέστατες λαπωνικές επιρροές. Νομίζω πως είναι από μάζωξη του εκκλησιάσματος του ιερού ναού της Αγίας Μπρουμχίλντας του Ροβανιέμι, προστάτιδας των ελκύθρων και των χιονανθρώπων με μύτη-καρότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερί, σας ευχαριστώ: βρήκα τι θα βάλω εις το ρεβεγιόν του Μπάκιγχαμ.

    Σας ξαναευχαριστώ: με τας στιλιστικάς σας προτάσεις έχουν γεμίσει αι γκαρνταρόμπαι μου σικ τεμάχια.

    Αντίο κι ευχαριστώ για τα πλεκτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ασωτος: μαιτρ, την λατρεύω κι εγώ! Σας σόκαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @θηλαστικόν: ας τα αγοράσομε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μεγαλειότατος: μα εσείς είστε ένας νέος Καρζάι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή