Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύτιμοι πολιτιστικοί λίθοι

Ω-λα-λά! Και πάλι μαζί! Η καινούργια σχολική χρονιά ξεκινάει με μερικά όμορφα καλοκαιρινά ενσταντανέ που σημάδεψαν την ιστοσαλονίστ. Εν αρχή ην η τέχνη! Διότι η εξωτική λουτρόπολις μάς προσέφερε μια πλειάδα περιπατητικών και αισθητικών συγκινήσεων όπως η εν λόγω εικαστική παρέμβαση, αγνώστου καλλιτέχνη, η οποία παρέμεινε στο πεζοδρόμιό μας επί δεκαήμερο και βάλε. Άρτε πόβερα; Ευσυνοπτικός στρουκτουραλισμός; Ευφρόσυνος ντανταϊσμός; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Οι πολύτιμοι πολιτιστικοί λίθοι περιλαμβάνουν επίσης σπονδές από τις θεραπαινίδες του Απόλλωνος Μουσηγέτη, χωρίς περαιτέρω σχόλια (του μπι κοντίνιουντ)


12 σχόλια:

 1. Simple Botiful! Είμαι σίγουρος ότι η φωτογραφία είναι από το εφετινόν Φεστιβάλ Αθηνών, σωστά; (http://vimeo.com/12484311) Ως λέγει και ο συλλέκτης-γαλατάς: "βλέπουμε το παρόν που δεν θέλουμε να έχουμε".
  Απορία: Η Αναστασία σε κομμωτήριον σκύλων χτενίζεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Αναστασία και το Αλίκη είναι υπαρκτά πρόσωπα;

  Καλώς ορίσατε, amorosa!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα τι έχουν πάθει αυτές οι κόρες στις φωτογραφίες;

  Καλώς ήρθατε και καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φλωράνς αυτό που με σκοτώνει είναι ότι δεν ήρθα. Γιατί αν ερχόμουν θα είχαμε και βίδεο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @άσωτος: εμείς να δεις πόσο την αγαπήσαμε που έπρεπε καθημερινά να την παρακάμπτουμε με το καρότσι και το βρέφος. Σπλάτερ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @μεγαλειότατος: Φρονώ ότι ο Πίτερ Στάιν θα πάθαινε μια οκτάωρη ψυχολογία με ετούτο το θέαμα. Λέτε να το εντάξει σε κάποια παράστασή του ο έγκριτος Μιχαήλ Μαρμαρινός;
  Οσο δια την Αναστάζια κομίζει μια αισθητική κομμωτική μπρουταλιτέ που συγκινεί πολλές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @apos: καλώς σας βρήκαμε, αγαπητότατε. Αι δύο καλλιτέχνιδαι είναι όντως υπαρκτά πρόσωπα! Και με κοινό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @λενα: ω! καλή σχολική χρονιά και σε σας, καλό μου παιδί. Προφανώς οι κόρες δεν εδέχθησαν τις επιδαψηλεύσεις του φώτοσοπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @αβάδιστη: κι εμένα με εσκότωσε το ότι δεν ήρθατε. Θα είχαμε κάνει τόσες μάσκες ομορφιάς με την τοπική θαυματουργή λάσπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή