Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ημερολόγιον Αιδηψού


Πρώτη ανταπόκριση από την εξωτική λουτρόπολη λίγο με την ψυχή στο στόμα καθώς το δυναμικό βρέφος, το οποίο είναι έξω από τα νερά του και σε μεγάλο εκνευρισμό, ενδέχεται να ξυπνήσει από στιγμή σε στιγμή και η ιστοσαλονίστ να τρέχει και να μην φτάνει.
Υποτονικότατη η προσέλευση παραθεριστών μέχρι στιγμής, γεγονός το οποίο δημιουργεί μια καθημερινή μίρλα στους ασχολούμενους με τα τουριστικά. Σποραδικές γραίες, τάπερ με μπάμιες, κουμπωμένοι επαγγελματίες. Εδώ η ιστοσαλονίστ απέκτησε νέο χόμπυ, τη συλλογή σπασμένων γυαλιών από την παραλία καθώς διάφοροι κάφροι έχουν σπάσει ποτήρια και μπουκάλια εκεί που κολυμπάει ο κόσμος.
Παραδίπλα μια άθλια παιδική χαρά, μέσα στα σκουπίδια, με διαλυμένα παιχνίδια και στην άκρη κάτι παρατημένες παλέτες με κάτι πρόκες ΝΑ, με το συμπάθειο.
Λέω να πάω να διαμαρτυρηθώ γι' αυτό το χάλι, αλλά όλοι μου είπαν "τζάμπα ο κόπος". Δεν πτοούμαι, θα την κάνω την προσπάθεια. Για το φραντζολάκι, ρε γμτ!

9 σχόλια:

  1. Αυτά παθαίνετε για να μην επιλέγετε κι εσείς τα δελφινάκια και τα κρυστάλλινα νερά της Εύβοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά σου λένε. Πάρε το φουσκωτό και πήγαινε να μαζέψεις πεταλίδες!
    Αμάν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την κάνεις. επίσης, να πάρεις τη σακούλα με τα σπασμένα γυαλιά και να την αδειάσεις μέσα στογ ραφείο τους. φιλιά στο δυναμικό βρέφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουουουουρ για διαμαρτυρία!
    Α, να μην το ξεχάσω, τώρα που δεν έχει πολλές γριές και τα μαγαζιά με τα σεμεδάκια και τα τραπεζομάντηλα είναι ακόμα γεμάτα, να τρέξεις να πάρεις κάνα καλό κομμάτι!

    Φιλιά στο φρατζολάκι σας! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α να πήγαινες Μύκονο με το σκάφος να μην είχες να μαζεύεις γυαλιά φθηνής μπύρας και σκουπίδια μικροαστών!

    επίσης..άκρω απαραίτητο η πρόσληψη νταντάς για να γράφεις τα πόστ σου με ησυχία!

    μετά τιμής
    Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδή ξέρω ότι το γρια-spotting είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν έχεις παρέα (20 χρόνια διακοπές Γιάλτρα-Αιδηψό), μπορώ να ρθω να σε βοηθήσω στο μάζεμα πρόκας-σπασμένου μπουκαλιού..!! θα είμαι εκεί τις πρώτες μέρες του Ιούλη! let me know....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @όλους: καλά μου παιδιά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντάω στα σχόλιά σας καθώς το δυναμικό μωρό δεν με αφήνει να κάνω ρούπι και δεν έχω πού να το αφήσω.
    Αναστάση, αν αντέξουμε μέχρι τις αρχές Ιουλίου, πολύ ευχαρίστως να συμπράξουμε σε αυτό το ευγενές χόμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nomizw 8a htan endiaferwn na kaliergiseis enan astiko my8o sthn perioxh...trelenontai gia afta oi ilikomenoi, typou:
    "sto mouragio, meta ths 8 to vrady trigirnaei enas gymnisths" h
    "sths Koutroubash to xwrafh (panta yparxh mia tetoia perioxh) vrikan petamena osta skilou"
    klp tetoia...oso poio akraia toso kalitero...Na deis pws perna o keros...leme twra...an oxi ta Lexotanil den nomizw na voi8ane kai poli...:D:D:D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή