Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μικρές μπουζουκοβιδεοαδυναμίες

ΟΚ, οφείλω να το ομολογήσω: ως ιστοσαλονίστ και καλλιτέχνις απέκτησα ένα νέο κόλλημα. Την άοκνη αναζήτηση εμπάρασινγκ βιδεοτεμαχίων από big greek fat weddings της ομογένειας.
Για μια ακόμα φορά έμπλεη συγκίνησης σας παρουσιάζω ένα διαμάντι στο οποίο πρωταγωνιστεί το λαϊκό σχήμα υπό τον τίτλο "Leventes" και μια σειρά γλεντζέδων που τα δίνουν όλα στο γαμήλιο γλέντι. Επειδή όμως για κάποιο περίεργο λόγο το λινκ δεν λειτουργεί σήμερα, σας το δίνω για μελλοντική χρήση http://www.youtube.com/watch?v=wcZ16HsU_2Y&feature=related και αντ' αυτού σας παρουσιάζω τον περίφημο John Demas, μετά του παπιγιόν του, σε ένα ακόμα θεαματικό γαμήλιο ομογενειακό έπος.

5 σχόλια:

  1. Φλοράνς οι ελληνικοί γάμοι είναι ωδή στον αποτροπιασμό και στο κακό γούστο!
    Τα ντινέ που ακολουθούν είναι ο προσωπικός μου εφιάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό δεν θέλω να παντρευτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ.Γ. μην το πείτε όμως στην μαμά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @αβάδιστη: τα εν λόγω ντινέ, ως γνωστόν, αποτελούν το αμάλγαμα της σύγχρονης πολιτιστικής μας έκφρασης. Καθόλου σικ, θα έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @mariw: ω, μπορείτε να κάνετε έναν απλό γάμο σε κυκλαδονήσι, καλή ώρα και να πάτε στην τελετή με το ΚΤΕΛ, όπως επράξαμε και ημείς μετά του συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL και τους λοιπούς φίλοι. Θα σας πρότεινα νησί μακρινό άνευ αεροδρομίου για να γλυτώσετε τους ανεπιθύμητους, καλή ώρα. Και μετά πάρτυ σε μπιτς μπαρ, καλή ώρα.
    Αντε, η ώρα η καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή