Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Εκτεθήκαμε. Ανεπανόρθωτα.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα συλλεκτικά αριστουργήματα που τόσο ευλαβικά παρουσιάζει καιρό τώρα η ιστοσαλονίστ, θα έπρεπε να εκτεθούν στα μεγάλα μουσεία του κόσμου. Σε ένα Πομπιντού, μια Τέιτ Γκάλερι, μια ΜΟΜΑ, ή έστω, βρε αδερφέ, σε ένα ίδρυμα ΔΕΣΤΕ ή σε ένα Μπενάκη. Όμως η αδιόρθωτη τσιφ χαιρ στάιλιστ αντί να εκθέτει προτιμά να εκτίθεται -και μάλιστα ανεπανόρθωτα- με φωτογραφίες όπως αυτή που ακολουθεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο ενσταντανέ στο οποίο πέντε άνδρες- πραγματικά κελεπούρια- με φόντο ανθισμένες βρούβες, αποτίουν φόρο τιμής στην υψηλή ραπτική, την υψηλή γαστρονομία και την υψηλή καλλιτεχνία.

18 σχόλια:

  1. Πάω στοίχημα πως ο χοντρός είναι ο μπασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιτούμαι, αυτή η καταπληκτική άσπρη φόρμα καμπάνα, να γίνει η επίσημη στολή του κομμωτηρίου!
    Πλιζζζζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Οκτώβριο που θα πάω είς την πατρίδαν, θα καταθέσω το αίτημα για την έκθεση εις το Museo de arte moderno de buenos aires
    (μεταξύ μας, έχουν ανάγκη από έργα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο ένδυμα το προτείνω ανεπιφύλακτα για όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις όπου θα έχει ιδιαίτερη σημασία να ξεχωρίζουν οι διοργανωτές.
    Κάποιες φορές είναι αυτού του τύπου οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
    Ο τίτλος του ιστοπανελίστα που μου αποδώσατε, ομολογώ πως καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες μου.
    Σας ευχαριστώ θερμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @spy: κάτι σε frontman μου κάνει. Φυσικά αν απευθύνεται κανείς στο κοινό της Πάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, το σχεδιασμό της επίσημης στολής τον έχουμε τάξει στον Κωστέτσο. Λέτε να του κάνουμε απιστία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @apos: querido comandante, σας ανακηρύσσω μέγα ευεργέτη του καλλιτεχνικού ιστοσαλόν! Και δηλώνω ότι έχω άλλον έναν καλό λόγο για να επισκεφθώ, κάποτε στο μέλλον, την όμορφη πατρίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ΚΥΠ walking: αγαπητέ ιστοπανελίστ, θα πρότεινα το ένδυμα αυτό να χρησιμοποιηθεί για την κατάκτηση του εθνικού στόχου της Γιουροβίζιον. Οντως, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες δεν κάνουν μόνο τη διαφορά, αλλά αναβαθμίζουν και την εικόνα της χώρας στην αλλοδαπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @σούλα: φιλτάτη κολορίστ, ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων μου απαγορεύει ρητά να δίδω τέτοιες πληροφορίες. Μπορείτε να αποταθείτε στο φαν κλαμπ τους για περαιτέρω πληροφορίες. Είμαι σίγουρη ότι θα σας εξυπηρετήσουν τάχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα έξυπνο ένδυμα, σχεδιασμένο σοφά, για να τονίζονται οι μπυριακοί μύες και οι καλλίγραμμοι γλουτοί των σικάτων αυτών νέων.
    Το σπινθιροβόλο βλέμμα του Νο4, με έχει ξετρελλάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και στο υψηλό γούστο γενικότερα θα έλεγα....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο μόνος μάγκας είναι ο χοντρούλης, με τα χέρια στις τσέπες, ...έχει και space για τρία γράμματα! Πάω γρήγορα στο site τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @τριπ: μανούλα, πρέπει να κατοχυρωθεί η ευρεσιτεχνία και το ένδυμα αυτό να αντικαταστήσει τις τόσο πάσε πλέον φουστανέλες. Ο νάμπερ φορ είναι και η δική μου αδυναμία, μα δεν είναι γλυκούλιιης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @fevis: εάν υπήρχαν αστέρια της Μισελέν στη μόδα, θα είχαν πάρει σίγουρα 2-3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, δεν ξέρω γιατί, αλλά το σχόλιό σας μου έφερε στο μυαλό ένα παλιο τραγούδι του λατρεμένου Γιώργου Κινούση (έτσι γράφεται;;)
    Τα παιδιά τα παιδιά
    τα φιλαράκια τα καλά

    Τελικά ό,τι θυμάμαι χαίρομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @common people: αγαπητή αδελφή ψυχή, και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή