Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Και από Τρίτη γυμναστήριο

Η σωστή δίαιτα πρέπει να συνοδεύεται από την απαραίτητη άσκηση. Και η σωστή άσκηση πρέπει να γίνεται στο ανάλογο γυμναστήριο. Εξ απεναντίας του κομμωτηρίου βρίσκεται ο φιλόξενος χώρος που βλέπετε στη φωτογραφία όπου όλο το τιμ του ιστοsalon χτίζει καθημερινά απολλώνειο κορμί.


Και μετά τους κοιλιακούς, τις διατάσεις, τα πεκ ντεκ, τα αερόμπικις και τα λοιπά κινέζικα βασανιστήρια, χαιρστάιλιστ, κολορίστ, μανικιουρίστ-πεντικιουρίστ και βοηθοί πιστολακίου, καταλήγουμε στο παρακάτω μαγαζί για να πνίξουμε τον πόνο μας στα παϊδάκια και την καλή ρετσίνα. Γιατί και η δίαιτα θέλει (πχοιοτική) καλοπέραση!

15 σχόλια:

  1. pastaflora τι σ΄εχει πιάσει με τις δίαιτες και τα ινστιτούτα αδυνατίσματος !!!
    Φάε κοριστάκι μου απόλα και μικρές μερίδες να δείς την υγειά σου.
    Οσο για το SENTER, φαίνεται να έχουν χάσει το΄... κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σσσσσσσσσσ.....(ρούφηγμα κοιλιακών)........φφφφιιιιιιιιιου...λίγο ακόμα και θα 'σκαγα. Δεν είμαι 'γω για τέτοια Senters. Πάω να φάω ένα παϊδάκι στον απέναντι κι αφήνω τα πέκια ντέκια για τους ειδικούς...μη φύγει και κάνας ώμος και πως θα βοηθάω στο κομμωτήριον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως πιστολάκι γ' θα προτιμήσω το ταβερνείο. Αλλά όχι παϊδάκι. Κάτι πιο light. Τύπου κοτοπουλάκι, μπιφτεκάκι...καμία σχέση με τη διπλανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γραμμένο σε γκρικλιζ!!! Είναι μπροστά οι άνθρωποι, απλά δυκολευόμαστε να τους καταλάβουμε.
    Θέλω να καταγγείλω τη γκρίζα διαφήμιση που γίνεται σε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάστε την ...ανάρτηση! Χωρίς αναρτήσεις και με χάλια δρόμους να δούμε που θα πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω φιλες μου εχω σπασει ολα τα ρεκορ εγγραφων και παραμονης σε γυμναστηρια. ειμαι η κατοχος δε του παγκοσμιου ρεκορ με εγγραφη και μονο μια φορα εμφανιση εις την αιθουσα των κακων αυτων οργανων.
    τελευταια φορα που πηγα για 2 εβδομαδες με πηραν τηλεφωνο και με αναζητησαν απο το γυμναστηριο γιατι λεει αποχωρησα ξαφνικα ...!
    το καλυτερο ομως το εχω ζησει μια απο τις απελπισμενες φορες να παω στο προγραμμα μου κανονικα: ειμαι που λετε πανω στο διαδρομο (του 666)και τρεχοντας χαζευω ενα πρωιναδικο στην tv απεναντι.διπλα μου μια κυρια γυρω στα 50 -που ανηκε στην κατηγορια "μαριζα κωχ αγκαλια με ντεμη ρουσσο"- τρεχει κι αυτη. εκεινη τη στιγμη στο πρωιναδικο μαγειρευει η καλεσμενη γωγω μαστροκωστα...κι ενας αναστεναγμος βγαινει απο τα χειλη της κυριας "ααααχ!φαε γωγω ...φαε....! εσυ μπορεις!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλυκυτάτη πάστα φλώρα,
    Ασπάζομαι το χέρι σας... ακόμα και με γεύση παϊδάκι;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ Παναγία μου ! Πέσαμε στα σκληρά !
    Καλημέρα πασταφλωρίνι !
    Φιλιά στο sexy γατί Ντέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είστε κακοπροαίρετη και εγκάθετη καθότι η επιγραφή της πρώτης φωτό αναφέρεται στο σώμα του σεντερ φορ της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, το οποίο και θαυμάζουν σε όλο του το κάλλος οι περίοικοι της γειτονιάς. Εξού και το body senter. Ορίστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @leondokardos: αχ, λεοντόκαρδέ μου, το άγχος δεν έχει πιάσει εμένα αλλά τους γιατρούς... Τολμάς να τους πας κόντρα που όλο γκρίνιες είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, επικροτώ το αγωνιστικό σας φρόνημα και το αντάρτικο απέναντι στη μπουρζουαζία των γυμναστηρίων. Βουρ, στα αμνοερίφια λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @lena: αγαπημένη βοηθέ γ' πιστολακίου, είμαι πολύ υπερήφανη για σας! Η νέα γενιά αποδεικνύει περίτρανα ότι ακολουθεί πιστά την αρχαία ρήση "μέτρον άριστον". Το ιστοκομμωτήριον σας χαρίζει ένα έξτρα ρεπό την επόμενη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, εάν ήμουν πρωθυπουργός για μια μέρα θα επέβαλα αυστηρότατες ποινές σε όσους χρησιμοποιούν τη μάστιγα που ακούει στο όνομα γκρίκλιζ.
    Όσο για το πού οδεύουμε, είναι πασιφανές: στρέιτ στον οξαποδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @common people: γυμναστήρια, ξουτ, ξουτ, νο Πόυπ, νο Πόουπ που θα έλεγε και η πάντα επίκαιρη κυρία Λουκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @γεώργιος χοιροβοσκός: Γεώργιε, Γεωργιε, πάντα αβρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @so_far: μπονζούρ κι από μας! Ο Ντέμης έχει να πατήσει στην πατρική εστία εδώ και δυο μέρες. Μας κάνει μούτρα γιατί υιοθετήσαμε μια πολύτεκνη γατοοικογένεια (οι απόλυτοι καταστροφείς του ωραίου, κάποτε, κήπου μας). Βάσανα που τραβάμε κι εμείς οι γατομάνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή