Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Ρομπέν των ταξιτζήδων

Μια κατάδυση στον κινηματογραφικό βούρκο των έιτις, μέρα βροχερή που είναι σήμερα και ο ήχος από τα πρωτοβρόχια ξυπνάει θύμησες και νοσταλγία (χα, διότι η ιστοχαιρστάιλιστ μπορεί να γράψει ΚΑΙ ποιητικά).
Ο πτωχός πλην τίμιος ήρωάς μας είναι και Μπάμπης και Ρομπέν των ταξιτζήδων και ξεκαπίστρωτο μουλάρι. Και όλα αυτά με μουσική υπόκρουση τον πολυαγαπημένο Γιώργο Μπουλουγουρά-πάντα με γυαλιά πούλμαν- και σκηνοθέτη τον ζαχοπουλικό κολλητό Γιώργο Μυλωνά. Ιντζόι!

8 σχόλια:

  1. υπέροχο χααχα μπουλουγουράς που τον θυμήθηκες καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χτένισμα αφάνα σαν να φοράς κομοδινί όπως λέτε και σεις Πασταφλώρα μαλλί της γριάς στο κεφάλι. Τι πρόκληση για την κομμώτρια του 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @goculture: βιλκάμεν, βιλκάμεν! Πολύ χαιρόμαστε που σας έχουμε κοντά μας! Και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @anemos5: τις καλημέρες μου στο σύντροφο και συναγωνιστή ΑΕΚτζή (καθότι το κομμωτήριο τυγχάνει AEK friendly). O Γιώργος Μπουλουγουράς τυγχάνει μεγάλη αδυναμία του ιστοκομμωτηρίου. Αλήθεια, που να τραγουδάει φέτος; (αγωνιώδες ερώτημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα αγαπημένη μου Πασταφλώρα!

    Η συμβολή σας στο κέφι μας (που συνεχίζεται αμείωτο παρά τα ραπίσματα της ζωής) είναι μοναδική.

    Επιτρέψατέ μου να εναποθέσω στα πόδια σας ένα πολύτιμο δώρο που μόλις εχτές το εντόπισα και σας σκέφτηκα αμέσως:

    http://2.bp.blogspot.com/_epzDx_EdEJw/SNNF2QzjGvI/AAAAAAAAANk/dLspDPY7rC4/s1600-h/GRAVATA.jpg

    Η πηγή από εδώ:
    http://trikalinos-blog.blogspot.com/2008/09/blog-post_3247.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @σούλα γουόρχολ: Φιλτάτη κολορίστ και άοκνη συνεργάτρια Σούλα, το κομοδινί όπως πολύ καλά γνωρίζετε ως επαγγελματίας του κλάδου, αποτελεί το μέγα εφιάλτη του κάθε χαιρστάιλιστ που σέβεται το πιστολάκι του. Εάν υπήρχε φάσιον πολίς θα έπρεπε να προβαίνει σε αθρόες συλλήψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ιφιμέδεια: πολυαγαπημένη φίλη, γιου μέιντ μάι ντέι! Όχι μόνο με το πολύτιμο αυτό πετράδι που ευγενώς εναποθέσατε στο χαλάκι του ιστοκομμωτηρίου, αλλά και επειδή με σκεφτήκατε κάτω από τόσο αντίξοος συνθήκες. Σπεύδω να ζητήσω την άδεια για την αναδημοσίευση από το συναγωνιστή τρικαλινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή