Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Κομμωτικό θρίλερ

Εάν γυριζόντουσαν κομμωτικά θρίλερ, οι κουπ που ακολουθούν θα διεκδικούσαν επάξια το ρόλο του Φρέντι Κρούγκερ - του ψυχοπαθούς χαιρστάιλιστ με το πιστολάκι. Αγαπητοί μου πελάτες, το ιστοsalon σας παρουσιάζει τα κουρέματα που όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε, τα κουρέματα "όχι άλλο κάρβουνο", τα κουρέματα που θα έπρεπε να τιμωρηθούν με ισόβια φυλάκιση (και όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια).
Παρατηρείστε προσεχτικά τις αισθητικά ανυπόφορες φωτογραφίες που ακολουθούν και ψηφίστε την απόλυτα σπλάτερ κομμωτική κρεασιόν.

17 σχόλια:

  1. Τι λές κοπέλα μου? Το κούρεμα του Κιάμου το είδες? Αυτό είναι για ηλεκτρική καρέκλα.

    Ο τίτλος του Ανταμς πώς σου 'ρθε?

    Sakafiora
    http://sakafiora.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @σακαφιόρα: μην λέτε ονόματα, μην λέτε ονόματα γιατί κάποιοι μυστήριοι καραδοκούν για να μας ταράξουν στις μηνύσεις.
    Οσο για τον Ντάγκλας Ανταμς, η επική τριλογία του αποτελούμενη από τα 5 υπεργαλαξιακά μυθιστορήματα, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου αναγνώσματα.
    Να μας περνάτε από το ιστοκομμωτήριο, εδώ έχουμε και εξαιρετικές τηλεφωνικές συνδέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι που λένε μαλλί τουλούμπα!!!!
    υ.γ. Να πεζοπορήσουμε, γιατί όχι? Θα σας τηλεφωνήσω από Δευτέρα γιατί εγώ τα σαββατοκύριακα κάνω κούρα ξάπλας....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι είναι χάλιες εκτός από τους δύο πρώτους κυρίους της δεξιάς στήλης. Ο πιο τρομακτικός είναι ο τελευταίο κύριος της δεξιάς στήλης πάλι. Σας φιλώ.

    Υ.Γ. Το ίσιωμα το έκανα μόνη μου τελικά για τί δεν είναι να εμπιστεύεσαι κομμώτρια την σήμερον ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα σερι, εσεις μας ειχατε ταξει τζοκοντες ινα γλυκαθουμε. Μ'αυτες τις κουπ, μας κοπηκε οχι μονο η ορεξη μα και ο βηχας. Πειτε μου το ιστοκομμωτηριο σας αναλαμβανει και χτενισματα για ταινιες επιστημονικης φαντασιας? Μετα απο σκεψη, ψηφιζω τον κυριουλη τον μεσαιο της δευτερης στηλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω σχεδόν ερωτευτεί αυτόν τον νέο κάτω κάτω και δεξιά ολούθε με το υπέροχο καπελάκι που φοράνε οι Ρώσοι...αυτό με τα αυτιά που κρέμονται!
    Πες μου οτι μπορείς να μου γνωρίσεις αυτόν τον μοντέλο...και θα βοηθάω και στο ντεκαπάζ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαλεγω τον εξω αριστερα πανω, αυτον με την υπερμουκλατη φραντζα που μοιαζει με τον ηφαιστο. Ειναι τοσο γουαου. Επισης παιρνω το θαρρος να κανω αιτηση για τη θεση της κολοριστ - σελεμπριτι. Εχω εμπειρια και στα εξτενσιονς. Θα με προσλαβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί αγαπητή μου δεν έβαζες τις φωτογραφίες νωρίτερα?
    δε θα είχα πάρει τόσα κιλά! πάντως τις τυπώνω και τις κολάω παντού στο σπίτι και σε λίγο καιρό θα με δείτε συλφίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fevis: μαλλί τουλούμπα, μαλλί χελιδονοφωλιά, μαλλί δώσε και μένα Μπάρμπα!
    Αναμένω τηλεφώνημα για να συντονιστούμε, όβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @lena: ζητά ταπεινά συγγνώμη για την ισιονάντ που δεν σας κάναμε. Έπεσε πολλή δουλειά βλέπετε, η νέα σχολική χρονιά, οι αγιασμοί, τα μπακ του σκουλ πάρτι... Αφήστε που ψάχναμε μια σωστή κολορίστ και κολορίστ δεν βρίσκαμε. Από σήμερα όμως προσλαμβάνουμε την κυρία Σούλα Γουόρχολ οπότε θα αναβαθμίσουμε την πχοιότητα των κομμωτικών μας υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @sanity: Ναι, ναι Τζοκόντες, αλλά ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης, της δίαιτας, του γυμναστηρίου. Άρα από δω και στο εξής θα κερνάμε σαλάτες Φρεσκούλης και σκέτο εσπρεσάκι για τους μερακλήδες.
    Όπως πολύ σωστά μαντέψατε τα χτενίσματα για τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι το φόρτε μας. Εμείς σκεφτήκαμε την κουπ της Έιμι Γουάινχαουζ, εμείς κουρεύουμε τους Τόκιο Χοτέλ, εμείς και τον Δόκτωρ Evil παρέα με τον Mini Me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια, όλοι οι κυρίοι της φωτογραφίας πέρασαν από το ιστοσαλόν και είναι προσωπικοί μου φίλοι. Είδατε, βρε, σε τι σούπερ ντούπερ επιχείρηση δουλεύετε;
    Για το ντεκαπάζ πάλι, καθήκοντα αναλαμβάνει η Σούλα Γουόρχολ, διάσημη κολορίστ δίπλα στην οποία θα έχετε την τιμή να μαθητεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @σούλα γουόρχολ: Συγχαρητήρια, Σούλα. Προσλαμβάνεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ria: αγαπητή μου ρία, συμπάσχω μαζί σας καθότι όλες αυτόν το δύσκολο Σεπτέμβρη έχουμε επιδοθεί στο κυνήγι των θερμίδων και του σωστού φίτνες. Για το μέλλον υπόσχομαι και άλλες παρεμφερείς φωτογραφίας που θα μας κόψουν μια και καλή την όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ που ψάχνω για μεροκάματο και τοπάω και το πιστολάκι μια χαρά, έχω ελπίδες για ένα δοκιμαστικό; Να στείλω demo;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @λενα: έχετε, έχετε! Αναμένουμε το demo! Το ιστοκομμωτήριο βρίσκεται πάντα κοντά στη νεολαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω ψηφιζω το πρωτο αγορι(?) της δευτερης στηλης που εχει αναποφασιστο και περιπετειωδες μαλλι τυπου "δε θελω να μου παρεις πολυ το μακρος-και οχι μηκος , οπως με μαλωνει η δικια μου κομμωτρια!- να μου φιλαρεις λιγο τη φρατζα, να γυρισεις προς τα μεσα τις αφελιες, και να φυγει η φαβοριτα"
    ο δε κυριος στη β φωτο της γ στηλης νομιζω μοιαζει με παιδεραστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή