Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Το ιερόν Κολωνάκιον

Α, όλα κι όλα! Μπορεί να είμαι μια απλή κομμώτρια με δίπλωμα Αμάραντου-Χρυσή Χτένα, αλλά έχω κι εγώ τις απορίες μου. Αναρωτιέμαι λοιπόν εάν το ιερόν αθωνικόν Κολωνάκιον θα εξακολουθήσει το επικερδέστατο μεσιτικόν νταραβέρι εγείροντας πλέον απαιτήσεις για οικόπεδα - φιλέτα στον Παράδεισο Αμαρουσίου καθώς και για αγροτεμάχια αναλόγου ρίαλ εστέιτ στάτους στο Σούπερ Πάρανταϊς της Μυκόνου.
Θα μου πείτε, πώς μου κατέβηκαν τέτοιες ιδέες; Να, προχτές, εκεί που έβαφα το μαλλί κομοδινί σε γνωστό πολιτικό, μου εκμυστηρεύθηκε ότι οι μάνατζερς του ιερού Κολωνακίου έχουν ήδη κατοχυρώσει το κοπιράιτ της λέξης «Παράδεισος» και αναμένεται να διεκδικήσουν δυναμικά από οικόπεδα μέχρι δικαιώματα στα βιβλία μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση.


Υ.Γ. Για να δούμε, θα βρείτε τη λεπτομέρεια Kinder έπληξη που κάνει τη διαφορά στο ιερόν φωτογραφικόν ντοκουμέντο; May the force be with you!

14 σχόλια:

  1. Να υποθέσω πως όλοι αυτοί είναι πελάτες σας?
    Ο Ντάρθ Βέιντερ μάλλον ήρθε κατ’ ευθείαν από τα γυρίσματα και δεν πρόλαβε να αλλάξει για τη λιτανεία... ή μήπως πάνε όλοι σε πάρτυ μασκέ.
    Καλήμέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός με τα μαύρα ο τελευταίος, μπας και είναι ο οξαποδώ ο ίδιος, αυτός καθεαυτός, που ήρθε να τους προϋπαντήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει έκπληξη και μην μιλάτε σας περικαλώ για kinder, γιατί έχουμε ένα θέμα..
    Η μόνη -ας πούμε- έκπληξη είναι ότι στέκονται πέντε άσχετοι μπροστά στον τρισμέγιστο Darth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΟ βρήκα! Είναι οι πυλώνες στο αμερικάνικο παπούτσι του πουλημένου δημοσιογράφου!!!
    Τελικά είμαι πολύ μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χα χα χα τέλεια φωτό. ο σύζυγος, να υποθέσω? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είναι οφθαλμοφανές. Ο τύπος με τα μαύρα.

    Έγραψα και την τιμωρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα που κανετε ειναι αλητειες
    εγω επρεπε να πρωταγωνιστω

    με αγανακτηση
    ομπι 1 κενομπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @radio marconi: πελάαααααααααατες μου, όπως θα έλεγε και ο αγαπητός ΘΟΥΒΟΥ. Δεν ξέρω αν η ετερόκλητη συνοδεία της φωτογραφίας αποτελεί μια καθημερινή εικόνα ή καρναβαλική παρέλαση, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fevis: ο μαύρος ο σικάτος είναι μεγάλη μούρη και κάτι μου λέει ότι θα τον δούμε σύντομα σχολιαστή-τηλεπαραθυράκια σε ελληνικό δελτίο ειδήσεων (το οποίο ως γνωστό μας περνάει για εξωγήινους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @apos: σωστά το τίθετε, όπως έλεγε και μεγαλοπαράγων της πολιτικής ζωής της χώρας. Άντε Νταρθ και κυβερνητικός εκπρόσωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, ατρόμητη πισίνα γκερίλα και γκουρμέ καταπατήτρια για μια ακόμα φορά είσαστε του δε πόιντ. Αύριο με τον κηδεμόνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @yoreekas: λατρεμένε νεόνυμφε, μέλλοντα πατέρα και ευτυχισμένε ξυλοκόπε, η απάντηση στο ερώτημά σας είναι "γιες, ιντίντ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @lena: κλαπ, κλαπ. Λένα τουέλβ πόιντς, Λένα ντουζ πουάν! (για να μην ξεχνάμε και την τιμημένη Γιουροβίζιον!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @κανατάκι: αγαπητέ όμπι, το αίτημά σας θα αξιολογηθεί και θα προχωρήσουμε στα δέοντα. Tα σέβη μου στον Χοακίν και τις σαγιονάρες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή