Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Κουλτούρα-πχοιότητα-πολιτιζμός



Τα-ταν! Ανοίξαμε και σας περίμενουμε! Από τη φετινή σχολική χρονιά το ιστοκαλύβι αλλάζει χρήση και μετατρέπεται σε ένα σικάτο ιστοκομμωτήριο. Η θεία Πασταφλώρα είναι πλέον μια επαγγελματίας χαιρ στάιλιστ, καθότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, και στους τοίχοι του μαγαζιού φιγουράρουν τα πορτρέτα των μεγάλων μετρ του επαγγελμάτος που ποζάρουν ως νέοι οπλαρχηγοί κραδαίνοντας τα γιαπωνέζικα ψαλίδια τους: τιμή και δόξα στον Άγγελο, τον Johnny, τον Georges, τον Βαγγέλη Χατζή και τον Ζάρμπαλη!
Το ιστοsalon θα εξυπηρετεί καθ' εκάστην με λάβαρο και προμετωπίδα το τρίπτυχο "Κουλτούρα-πχοιότητα-πολιτιζμός", διότι μπορεί να τελειώσαμε έναν Αμάραντο Χρυσή Χτένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και μορφωμένα άτομα, με την Επίδαυρό μας, τα Ηρώδειά μας, τους Βέλτσους μας και τον Φράνσις Φουκουγιάμα κορώνα στο κεφάλι μας.
Καλή αρχή λοιπόν, με τον λατρεμένο επίτιμο να στέλνει κι εκείνος τις ευχές του και να γίνεται φυλαχτό και εικόνισμα για καλή τύχη και χρυσές δουλειές!


Photobucket

47 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου πασταφλώρα σου εύχομαι καλές δουλειές και καλή χρονιά!!!!

    Μου έλειψες πολύ όλο το καλοκαίρι, εύχομαι να πέρασες μαγευτικά, να γέμισες μπαταρίες και να είσαι έτοιμη να μας καλλωπίσεις!!!χεχεΠολλά πολλά φιλιά!!!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ επιτέλους ένα blog που να μπορώ να βγάλω τα αποθυμένα μου! Γιατί αν η ζωή μου ήτα τέλεια εγώ το μόνο που θα ζητούσα παραπάνω θα ήταν να πηγαίνω κάθε μέρα κομμωτήριο και να φτιάχνω τα νύχια μου. Είδες μεγάλα όνειρα που έχω η άτιμη! Καλές δουλείες λοιπόν και να ξέρεις ότι εγώ θα είμαι η σίγουρη πελάτισσα. Φιλιά κουλτουριάρικα- πχιοτικά- πολιτιζμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας σπάσει λοιπόν η γκίνια του κατσικοπόδαρου. Καλό φθινόπωρο και ακόμα καλύτερο χειμώνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλα καλά, αλλά με καραφλό και γκαντέμη να γίνει το ποδαρικό του κομμωτηρίου; χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκτός αν το νέο μότο είναι "βάζω μαλλιά μέχρι και στο Μητσοτάκη" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου άγνωστη. Η χαρά μου που σας ξαναδιαβάζω είναι απερίγραπτη. Μπορεί να συγκριθει μόνο με την 7άρα που έφαγε ο ακατονόμαστος από την γιουβέντους, μάλλον και με την 4άρα που ακόμα να χωνέψει από την ΑΕΚάρα, ίσως και με την 3άρα από την Ανόρθωση που τον έχει μπουκώσει για μια δεκαετία. Σας εύχομαι πάντα τέτοια με Κουλτούρα, πχοιότητα, πολιτιζμό και βεβαίως τον βαθύτατο σεβασμό που τρέφετε για τα φερμουάρ.
    Τσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πήγα να μπω μέσα και μύριζε πεθαμενατζίδικο. Ο επίτιμος φταίει αγαπητή; Να τον κουρέψετε πάραυτα.

    Καλή αρχή και καλώς μας επέστρεψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλώς τη μετρ της τριχας!

    καλές δουλειές, να είσαι καλά και να μας φλομώσεις στις τρίχες!!!

    για αρχή πιάσε μια ντεκαπάζ και ένα ίσιωμα.

    υ.γ. πως τα έκανες τα πορτρέτα του μητσοτάκη? ζηλεύω. θέλω και εγώ τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα φτιάξε με θεια Πασταφλώρα λέμε φτιάξε με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπημένη Πασταφλώρα έφερα μια ντάνα Ciao, Λοιπόν, Βέρι Σόρι, όλα τελευταίας εσοδείας, για τα καλορίζικα του μαγαζιού.

    Δυστυχώς όμως μια μιζανπλί δεν αρκεί για να στρώσει το τρελό pop αγόρι. Θέλει επειγόντως μια DHI ή έστω έναν εξορκισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΏΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ! Τολμηρή σας κόβω με τέτοιες φωτό... Αντε εύχομαι τα καλύτερα και αν είναι να χανόμαστε, να είναι για καλό σκοπό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Πάσταφλώρα,
    Να σας συγχαρώ για την σοφή επιχειρηματική σας κίνηση!
    Ιστοκομμωτήριο!
    Πρωτότυπο και ανταγωνιστικό!
    Με σούπερ μοτο και αξεπέραστο (αχ, τσάκισα το χέρι μου)σήμα - φυλαχτό - εικόνισμα!
    Όντας κουλτουριάρα-πχοιότικη και πολιτιζμένη θα ήθελα μια κούπ τρικολόρε (ένα χρώμα για κάθε αξία).
    Μέχρι στιγμής ξέρετε, οι μπανάλ στάιλιστς αρνούνται και τα φτιάχνω μόνη μου. Α! επίσης θα ήθελα επιτέλους και μια κορώνα Φουκουγιάμα, να φαίνεται!
    Ελπίζω οι τίμες σας να είναι προσιτές και μπορείτε να υπολογίζεται σε μένα ως πρώτη πελάτισσα demo!
    Kαλές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @zaphod: φίλτατε, με τέτοιο ποδαρικό από τον επίτιμο, οι καλές δουλειές είναι εξασφαλισμένες. Λέτε να γίνουμε και αλυσίδα σαν τα Νικόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @σώμα που χορεύει: Κούκου! Ο καλλωπισμός σας καθήκον μας! Μισό λεπτό να φέρω το πιστολάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @lena_zip: να έχεις πρότυπο τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη που έφτιαξε ιδιωτικό κομμωτήριο μέσα στο μέγαρό της. Αυτός και αν είναι ένας πραγματικός Εθνικός Στόχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ethan: εμείς τον κατσικοπόδαρο τον αγαπούμε γιατί τότε στο Euro τον στέλναμε ο ένας στον άλλον με διάφορες ευχές για την καλή τύχη των αντιπάλων και τελικά βγήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης. Πού θα μου πάει, θα το βρω το μέιλ του Αλογοσκούφη, δεν θα το βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @bitch: εδώ βγάλανε μαλλιά ο Κωστέτσος κι ο Πέτρος Κωστόπουλος, στον επίτιμο θα κολλήσουμε; Θαύματα κάνει η επιστήμη, σερί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @sportgay: αγαπητέ άγνωστε, πράγματι ο σεβασμός που τρέφω στα φερμουάρ είναι βαθύς και ειλικρινής. Το αυτό έχω να δηλώσω και για τον Ντέμη Νικολαϊδη τον οποίο τον σκάσατε, οι παλιοχαρακτήρες, και τώρα τα βροντάει και φεύγει. Ε, ρε, Μπιγκ Μακ που σας χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @island: εγώ θα πρότεινα πάλι να του βάλουμε εξτένσιονς, ή ακόμα καλύτερα να τον γεμίσουμε τζίβες και να του φορέσουμε τζαμαϊκανό σκουφάκι. Θα είναι μια πραγματικά σικάτη εμφάνιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ria: οι τρίχες υπήρξαν ανέκαθεν η ειδικότητά μου! Όσο για την εικαστική παρέμβαση στο σκίτσο του επίτιμου, ήταν κάτι παραπάνω από πις οφ κέικ. Αρκεί να πας στο photobucket, να ανεβάσεις τη φωτό, να την κάνεις edit και να τρέξεις την εφαρμογή pop art.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @aunt donna: θεία, με προκαλείτε! Και δεν συμφέρει κανέναν μας να ανοίξω το ακατανόητον μπουκ που ακούει στο όνομα Τσελεμεντές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Inco: α, τι ωραία, όλα τα αγαπημένα μου περιοδικά, γιούπιιιιιι! Τελικά χωρίζει ή δεν χωρίζει η Ρουμπέση το Μικρούτσικο, εεε; (όπως καταλάβατε κάνω την πάπια για το θέμα του "τυχερούλη")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @apos: querido amigo, η εξαφάνιση, αν και απότομη, ήταν για καλό σκοπό και τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της θα τα δούμε όλοι κατά Δεκέμβρη μήνα. Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @sally: καλό μου παιδί, δεν υπάρχει τεχνική και απόχρωση που να μας φοβίζει. Ας είναι καλά οι βαφές Majirel και θα σας κάνουμε ένα μαλλί, σωστό ουράνιο τόξο! Περισσότερα κομμωτηριακά από κοντά στις 27 του μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Πέρασα κυριώς δια να σας αφήσω το παπαγάλον μου ο οποίος χρειαζετω μιάν καλήνπερμανάνδ με ξανθάς αντάυγας ωσαν τους Γουάμ κε τους Ντουράν Ντουράν.

    Εμείς (τρίτος πλυθυντικός ευγενίας) δυσθυχώς εφαλακρεύσαμεν νωρίς,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λίγο φουντωτά μπροστά, χαίτη και ψέκασμα με λάκ!
    Λίγο φουντωτά μπροστά, χαίτη και ψέκασμα με λάκ!
    Λίγο φουντωτά μπροστά, χαίτη και ψέκασμα με λάκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πω-πω κόσμος...χρυσές δουλείες προβλέπεται να κάνει φέτος το κομμωτήριο σας αγαπητή μου!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλορίζικο!!!
    Με προσλάβατε αν ενθυμάστε καλώς!
    Πότε πιάνω σκούπα και φαράσι για τα απομάλλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. άντε γιατί παραείχε γίνει το κακό με τα ιστο βλαχαδερά που κυκλοφορούν ανεξέλεκτα βλάπτοντας την κοινη αισθητική.. και παρακαλώ ειδικά στον πολιτιζμό να δώσεις ένφαση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε pastaflora καντέμη άνθρωπο διάλεξες για τα εγκαίνια ;; Σε τέσσερης αποχρώσεις κιόλας ;;
    Τι να σου πω, πολλές ευχές, άντε και καλή αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άντε καλές δουλείες.
    Φτού φτού σκόρδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να ευχηθώ λοιπόν καλές δουλειές και να κάνω κράτηση αμέσως για μια μιζαμπλί και ένα κούρεμα, να φύγουν οι χαλασμένες άκρες από τον ήλιο και τις διακοπές... Καφέ σερβίρετε ελπίζω....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλωςορισες και παλι αγαπημενη Πασταφλωρα. Τεταρτες και Σαββατα στις δεκα κλεισε μου σε παρακαλω ρανδεβα για τους επομενους μηνες. Και να με παιρνει η μικρα τηλεφωνο να μου το υπενθυμιζει παρακαλω γιατι δεν διαθετω τη διαυγεια και τη μνημη του εικονιζομενου. Ελπιζω να υπαρχει μικρα στην Ρεσεπψιον. Κις κις (εις διπλουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πασταφλώρα μας,

    εσείς έχετε επιμεληθεί τη νέα κουπ του επίτιμου;
    Πασταφλώρα, σας βρίσκω λίαν τολμηρή , δεν ράγισαν τα πλακάκια και οι νιπτήρες άμα τη εισόδω του γκαντεμο-θρέμματος της λεβεντογέννας Κρήτης;

    Καλές δουλειές στο ιστοσαλόν de beaute , εννοείται ότι ανήκομεν στο πελατολόγιόν σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Δρ. Φλάντζας: Πολυαγαπημένε δόκτωρ, μείνετε ήσυχος δια το πτηνόν σας, θα φροντίσομεν να ομοιάζει με τους Τόκιο Χοτέλ που είναι και πιο σύγχρονοι.
    Όσο δια τον ιδικό σας γλόμπον, θα τον περάσομεν με έναν ωραίον κερί δια να φωτίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @κος Λεό: αγαπητό πτηνό, και λακ θα σας βάλομε και τρέντι χαίτη θα σας φτιάξομε και Τζόνη θα σας κεράσομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @urfus: αγαπητόν τέρας, πολύ σας ευχαριστούμε για το ποδαρικό σας. Το ιστοsalon είναι πάντα στη διάθεσή σας για δωρεάν υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @manetarious: ακριβή μου βοηθέ, εσείς θα είσαστε το πρίμο σεγκόντο στο πιστολάκι. Αναλάβατε καθήκοντα τάχιστα. Ας πιούμε ένα Κατεσάρ δια να γιορτάσομε τη συνεργασία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @μίμης ζερβός: φίλτατε, όταν τα ιστοβλαχεδερά έτρωγαν βελανίδια, εμείς χτίζαμε Παρθενώνες! Η υποβάθμιση της βλογκόσφαιρας ΔΕΝ θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @leondokardos: ως ριψοκίνδυνο πνεύμα επέλεξα τον επίτιμο για τα καλορίζικα. Αντε να σε πιάσει το κακό μάτι μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @tsioubiou:εκλεκτέ φίλε, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Τώρα που σας θυμάμαι, νομίζω ότι ένα κουρεματάκι σας χρειάζεται. Για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @fevis: με μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε! Σερβίρουμε επίσης και καφέ όχι μόνο στο κομμωτήριο αλλά και στο γνωστό μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @δεσποινάριον: Ρεσεπσιόν καλεί Δεσποινάριον, όβερ. Τα ραντεβά είναι πλέον φιξτ και η μικρά σας αναμένει δια τα περαιτέρω. Τα φιλιά μου στο φίλο Ομπάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @so_far: πολυαγαπημένη, η τύχη, ως γνωστόν, ευνοεί τους τολμηρούς και εν προκειμένω τις τολμηρές. Ευτυχώς, οι λουτήρες και οι κάσκες βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους. Το αυτό και τα μπικουτί και τα αλουμινόχαρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μου αρέσει ο συνδυασμός
    Αμάραντος - Επίδαυρος

    Με τσακίζει όμως!!!!

    Έστω και τσακισμένη θα ευχηθώ καλές
    εμπνέυσεις σε εσένα ( δε σε φοβάμαι όμως) και καλές αναγνώσεις σε εμάς τους υπόλοιπους. Και καλό ταμείο βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @pussy galore: καλή σχολική χρονιά κι από μένα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για πολλούς από μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή