Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

5η εκστρατεία αγάπης


Η εκστρατεία αγάπης για τις γυναικείες φυλακές συνεχίζεται. Έτσι τo Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 17:30, θα γίνει μια συνάντηση μπλόγκερς (και όχι μόνο) στου Πέτρου (Πλαταιών και Λεωνίδου στην Αθήνα). Σκοπός της είναι η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τόσο για τα παιδάκια κάτω των 3 ετών που είναι φυλακισμένα μαζί με τις μαμάδες τους στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών όσο και για τις άπορες φυλακισμένες που βρίσκονται εκεί.
Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης όπως πάνες, είδη περιποίησης, εσώρουχα, παιχνιδάκια, φόρμες, καλλυντικά, παντόφλες κ.ά., σε αυτή τη συνάντησή μας στόχος είναι η συλλογή βιβλίων για τη δημιουργία μιας αξιόλογης βιβλιοθήκης για τις φυλακισμένες.
Περισσότερες πληροφορίες στο xeblogarisma.

8 σχόλια:

  1. μπορείς να βάλεις εκείνη τη φωτό του Ματθαίου Γιαννούλη σε άσεμνες πόζες,γιατί θέλω πολύ να τη δω;

    ;-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, να είναι 3χρονα φυλακισμένα, δεν μπορώ να καταλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @wrong guy: άσεμνες πόζες στο ιστοκομμωτήριο; Ποτέ! Πχοιοτικές όμως πάντα. Από Ματθαίο το μαγαζί δεν διαθέτει τίποτα προς το παρόν (παρόλο που ψάχνουμε απεγνωσμένα το ολ τάιμ κλάσικ "Πάμε για καφέ σε κάποια παραλία). Σε δυο-τρεις μέρες όμως θα έχουμε φωτογραφικό στιγμιότυπο δημοτικού βιρτουόζου που σπάει κόκαλα. Αναμείνατε στο ακουστικό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @manetarious: οπωσδήποτε! και δεν υπάρχει περίπτωση να μην με αναγνωρίσεις, χεχε! Θα έχω μαζί και το πιστολάκι, εκείνο το καλό το Babyliss που κάνει και ιονισμό στο μαλλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @pols: ναι, όταν είναι νεογέννητα-και μέχρι τα 3 χρόνια- μπορούν να μένουν με τις μαμάδες στα ευαγή αυτά ιδρύματα. Άστα, θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς είμαι μακριά,μπορούμε να κάνουμε κάτι απο δώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @χελώνα: χελώνα μου, μην ανησυχείς. Οι επισκέψεις στις φυλακές και οι παραδόσεις ειδών πρώτης ανάγκης γίνονται συχνά, χάρη στην καλή διάθεση κάποιων πολύ ωραίων ανθρώπων.
    Αν βρεθείς στην Αθήνα μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ φερνοντας κάποια πράγματα. Τώρα, εφόσον είσαι μακριά αλλά θέλεις να στείλεις κάτι, οι τηλεκάρτες είναι μια πραγματικά υπερπολύτιμη προσφορά. Αν θέλεις στείλε μου μέιλ στο pastaflor@gmail.com για να δούμε πώς μπορούμε να συντονιστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή