Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Οι κλαρινογαμπροί



Μεγάλες στιγμές τηλεοπτικής συγκίνησης έζησε το ιστοκαλύβι χτες το μεσημέρι. Γιατί δεν είναι και λίγο να ανακαλύπτεις ότι η Τόλμη και Γοητεία προβάλλεται ακάθεκτη στην ελληνική τηλεόραση για 21η χρονιά! Κι εκεί που λες, ε, δυο δεκαετίες περάσανε, σιγά τώρα μην καταλάβω τι γίνεται, παρακολουθείς τον αειθαλή Ριτζ να κάνει την 684η πρόταση γάμου στη Μπρουκ, η οποία στο μεσοδιάστημα πρόλαβε και τα έφτιαξε με τον πατέρα του, τον αδερφό του, τον εξ αγχιστείας αδερφό του, τον μπατζανάκη του, το δευτεροξάδελφο Φανούρη, το γιο του πρώην άνδρα της, τον υδραυλικό, το γιο του υδραυλικού, το βοηθό του υδραυλικού και πιθανώς τον ίδιο τον Κώστα Τσάκωνα σε ρόλο γκεστ σταρ. Κι επειδή είμαι πολύ της πχοιότητας, πάρτε και μια φωτό του έτερου κλαρινογαμπρού Βίκτωρ Νιούμαν από τα Ατίθασα Νιάτα.

16 σχόλια:

  1. Είδες τι κάνεις το δημοσιουπαλληλίκι; Δεν έχουν άγχος, δεν βγάζουν ρυτίδες, είναι για πάντα όμορφοι. Κάτι τέτοια βλέπει ο Φώσκολος και φωνάζει: "Αφήστε με να ολοκληρώσω!!!"
    (dr.Seeng+dr.Teeth=L.F.E.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη μου Πασταφλωρα αυτο νομιζω το παρακολουθει η θεια μου η Νικη επο τοτε που καταλαβα τον κοσμο. Μια ζωη, δεν μπορω τωρα βλεπω ατιθασα νιατα ηταν. Επισης σας ευχαριστω που φροντιζετε (αναφερομαι στο προηγουμενο ποστ) να με ενημερωετε για τις εναλλακτικες που εχω οταν επισκεφθω την Αθηνα το καλοκαιρι. Τι να το κανω το αλφα γκαιντ αφου εχω το λαιφ σταιλ ιστοκαλυβι σας. Σας φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο δημοτικο εβλεπα Τολμη και Γοητεια πριν παω στο σχολειο οταν ημουνα απογευματινος...τα τελευταια 20 χρονια εχω χασει καποια επεισοδια αλλα αμα το βαλω σκοπο σιγουρα μπορω να επανελθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδή δεν έκανες πλάκα;
    στ' αλήθεια παίζεται αυτή η πατάτα ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @dr seeng: ακριβώς, όπως τα λέτε γιατρέ μου. Κανονικό δημόσιο αυτές οι εκπομπαί, τσάμπα λοβοτομή, που λένε. Μπαίνεις ενζενί, βγαίνεις συνταξιούχα. Δεν γνωρίζω τι εφάπαξ παίρνεις όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @δεσποινάριον: σερί, σας παρακαλώ, το τηλέφωνο της θείας Νίκης επειγόντως. Πρέπει να μου κάνει μια περίληψη για το τι συνέβη τις 20 τελευταίες σεζόν!
    Το ομολογώ, δυο μέρες τώρα κατάντησα κανονικό τζάνκι της Τόλμης και Γοητείας. Τόσο τζάνκι που σκέφτομαι να πάω για πολιτιστική αποτοξίνωση στο Πάει ταίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @βλαμμένος: ας θέσουμε λοιπόν αυτόν τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. Γιατί κι εγώ καμιά 20ετία είχα παρατήσει το ... άθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ria: Στην ΕΤ3, στις 2,30 το μεσημέρι καθ' εκάστην. Κι εμένα απίστευτο μου φαίνεται, τόσο απίστευτο που τρεις μέρες τώρα όλο αυτό βλέπω για να πεισθώ ότι ο Ριτζ και η Μπρουκ είναι υπαρκτά πρόσωπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζους Καλιαρντό γκουγκού!!!!!
    Και γω που βλεπω Μάυρα Μεσσάνυχτα και νομίζω οτι κάνω κάνα έγκλημα..πφφφφφ!!!
    Τι Άλλο θα μου Συλβί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ γκούρμπαντος η υψομετρού με το μουστάκι, νεσπά;
    Αλλά κι ο σεβντοκατές με την ξανθά, ε; (καλά το πάω, θεία μου;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι απίστευτο όμως! Τολμη και γοητεία έβλεπαν οι συμμαθήτριες μου όταν πήγαινα β' γυμβνασίου και είμασταν απογευματινοί και δεν έρχονταν για μάθημα τη πρώτη ώρα, ή έρχονταν καθυστερημένες! Πάλι καλά που έχουμε το ιστοκαλύβι σας να μας ενημερώνει για τέτοια ιστορικά γεγονότα της TV, καθώς μ εξαίρεση ολίγον Λαζόπουλο έχω να δω τηλεόραση 7 χρόνια (βλέπω μόνο ταινίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτ Λατσή΅!!! Θεά καραλατσεμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @paris: θυμάσαι το χαμό που είχε γίνει όταν είχαν έρθει κάποιοι από τους πρωταγωνιστές στην Ελλάδα; Νομίζω ο Ριτζ που είχε δημιουργήσει επαναλαμβανόμενες κρίσεις υστερίες στις κορασίδες-θαυμάστριες.
    όσο για την τηλεόραση, αν δεν ήταν το στεφάνι μου, θα είχε φύγει εδώ και καιρό από το παράθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχουν εναρμονιστεί πλήρως με το Ασφαλιστικό: 40 χρόνια για να βγουν στη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σάντα Μπάρμπαρα, πότε παίζει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή