Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Σαμποτέρ ποδηλάτων



Δεν ξέρω πώς είναι να κατρακυλάει κανείς στις δημοσκοπήσεις, ξέρω όμως πάρα πολύ καλά πώς είναι να γκρεμοτσακίζεσαι από το ποδήλατο: αν οι ποδηλατοσαβούρδες ήταν ολυμπιακό άθλημα θα διεκδικούσα χρυσό μετάλλιο.
Γι’ αυτό λοιπόν η πτώση του Γιωργάκη από το ποδήλατο με γέμισε συμπάθεια, κατανόηση, αλλά και μεγάλη ανησυχία όταν διάβασα το χτεσινό εξώφυλλο της έγκριτης Αυριανής. Και μια ερώτηση ήρθε αυθόρμητα στα χείλη μου χρονιάρα μέρα: ποιος σαμποτέρ έβγαλε τις βοηθητικές ρόδες από το ποδήλατο του Γιωργάκη; Ε, ποιος;

20 σχόλια:

  1. Η πιο αστεία στιγμή ήταν όταν είδαμε να περνάνε γράμματα στο κάτω μέρος της tv για την πτώση με ποδήλατο. 6 άνθρωποι κοιταχτήκαμε και πέσαμε κάτω από τα γέλια!!!

    Νομίζω ότι η Αυριανή έχει αδιάσειστα στοιχεία για να τα γράφει αυτά. Αλλά αναρωτιέμαι, αν πέφτει από ένα σταματημένο ποδήλατο πως θα σταθεί στις σκαλωσιές με το πηλοφόρι, τη λάτα και το μυστρί για να ανοικοδομήσει τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε ποδηλατο δεν μπορει να οδηγησει ο μπουμπης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "Βενζινέλος! ή λες ο Κωστάκης? Α μπα δε νομίζω...Καλέ το βρήκα.Περναγε ο επίτημος κεινη την μαυρη ωρα!
    Περαστικα στον ανθρωπο οπως και να χει,και να με λες Θεία {σκέτο}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ένας, (που δεν είχε θητεύσει ούτε σαν διαχειριστής πολυκατοικίας μέχρι να γίνει πρωθυπουργός), πήγε να ψευτο-παίξει ποδόσφαιρο, και μετά κυκλοφορούσε με πατερίτσες για κανά-δυό μήνες

    ο άλλος, (2 μέτρα άντρας) πέφτει και τσακίζεται από ένα (σχεδόν) παιδικό ποδήλατο

    αχ, αχ, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δόξα τω Θεώ μας έκανε ο πρόεδρος και γελάσαμε (πάντα γελάω με τις σούπες των άλλων. Άμα πέφτω η ίδια γελάω λιγότερο).
    Ο Καραμανλής δεν ήταν που πήγε μια φορά να κλωτσήσει μια μπάλα κι έσπασε το πόδι του; Αυτό κι αν μ' άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα στον αγώνα, ξανά απ'την αρχή
    Φόρτσα στο πεντάλι, να 'ρθουνε κι οι άλλοι
    πάμε για ορθοπεταλιές
    τα ποδήλατά μας, όπως τα όνειρά μας
    ξέρουν από ανηφοριές ....

    Αφιερωμένο:
    http://www.greektube.org/content/view/1021/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κα νέος blogger,με λίγες γνώσεις,τολμώ να μπώ σ΄αυτό το εκπληκτικό blog σου για να πώ οτι τις βοηθητικές ρόδες τις έβγαλε μόνος του ο Γιωργάκης.Ο 'ανθρωπος έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις,το έχει αποδείξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι σίγουρος πως εκείνη τη στιγμή περνούσε η οδοντίατρος και απέσπασε την προσοχή του George.
    (Πόσα ποστς πέρασαν από την οδοντίατρο; Πρέπει να την ξεχάσω ε;)
    Κλείνω με μια καταγγελία. Τα σαϊνια του ΑΝΤ1 στο δελτίο τους, μετά το ρεπορτάζ με τον Γιωργάκη, έδωσαν οδηγίες πως να αποφύγουμε τις κακοτοπιές της ποδηλασίας...
    Έλεος βρε Ευαγγελάτε!!!
    (Pastaflora μου, νυχτοπούλι είμαι. Όταν τα κοκκόρια έρχονται, εγώ πάω για ύπνο) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Μόλις με ενημερώσανε απο το πολίτικό γραφείο του Γιωργάκη πως το ποδηλατάκι του είναι μια χάρα κε ο Γιωργάκης μπορή να ξαναβγή να παίξη.

    Να αποφεύγη μόνο τας λακούβας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτή η χώρα δεν χρειάζεται ανοικοδόμηση, αλλά ... απόλυτη κατεδάφιση! Νομίζω ότι ο καλός μας φίλος και οι στελεχάρες του είναι ό,τι πρέπει γι' αυτή τη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @πρέζα: ναι, αλλά είναι πολύ πιθανόν να ξέρει από βέσπα! ;-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @aunt donna: αγαπητή θεία, νομίζω ότι αυτή είναι η πλέον αληθοφανής εξήγηση. Από ότι μάλιστα έχω μάθει το χάρισμά του είναι κληρονομικό και το διαθέτει όλη η οικογένεια μέχρι συγγενείς 5ου βαθμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @animats: μήπως τους έκανε ποδαρικό ο επίτιμος; Μπαααααααα, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Ντόπια και ξένα κέντρα αποσταθεροποίησης ίσως; Ο Μπενίτο, ο Φον Λιάπεν, οι εξωγήινοι; Ναι, ναι, αυτό είναι! Οι εξωγήινοι!
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ! ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @3 parties: κι εγώ μ' ένα χαμόγελο στο στόμα είμαι, αφού τρώω συνέχεια σαβούρδες με ή χωρίς το ποδήλατο. Θα το'χει το ζώδιο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @βαλιδόρος: όχι άνχος, που λέει και στο βίδεον κλιπ. Βέβαια το αγαπημένο μου χιτ σχετικά με το ποδήλατο ανήκει στον τρισμέγιστο Γκολέμη και λέγεται "όλοι οι φίλοι μου πήραν ποδήλατο κι εγώ ζηλεύω πολύ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @leondokardos: βίλκαμεν! βίλκαμεν! και καλή αρχή στη βλογκόσφαιρα. Το ταξίδι είναι αρκούντως γοητευτικό με ή χωρίς αναταράξεις. Κρατάμε και τη δική σου εκδοχή για το ατύχημα του Γιωργάκη, αν και είμαι πλέον πεπεισμένη ότι ήταν δάκτυλος εξωγήινων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @dr seeng: γιατρέ μου, φανταστείτε τη σκηνή: η σέξυ και αγέρωχη οδοντίατρος με τη ροζ Χάρλεϊ κι από δίπλα ένας φτωχός και μόνος ποδηλάτης να τρώει τη σκόνη της. Αν και νομίζω ότι την ώρα που έκανε ποδήλατο ο Γιωργάκης ήταν συνδεδεμένος και με το λαπτοπ του. Κι από πάνω οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ να του ρίχνουν γκαντεμόσκονη με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι ίδιο εξωγήινοι ψέκασαν μετά με βλακόσκονη και το κτίριο του Αντέννα. Κι εσάς με ξενυχτόσκονη, βεβαίως βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Δρ. Φλάντζας: γιατρέ μου, θεωρώ ότι ως δώρον για το εξιτήριον που μόλις πήρε θα έπρεπε να του εγχειρήσομε μίαν Φλαντζόπολυ για να περνάει ευχάριστα τον καιρό του. Θα ήταν σύμφωνοι και οι εξωγήινοι, πους ως γνωστόν είναι φίλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Respect φιλενάδα, έλιωσα στο γέλιο! Να'σαι καλά.
    Καλές γιορτές και καλή ξεκούραση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @memoir: πολλές ευχές κι από μένα! Να περάσεις καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή