Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Τόση ντεκαντάνς πια;

Από τη μια έχουμε τους Κινέζους με τα σατανικά κόλπα του Φουμαντσού που ρίχνουν αναβολικά και στάχτη στις πορτοκαλάδες μας και μας κάνουν ρόμπες ξεκούμπωτες στους ξένους. Από την άλλη έχουμε τους νεαρούς τέντι μπόις που βανδαλίζουν τα ιερά και όσια του έθνους καταφέροντας το τελειωτικό χτύπημα στην ευαίσθητη ψυχολογία των υπερχρεωμένων νοικοκυραίων. Ποιος μπορεί να αντέξει τόση ηθική ντεκαντάνς πια αντικρίζοντας τη βάναυσα κακοποιημένη ταμπέλα που βλέπετε:



Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι εχθροί του έθνους εφορμούν και στις οδοντοστοιχίες μας. Θυμάστε τον οδοντίατρο με τις ταβανόπροκες; Σειρά έχει ο οδοντοδόκτωρ κόκκινος βαρώνος, ο οποίος ως νέος Manfred von Richthofen βουτά με το τριπλάνο του στη στοματική μας κοιλότητα με στόχο αθώους γομφίους και κυνόδοντες:



*Τα παραπάνω διαμάντια αποθανάτισε ο maja thurup και τον ευχαριστώ θερμά που μου επέτρεψε να τα χρησιμοποιήσω. Τις υπόλοιπες εξαιρετικές του φωτό θα τις βρείτε εδώ κι αν ετούτο το μπλογκ ήταν κατάτι σοβαρό κι όχι το κλουβί με τις τρελές θα ήταν μεγάλη τιμή του να τις αναδημοσιεύσει.

20 σχόλια:

  1. αααα!!! ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! κοκίνησαν τα μαγουλάκια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν είναι καταπληκτικές αυτές οι επεμβάσεις;
    (Εκεί στην Πλάκα έχει κι ένα σταντ του "Blow", που έχω την εντύπωση πως είναι κάποιο περιοδικό. Την τελευταία φορά που πέρασα το Blow είχε γίνει Blow job...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να κάνεις σφράγισμα σε αυτόν πρέπει να μπεις σε πτήση της Aegean δλδ; :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρρραίοιοιοι...
    Και ο artist και ο street artist.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μήπως η οδός Μπάφου θα είναι ο δρόμος που θα ξεκινήσει η αντίσταση εναντία στις απαγορευσεις κατά του καπνίσματος (γενικώς) που έρχονται όπου να 'ναι και προς τα μέρη μας; :Ρ χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτείνω για τον παραβάτη της κακοποιημένης πινακίδας, ως αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία, τα επόμενα 2 χρόνια να στρίβει και να προσφέρει τρίφυλλα στους περαστικούς.

    Θα αποφύγω δε τον γιατρό για να μην με κάνει αεροπλάνο από τον πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pastaflora πέρνα σου έχω πρόσκλησις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @maja thurup: κι εγώ σ' ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες. Γιου μέιντ μάι ντέι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @3 parties: είναι, είναι! Τύφλα να'χουν οι Μόντυ Πάιθονς. Βέβαια στο συγκεκριμένο έντυπο που λες ήταν και γκαντέμικες γιατί ανέστειλε την έκδοσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @pols: αγαπητέ γκασταρμπάιντερ, δεν σας κρύβω ότι ακόμα σπάω το κεφάλι μου τι εννοεί ο καλλιτέχνης. Πρόκειται περί νέας οδοντιατρικής μεθόδου; Έχουμε να κάνουμε με κάποιο απωθημένο; (μάνα, δεν με πήραν για Ίκαρο, σνιφ μπουχουχου)Ο ντοτόρε έχει περίεργη αίσθηση του χιούμορ; Δεν γνωρίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @trip: ναι, είναι από αυτές τις στιγμές που νιώθεις εθνική υπερηφάνεια επειδή ζεις σ' αυτή τη γεμάτη εκπλήξεις χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @bitch girl: μπορεί ο δρόμος να ονομάστηκε έτσι προς τιμήν των Locomondo, οι οποίοι, ως γνωστόν, συνέθεσαν και εκτελούν το μνημειώδες άσμα "πίνω μπάφους και παίζω προ". Γιατί δηλαδή, η Ζωζώ πώς έχει δικό της δρόμο στην Κινέττα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, νομίζω ότι η ενδεδειγμένη τιμωρία για τον εν λόγω βάνδαλο θα έπρεπε να είναι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τους μπάφους για 2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @pussy: κούκου! την είδα! κι ευχαριστώ. Οι απαντήσεις μέσα στο ΠΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πάντως πρέπει να το παραδεχτεις ότι έχουν χιούμορ τα παιδιά! μας έφτιαξες το βράδυ πασταφλωρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ταξίδι και σφράγισμα ένα πράμα.Μα καλά...εκεί στην Πάφο ανακαλύψαν και το Μπάφο;;;Τςτςτςτς πού έχει φτάσει ο κόσμος.

    Οι φωτογραφίες του τυπά είναι καταπληκτικές.Μπήκα και είδα μερικές και μου αρέσανε πολύ.Πολύ καλές γωνίες διαλέγει.

    Καληνύχτα Πασταφλώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ria: από χιούμορ, άλλο τίποτα! Αυτός ο οδοντοδόκτωρ αεροπόρος όμως πολύ με έχει προβληματίσει με το όλο ιατρικό κόνσεπτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @island: είδες τι ενδιαφέρον που είναι να ζεις σε μια τόσο φαιδρή χώρα; Δεν βαριέσαι ποτέ!
    Όντως ο maja έχει τραβήξει εξαιρετικές φωτό. Το ξανάπαμε, κρίμα να μην είναι πιο σοβαρό το μαγαζί εδώ πέρα για να περνάμε κι όλα αυτά τα ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή