Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

O μασκαράς της χρονιάς



Καρναβαλιστή και καρναβαλίστρια,
ο μασκαράς που βλέπεις κέρδισε τον Χρυσούν Καρναβαλικό Μεγαλόσταυρο και θα εκπροσωπήσει επισήμως τη χώρα μας στο επόμενο Eurocarnavale παρέα με άλλους εκλεκτούς κυρίους. Φήμες υποστηρίζουν ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του οι μάνατζερ του ταλαντούχου Μαρτάκη, προς το παρόν όμως τον διεκδικεί η ελληνική δικαιοσύνη η οποία όπως όλοι ξέρουμε είναι τυφλή.
Εμείς να σας ευχηθούμε καλά να περάσετε, με ρέγουλα τα χταπόδια και τις λαγάνες, προσοχή στα καλώδια της ΔΕΗ με τους χαρταετούς σας και όσοι είστε αμετανόητα φάσιον βίκτιμς να προτιμήσετε τους λαγαναετούς που φέτος είναι πολύ της μόδας.

10 σχόλια:

  1. 'Eτσι που πάμε με τη ΔEH ότι και να πέσει στα καλώδια δε θα πειράζει …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα συνάδελφο , η ΔΕΗ είναι σε φάση ζεν , και κάνει ομ, ομ, ομ..
    Ο μασκαράς της χρονιάς δεν απέχει και πολύ από την κατάστασή μου, αν εξαιρέσεις τα άκρα.
    Να μας στείλετε μαζί στο Καρναβαλο-γιουρο-φέστιβαλ αλλά εμένα χωρίς Μαρτάκη παρακαλώ πολύ, με χαλάει αυτός ο βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ο μαασκαρας εχει λαμπρο μελλον, αφου η δικαιοσυνη δεν βλεπει την τυφλα της...Οι πληροφοριες σου οτι θα τον μανατζαρει ο Ηλιας ειναι ραδιο-αρβυλα.Ειναι σε καλλιτερα χερια ,τον μανατσαρει επιτυχως ο Αλεξανδρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτατος!
    Εκτατος!
    Εκτατος!

    κρρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Πέρασε μήπως απο δώ ο πούλος μου;

    Είναι κόκκινος. Οχι πράσσινος,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @δε μασάμε: ω, μα γιατί το λέτε; οι διακοπές ρεύματος είναι πάρα πολύ σικ και βρίθουν ρομαντισμού: ξέρετε τι ωραία που είναι να πίνεις το μαρτίνι σου υπό το φως των κεριών κι ενώ η πλύση έχει μείνει στη μέση; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @so_far: αγαπητή, η ΔΕΗ εμφορείται από ένα αίσθημα περιπέτειας το οποίο προσπαθεί να μεταδώσει σε όλους εμάς τους πεϊζάν. Η ημέρα μας γίνεται ένα ατελείωτο εξτρίμ σπορ και θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε ως νέοι Ιντιάνα Τζόουνς στο φτωχό Ελλάντα.
    Ο κύριος Μαρτάκης, με τη σειρά του, μου θυμίζει σερβιτόρο σε ιν μπαρ της παραλιακής που μασάει μονίμως τσιχλόφουσκα και στέλνει ανορθόγραφα μηνύματα στις ξανθιές ενζενί στην άλλη άκρη της μπάρας. Εσχάτως έμαθα ότι τραγουδάει κιόλας, τελικά η ζωή έχει πολύ χιούμορ, σερί!
    Όσο για τα της υγείας σας, θα τα πούμε τηλεφωνικώς. Εύχομαι περαστικά και καλή υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @habilis: α, ναι, ο Αλέξανδρος της Ζωίτσας. Να δεις πού τραγουδάει φέτος, όλο το ξεχνάω βρε παιδί μου... Κατά Κολωνάκι πλευρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @κος Λεό: σιλάνς, σιλάνς, σιλάνς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δρ. Φλάντζας: Αξιότιμε δόκτωρ, νομίζω ότι το πτηνό σας πιστό στο κλίμα των ημερών υπερίπταται στους ουρανούς μαζί με αετούς, μπεκατσόνια, χουλιαρόπαπιες και λαγαναετούς που είναι πολύ της μοδός. Στην κυρία Νικουλιούλιη τελεφωνήσατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή