Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Νάτος, νάτος ο νικητής της Γιουροβίζιον



Γιουροβιζιονιστή, Γιουροβιζιονίστρια,
Μετά το θρίαμβο της ατίθασης Ρουσλάνα και των αιμοδιψών Lordi, έρχεται η σειρά του Rodolfo Chikilicuatre να συγκλονίσει τα παρκέ της ευρωπαϊκής μουσικής εμποροπανήγυρης που αποτελεί εδώ και χρόνια το μεγάλο εθνικό στόχο των αυτοχθόνων ιθαγενών. Ο κλώνος του Σεραφίνο με το όνομα γλωσσοδέτη μάς έρχεται από την ηλιόλουστη Ισπανία και η θεία Πασταφλώρα καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι γιατί ήταν η πρώτη που έριξε τα φώτα της δημοσιότητας στο διάττοντα αυτό αστέρα του πενταγράμμου. Για τη μεγάλη βραδιά οι γνωστοί - άγνωστοι σαχλέμπουρες βρίσκονται σε θέση μάχης έτοιμοι να βομβαρδίσουν τα πολς με τα SMS που θα ρίχνουν δαγκωτό στον ανεπανάληπτο Rodolfo. "Σπέιν τουέλβ πόιντς, Εσπάνιε ντουζ πουάν, θενκ γιου Γκρις!"
Και ρωτώ με αγωνία: μήπως θα έπρεπε να ξαναστείλουμε το Ρακιντζή με το SAGAPO και τους ξεβιδωμένους Ρόμποκοπ στην επόμενη διοργάνωση; Έτη φωτός μπροστά από την εποχή του ο μετρ, σαν τον Brian Eno ένα πράγμα!)
Βουαλά και το ισπανικό τεμάχιο για να το εμπεδώσετε κι οι πιο τολμηροί ελάτε να πάμε τα στοιχήματα για το νικητή της "μεγάλης" βραδιάς:

17 σχόλια:

  1. Προτείνω να στείλουμε Γιώργο Μάγκα ανεπιφύλακτα. Όχι μόνο θα τους αφήσει όλους άναυδους όταν θ'αρχίσει να αποσυναρμολογεί το κλαρίνο, αλλά όσο σκέφτομαι και τη δήλωση του ιδίου ότι μπορεί να παίζει κλαρίνο και ταυτόχρονα να γλείφει και γλειφιντζούρι, πραγματικά εκστασιάζομαι! :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα!
    Γειά σου Πασταφλώρα!
    Τον έχω δει τον τύπο, πολύ γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΗ...ΜΑΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ;;;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΣΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ...

    ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα ειναι το παλικαρι !!! Σιγα μην χαλασει την μουσικη σουπα ...Βεβαια εμεις εχουμε πολυ καλλιτερους ... Οτι κανει το χειλακι μας να σκασει ,καλον ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @hades: αβάδιστα θα τον πρότεινα κι εγώ, αλλά έτσι όπως εξελίσσεται η μουσική εμποροπανήγυρις το δίδυμο Βαζαίος Γιαννούλης μου φαίνεται το πλέον ιδανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @σαντυ: κούκου! Οι σύντροφοι Ισπανοί με είχαν ξενερώσει τον τελευταίο καιρό, αλλά με το ροκαμπίλι Στάθη Ψάλτη ανέβηκαν απεριόριστα στην εκτίμησή μου. Εμείς πάντως είμαστε καμιά ντουζίνα νοματαίοι που θα τον ψηφίσουμε το μάστορα, τα ίδια καραγκιοζιλίκια είχαμε κάνει και με τους Lordi και στο τέλος το σήκωσαν το τρόπαιο οι ακατανόμαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @σώμα που χορεύει: το τεμάχιο μου το έστειλε η μυστική μου πράκτορας στη Μαδρίτη και χαίρομαι πάρα πολύ που σου έφτιαξε το κέφι. Καθημερινά η θεία Πασταφλώρα τροφοδοτείται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωρωμένων σκουπιδιαραίων που έχουν μετατρέψει το e-mail μου στην απόλυτη ηλεκτρονική χωματερή. Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @habilis: το παλικάρι τα σπάει και πάω στοίχημα ότι θα την σηκώσει την κούπα ή θα πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα. Αν μάλιστα ζούσε στην Ελλάδα είμαι σίγουρη ότι θα σφάζονταν στα πόδια του ένα σωρό κόμματα για να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους. Αν και είμαι σίγουρη ότι θα προτιμούσε να παίξει το χαμένο γιο του Στάθη Ψάλτη στο σίκουελ του "Βασικά καλησπέρα σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η διορατικότητα και η σωστή κρίση που σας διακατέχει! Επιτέλους να ένα λόγος για να μείνω κολλημένος στη τηλεόραση εκείνο το βράδυ!

    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, ο μαέστρος είναι στανταράκι, να ποντάρετε επάνω του στο Στοίχημα χωρίς φόβο και πάθος. Μας ενθουσίασε μάλιστα τόσο πολύ ώστε κι εμείς θα καθίσουμε μέσα να δούμε τη Γιουροβιζιόν μόνο για πάρτη του, τα ίδια είχαμε ξανακάνει οι γουρλήδες όταν έπαιξαν οι Lordi- γιατί είχαμε φάει σκάλωμα με το συγκρότημα- και τα παλικάρια πήραν την πρωτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (κι έλεγα, που έχει χαθεί τόσο καιρό το παιδί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @yoreekas: η ομοιότητα είναι καταπληκτική. Κάτι μου λέει ότι όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι πρωταγωνιστής στο Δελφινάριο την καλοκαιρινή σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις χορεύτριες τις είδες?
    Είναι το κάτι άλλο! Κάνουν ό,τι τους κατέβει!!!
    http://es.youtube.com/watch?v=FTLiMrjgh50
    Α, και μια λεπτομέρεια που αμέσως θα διαπιστώσεις είναι οτι αντικατέστησε τα επίθετα των πολιτικών με τα ονοματάκια τους...
    Έχει και λογοκρισία στο εσπάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ pastaflora
    δε κατάλαβες pastaflora.
    Κι εγώ μαζί σας. Θα τον ψηφίσω αφού μοιάζει του Ψάλτη.
    Α δε με έχεις καταλάβει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @petrokeraso: μικρή αγαπημένη μου ανταποκρίτρια, un saludo desde Atenas. Οι χορεύτριες είναι επίσης όλα τα λεφτά, κανονικά μπάζα και με τη γιουροβιζιονιστική βούλα. Όσο για τη λογοκρισία, νομίζω ότι ο μαέστρος άλλαξε τα ονόματα γιατί κανείς ευρωπαίος δεν θα μπορούσε να καταλάβει τι εστί José Luis, Hugo Chávez και Mariano. Κρίμα να μην είμαστε μαζί σας στην εξωτική Μαδρίτη το Μάιο για να το δούμε ολ τουγκέδερ μετά του τίο Μπέρνι να λέει τα δικά του, βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @sandy: να οργανωθούμε λοιπόν σε μια πανστρατιά για να βοηθήσουμε το Ροδόλφο να πάρει την πρωτιά! (ουπς, έκανα και ρίμα, απιστευτουάρ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή