Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Το καλύτερο δώρο που πήρα


Συγκίνηση... αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει αυτό που ένιωσα όταν έλαβα το πολύτιμο δώρο - αφίσα του πολυεπιστήμονα Δρ. Φλάντζα. Διότι δεν είναι και λίγο να σε διαφημίζει ένας ολόκληρος πρόεδρος κόμματος, φορώντας μια τόσο σέξυ χλαμύδα σε ένα τόσο ταιριαστό ντεκόρ.
Μετά από αυτή την αξεπέραστη προσφορά, όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. Για το λόγο αυτό σπεύδω να επιστρέψω το μονόπετρο μπάι Καίσαρης που μου δώρισαν αυτές τις γιορτές, να ακυρώσω τις διακοπές για σκι στο Κουρσεβέλ και να αναρτήσω αυτή την εξαιρετική φωτό του προέδρου στο πολυτελές μου σαλόνι πάνω από το σερβάν σε στυλ Λουί Κενζ.

14 σχόλια:

  1. o Dr Φλάντας στον ελεύθερο χρόνο του πρέπει να είναι δάσκαλος το Photoshop!!!
    Και μόνον ως έργον τέχνης (εκτός της συναισθηματικής και αισθητικής αξίας) δικαίως τον αναρτήσατε άνωθεν της σερβάντας.

    Επίσης καλή ιδέα είναι να αφισοκολληθεί στα τουριστικά κοσμηματοπωλεία της Πλάκας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεμένη φίλη Πασταφλώρα,

    Τις καλύτερες ευχές μου για την καινούρια χρονιά σε εσάς, στον καταληψία του οικογενειακού ντιεσέλη και -βεβαίως βεβαίως- στον Ντέμη!!!

    Σας εύχομαι μέσα στο 2008 να φορέσετε τα γυαλιά και σε άλλα σημαίνοντα πρόσωπα πέραν του Δημοσθένη!!

    Να μη λησμονήσω να σκολιάσω και το ρεντεκορασιόν μπλογκίου και αβαταρίου.
    Τρε σικ, μα σερί,
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dr Φλάντζας = αξία ανεκτίμητη. Ποιος τη χάρη σας Πάστα Φλώρα.

    Να σχολιάσω εδώ και για την Βωβούπολη ότι διαθέτουμε φίλο στο Αμερικανικό ναυτικό που μπορεί να τα ρίξει με πύραυλο εκτοξευμένο από οπουδήποτε στη Μεσόγειο.
    Επειδή η αηδία που νιώθουμε όλοι γι' αυτά είναι ασυμμάζευτη, λέω να του κάνω ένα τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσεξε μονο μην τρομάξει ο Λουδοβίκος και σηκωθεί να φύγει... Τι ποιός λΟυδοβίκος? Το σερβαν καλέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεκτίμητης αξίας δώρα σας κάνουν βλέπω αγαπητή και οτιδήποτε άλλο ωχριά μπροστά τους.Είναι όμορφο και προτείνω σαν τον φίλο ραδιοπειρατή να μπει ως πόστερ στα τουριστικά φυλλάδια αλλά και στις αφίσες τις διαφημιστικές που αναφέρονται στην "μαγεία της Ελλάδας".Ετοιμαστείτε για διεθνή καριέρα όπως λέει και ο Τζιμάκος..

    Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιότιμη κυρία Πάσταφλώρα:

    Βλέπω με χαρά τας αλλαγάς που κάνατε είς το ιστολόγιον σας, αλλά φυσικάν δεν μπορω να μην προσέξω μία μικρήν ειρωνίαν είς την αφισέτα που σας δώρησα κε είς το καινούριον σας, πολύ ωραιον κε χίπικον είκονηδιόν σας.

    Βλέπετε, εμείς επείσαμε τον κύριον πρόεδρο να ποζάρη με πίπαν την ίδιαν στιγμήν που εσείς εκόψατε την καπνοποτείαν κε στραφήκατε εις την ανθοποτειαν.

    Οι ιάκινθοι βλάπτουν σοβαρώς την υγείαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 0000000000______0000000000
    __000________000__000________000___
    _000___________0000___________000__
    000_____________00_____________000_
    000________HappyκρρρρYear______000_
    000_____________FOR____________000_
    _000____________ALL___________000__
    __000________________________000___
    ___000__DavidκρρρρSantos ___000____
    _____000_______2008_______000______
    _______000______________000________
    _________000__________000__________
    ____________000____000_____________
    ______________00__00_______________
    ________________00_________________
    ________________ 0 ________________

    Κροοοτ! Κρόοτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @radio marconi: ραδιοπειρατή μου, ο Δρ. Φλάντζας αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα πολυεπιστήμονα-ελβετικού σουγιά. Θα πρότεινα η εν λόγω αφίσα να αποτελέσει την επίσημη διαφήμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας στην αλλοδαπή.

    @σουσού: πολυαγαπημένη φίλη, σας μερσί δια τας ευχάς σας οικογενειακώς. Πράγματι το 2008 η θεία Πασταφλώρα έχει θέσει ως στόχο να βάλει τα γυαλιά σε μια μακρά λίστα προσωπικοτήτων, όπως π.χ. ο Μπενίτο Βενιζέλο, ο Μίμης Ανδρογκούφης, ο συνθέτης Φοίβος και άλλες λαμπρές προσωπικότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @so_far: Χαίρομαι που μοιραζόμαστε την εκτίμηση και το σεβασμό προς το πρόσωπο του Δόκτωρος. Όσο για τον Αμερικάνο φίλο, αβάδιστα πρέπει να γίνει αυτό το τηλέφωνημα.

    @fevis: α, μα ο Λουί έχει δει και έχει αντέξει πολλά. Όπως π.χ. τους δυο νάνους κήπου από το Lidl οι οποίοι φιλοξενούνται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. island: α, μα είσαι μέσα στο μυαλό μου! Αυτό ακριβώς το Λιβ γιορ μυθ ιν Γκρις γουίθ Ντιμοσθένις σκέφτηκα κι εγώ. Λέω μάλιστα να ασφαλίσω την πολύτιμη αφίσα στους βρετανικούς Lloyds έναντι διαστημικού ποσού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Δρ. Φλάντζας: Αξιότιμε δόκτωρ, πόσο δίκιο έχετε! Φευ, οι ιατροί οι οποίοι με παρακολουθούν μετά την πρόσφατη περιπέτειά μου που με οδήγησε στα επείγοντα του Σωτηρία, μου εδήλωσαν ρητώς ότι από δω και πέρα τσιγάρο τέλος. Άκαπνη λοιπόν και λίαν εκνευρισμένη μασουλάω πλέον, η δύσμοιρη, άνθη και τσίχλες νικοτίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @φλαντζογάλος: αγαπητό πτηνό, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και αντεύχομαι κροοότ, κρρρρρροότ. Ο Ντέμης θα ήθελε πολύ να σας γνωρίσει και να γίνετε φίλοι. Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στα σοθμπις θα πιάσεις παραπάνω ένεκα βασιλέα...είδες πόσα έβγαλε ο γλίξμπουργκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @island: ω! μου βάζεις ιδέες αν και θα αντισταθώ στις σειρήνες του κέρδους διότι τέτοια πολύτιμα δώρα δεν εκποιούνται για κανένα λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή