Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

Συνεδριακό θράσος




Είχε πάρα πολλή πλάκα η έκπληκτη έκφραση στα μάτια των συνέδρων, όταν το πρωί του Σαββάτου αντίκρισαν την Πασταφλώρα να μπαίνει στο πολυτελές συνεδριακό κέντρο με βερμούδα, καναρινί σαγιονάρες με τη σημαία της Βραζιλίας και την πετσέτα του μπάνιου να ξεχωρίζει τάχαμου τυχαία από τη μεγάλη ταξιδιωτική τσάντα. Η Πασταφλώρα κατευθύνθηκε με απροσμέτρητο θράσος στην αίθουσα με τους υπολογιστές, έβγαλε ένα χαρτί με σημειώσεις και εν μέσω αλλοφρόνων εκθετών που έστελναν φαξ, προσφορές και μακροσκελή ριπόρτς, άρχισε να γράφει ατάραχη το σαββατιάτικο ποστ της. Το θράσος της δε ξεπέρασε κάθε όριο όταν άρχισε να ψάχνει φωτογραφίες για να το διανθίσει και κυρίως όταν σκέφτηκε να αναζητήσει έξαλλα ενσταντανέ του Μπάρι Γουάιτ. Το άγριο βλέμμα ενός δυσκοίλιου προφανώς συνέδρου, την επανέφερε στην τάξη και η αναζήτηση κατέληξε στη σεμνή φωτογραφία που όλοι είδατε. Επειδή όμως είναι να μην της κολλήσει κάτι στο μυαλό, βουαλά μια φωτό με τον ερωτικό Μπάρι. Οι λεπτομέρειες για την ιαπωνική και όχι μόνο φωτογραφική επέλαση στο μικρό, ανύποπτο κρητικό χωριό με το δισύλλαβο όνομα, αύριο!

5 σχόλια:

  1. Damn...
    ήθελα να το κάν αλλά δεν μπορώ ρε γμτ.
    Ανάμεσα σε μεγαλογιατρούς και τέτχοια σικ πράματς με σορτσάκι.

    Ίσως σάμντει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Πασταφλώρα,

    Η στυλιστική σας άποψη παραπέμπει εις κάζουαλ σικ για όλες τις ώρες. Πολύ δε περισσότερο όταν το υπόδημα με το τοπ δένουσι χρωματικώς δεν έχουτε να φοβάσθε τίποτις.

    Μια φωτό σας βέβαια με αυτό το άουτφιτ νομίζω πως θα ήτο αφοπλιστικός. Να αναμένουμε;
    Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως όλη η έκπληξη πηγάζει από τη σημαία της Βραζιλίας!
    :>
    Άλλη φορά να προμηθευτείς σαγιονάρες με κάτι πιο ... ευρωπαϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @balidor: ούτε εγώ μπορούσα. όταν όμως έχεις παραιτηθεί από τη δουλειά και δεν σε νοιάζει τίποτα (καλή ώρα) τότε μπορείς να ντυθείς μέχρι και Οδυσσέας Ανδρούτσος!

    @madame sousou: φιλτάτη σουσού, έχουμε να το παινευόμεθα ότι δεν είμεθα διόλου σικ. Τουναντίον προωθούμε τη στυλιστική πρόταση που ακούει στο όνομα "χάπι κάζουαλ" και περιλαμβάνει ανατρεπτικά T-shirt με πάσης φύσεως μαϊμούδες (καθότι τυγχάνομεν μαϊμούδαι και εις το κινέζικον ωροσκόπιον βεβαίως βεβαίως), μπλουζάκια motorhead και Τζον Τίκης και φυσικά μια συλλογή από εξαιρετικής ποιότητος πλαστικές σαγιονάρες. όσο για την φωτό θα πω στο φίλτατο Χ.Ζ. να ανατρέξει στο πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του με τα σελέμπριτις και να πραγματοποιήσει μια δημοσίευσιν στο επόμενο Λάιφ εντ Στάιλ.

    @άννα: αναμένω με ανυπομονησία το επόμενο μοντέλο με τη σημαία του Μαυροβουνίου... ή του Λιχτενστάιν ίσως... ακούγεται πιο σικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στυλιστικά άψογη η επιλογή για την συγγραφή ποστ.
    Καλό σου βράδυ
    Υ.Γ. Να υποθέσω ότι οι σαγιονάρες είναι ένα ακόμα δώρο αγάπης: :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή