Κυριακή 13 Μαΐου 2007

Last Drive@gagarin: ολική επαναφορά



Αυτό που ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο Gagarin, δεν ήταν μια απλή συναυλία, αλλά η πλήρης αποθέωση. Οι Last Drive τα έδωσαν όλα επί σκηνής σε ένα live που σήμανε την ολική επαναφορά τους στην ελληνική ροκ σκηνή. Το γκρουπ έπαιξε γύρω στις δυόμισι ώρες κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί και τα δύο encore στο τέλος της συναυλίας απέδειξαν του λόγου το αληθές. Και ΟΚ ήταν μεγάλη η συγκίνηση και για το συγκρότημα και για όλους εμάς παλιότερους που είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές, όπως την ιστορική συναυλία στη Γεωπονική. Το καλύτερο όμως ήταν ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων που χτυπήθηκαν κανονικότητα επί δύο και βάλε ώρες ανεβάζοντας τον ενθουσιασμό πάνω και κάτω από τη σκηνή: γιατί δεν είναι και λίγο πράγμα μετά από τόσα χρόνια απουσίας να επιστρέφεις και μάλιστα μπροστά σε ένα καινούργιο κοινό που πραγματικά γουστάρει. Και σε κάνει να γουστάρεις κι εσύ. Φεύγοντας εξουθενωμένοι από το Gagarin, ήρθε η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα: ο καψουροσταθμός στο ταξί να βαράει ασταμάτητα τσιφτετελομπαρόκ νταλκαδοάσματα. Δυο κόσμοι, δυο παράλληλα σύμπαντα στην ίδια πόλη...

14 σχόλια:

  1. κι επειδή αυτό το μπλογκ δεν μπορεί με τίποτα να αποβάλει το σαχλό του χαρακτήρα, πρόσεξε κανείς το ΜΥΘΟ με το ριγέ πουκάμισο που χτυπιόταν μπροστά στη σκηνή δίνοντας μπουνιές στον αέρα; Σαν να έβλεπα έναν αφιονισμένο Ιζνογκούντ να διευθύνει την εξαγριωμένη χορωδία της Τσετσενικής εμπροσθοφυλακής... Ρισπέκτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και την παρασκευη και την παρασκευη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και ισως και αποψε αργα. αν ξεγελασω μια ψυχη.χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας όψονται τα μαστόρια στο νησί γμτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακουσα οτι ηταν πραγματικα απιστευτα και τη Παρασκευη.Μπραβο.Παντα τετοια να εχουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή ξένη ήταν όντως μία καταπληκτική συναυλία! Αν και πρέπει να ομολογήσω πως είχα μάτια μόνο για τον προαναφερθέντα. Ο τύπος ήταν όλα τα αργύρια! Και τις ειδήσεις των εννέα να παίζανε, αυτός θα τρελαινότανε. Κορυφαία στιγμη της καριέρας του ως γκρούπι δε, ήταν, όταν ο σεκιουριτάνος του υπέδειξε την επικύνδυνη τροχιά της πανηγυρικής γροθιάς του κι εκείνος τον έπνιξε στις αγκαλιές και τα φιλιά. Ο σεκιουριτάνος νικήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε άντε από δω! Μόλις γυρίσαμε. Τέτοιο ξύλο δεν θυμάμαι από πότε έχω να φάω (από τους Gun Club ή τους Cramps μάλλον). Λιώσαμε που να τους κάψει η Αγία Ελεούσα τους παλιανθρώπους! Κοντέψαμε να αφήσουμε τα κόκαλά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περασαμε την ωρα που τελειωσε. υπολογιζα οτι θα ειχε αλλη μια ωρα+ συμφωνα με την παρασκευιατικιη εμπειρια. αλλα μαλλον θα ελειπε το support.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @marquee: και την παρασκευή και το σάββατο και την κυριακή... τα έδωσαν όλα!

    @cherryfairy: κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα ξαναπαίξουν!

    @πρέζα ΤΒ: αυτή η συναυλία ήταν μια πραγματική όαση!

    @sportgay: αγαπητέ άγνωστε, τελικά είστε πολύ παρατηρητικός. ελπίζω μόνο να μην κολλήσατε μόνο στον οπαδό-φαν και να ρίξατε και καμιά χορευτική γύρα. τα σέβη μου.

    @μοτοσακός: κι εμείς ξεπατωθήκαμε στο χορό. μιλάμε για ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑ. (τι μου θύμισες τωρα με τους Cramps! Tον Lux Interior να σκάει με πέτσινο κολάν και γόβες στο Ρόδον. Κόλαση!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @marquee: πάω στοίχημα ότι σε κάτι μήνες θα είναι πάλι επί σκηνής. οπότε, κρατάμε δυνάμεις για τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εμένα κάτι μου λέει πως θα ξαναλείπω.ατιμη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τουλάχιστον τους είχα δει παλιά. Κάτι είναι κι αυτό...
    (Πάντως δεν έχει τύχει να γυρίζω από συναυλία και να μην πέσω σε ταξιτζή που ν' ακούει αυτά τα απαράδεκτα ελληνικά που μού 'χουν στοιχειώσει τη ζωή!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συναυλιάρα! Πήγα και Σαββατο και Κυριακή...τα παιδιά έδωσαν μαθήματα...ελπίζω να μην περάσουν πάλι 15 χρόνια μέχρι να τους ξαναδώ :-)

    Άψογοι οι Drive για το κοινό δεν θέλω τέτοια... αν δεν κοπανιόμασταν οι "κωλόγεροι" (τριαντάρηδες δηλ) μπροστά, αφού τους μπριζώσαμε όλους, θα νόμιζες πως θα ήμασταν σε συναυλία των james :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @cherry: το κόλπο ειναι να παρεις το εισιτηριο 1-2 μήνες πριν. δυσκολα θα παρεις απουσια.

    @3parties: μα, ναι ο περιφημος νομος του μερφυ... οταν γυριζεις απο ροκ συναυλια θα πεσεις παντα σε σκυλα ταξιτζη, γκρρρρρρρρρρ

    @zaphod: όπως το είπες συναυλιαρα! βιβαν λος τριανταρηδες λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή