Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Είναι πολλές οι συναυλίες Άρη...




Α, μα έχω μπλοκάρει πια με τόσες συναυλίες μαζεμένες!
Ξεκινάμε αυτό το Σάββατο με τους Last Drive. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα, ξεχνιούνται; Τον Ιούνιο τώρα έρχονται οι Underworld (πολύ ντάπα ντούπα και δεν νομίζω να ακολουθήσει κανείς, γκρρρ καταραμένα γηρατειά!) οι Faithless (εγγυημένο ξεσάλωμα στο χορό, από τις καλύτερες συναυλίες στο Ρόδον, θα είναι η 4η φορά που τους βλέπω). Στους Placebo έχουμε πρόβλημα: τους σιχαίνεται ο συνήθης καταληψίας του οικογενειακού DSL και πέφτουν σχεδόν στο καπάκι με τους Faithless. (άραγε θα έχουμε συνέλθει από τόσο χορό δυο μέρες μετά; ε, ψιτ μη μου βγάζεις τη γλώσσα, απαίσιε καταληψία! Κι εγώ ανέχτηκα τόσο καιρό τα μεσαιωνικά τραγούδια με άρπα που άκουγες!)
James ξαναμανά μαζί, τους χάνεις; Δύσκολο. Μάλλον όμως θα ρίξουμε πόρτα στους Metallica, πού να τρέχεις τώρα at devils mother και κυρίως πού να παρκάρεις; (συγγνώμη φίλε mujahedin, στο είχα τάξει, αλλά να....τα γηρατειά, η πεζοπορία, η ορθοστασία, τα 60 ευρώ, μάλλον στα μαντολινάτα του Φώτη Αλέπωρου θα καταλήξουμε...) Kaiser Chiefs, αβάδιστα! Οι τύποι το έχουν! Γίνεται να μην είσαι εκεί; Με τι μούτρα θα αντικρίσεις μετά το μικρό κουμπαράκι στο οποίο τόσους μήνες κάνεις ροκ κατήχηση; Ε;
Εντάξει και τώρα ήρθε η ώρα της ντροπιαστικής αποκάλυψης: ναι, με λένε Πασταφλώρα και θα πάω στον George Michael... Μη βαράτε, λέμε! Για χάρη της Έλλης θα το κάνω, που μου το ζήτησε τόσο ευγενικά! (ΟΚ, το ξέρω ότι δεν σας έπεισα, κατά βάθος είμαι ένας φλώρος και μισός, μέχρι και Παπακαλιάτη έβλεπα!). Καλά, θα το ξανασκεφτώ... Έχω δώσει μια υπόσχεση όμως! (ε, ψιτ παλιοκαταληψία, σταμάτα να με τσιμπάς! δεν ξεχνώ ποιος ακούει σ' αυτο το σπίτι τους φρικιαστικούς Europe και όλα τα υποπροϊόντα του φλωρομέταλ!)

14 σχόλια:

  1. ... ή μπορείτε να πάτε στα μπουζούκια

    (κυρα πάσταφλώρα αφήνουμε πολύ σπάνια κομμεντ και μονο σε εμπιστα μπλογκ λόγω των Λιακοχάκερς που προσπαθούν να μας εκπολιτίσουν Δυνατά και ΕΛληνορθόδοξα ... ξέρετε εσείς...)

    +ξεσάλωσον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου ξένη! Αν και όλες σχεδόν οι επιλογές σας με βρίσκουν σύμφωνο, με πόνο στην καρδιά, πρέπει να σας ομολογήσω, πως καταλαβαίνω απολύτως αυτόν τον δύστυχο και φουκαρά καταληψία. Θα προτιμούσα να ακούω το τρίξιμο της κιμωλίας πάνω στον πίνακα ή έστω την χαλασμένη φλωρέτα του μπάρμπα μου, από τους ποταπούς και ατάλαντους placebo και τον εχμ... Γιώργο Νταλάρα Μιχαήλ. Πως να εμπιστευθείς το μεροκάματό σου σε κάποιον που επέλεξε να ονομάσει κάποτε το συγκρότημά του Wham. Ένας βραδύπους έχει μεγαλύτερη δημιουργική σκέψη. Άκους εκεί Wham... Τι πάει να πεί, Wham... Ούτε για μαρσάρισμα δεν περνάει. Κατα τ'άλλα οι επιλογές σας είναι καταπληκτικές και σας συγχαίρω για αυτές. Αριβεντέρτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την μικρή εμπειρία που έχω από συναυλίες, δηλώνω ευθαρσώς ότι και καρσιλαμάδες να άκουγα, τους Metallica θα τους έβλεπα.. Είναι σαν τον τελικό του Champions League. Μπορεί να είσαι γαύρος, βάζελος, ή αεκ, αλλά όταν έρχονται στην πόλη σου οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν μπορεί να σου είναι αδιάφορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @funel: γέροντά μου, αν και τα μπουζούκια αποτελούν τον πολιτιστικό και όχι μόνο εχθρό, το συγκεκριμένο ιερόν βίδεον πολύ μας άρεσε. Οι εκπολιτιστές Ελ δεν θα περάσουν!
    +απαξίωσον+

    @sportgay: αγαπητέ άγνωστε, πού την θυμηθήκατε καλέ την φλωρέτα;;; τι μνήμες μου ξυπνάτε τώρα... (όπως βλέπετε δεν έκανα ουδέν σχόλιον περί της ταμπακιέρας...)

    @mujahedin: κύριε τρομοκράτα μου συμφωνώ μαζί σας, εσείς εξάλλου έχετε αγοράσει και εισιτήριο από τον Ιανουάριο, πλην όμως είμεθα πλέον πολύ μεγάλοι για την ασύλληπτη ταλαιπωρία της Μαλακάσας. Αν οι Metallica έπαιζαν στα ιαματικά λουτρά Αιδηψού, κάτι θα γινόταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε δε που αι Europe, είναι συνδεδεμένοι με τας σημαντικοτέρας στιγμάς του ελληνικού έθνους, ειδικότερα του αθλητισμού, μίας καθαρά ελληνικής εφευρέσεως... (1987, 2004) Τουρουρουρουμ, τουρουρουρουρουμ, τουρουρουρουμ, τουρουρουρουρουρουρουμ, τουρουρουρουμ, τουρουρουρουρουμ, τουρουρουρουμ τουρουρουρουρουρουρουμ, τουρουρουμ τουρουρουρουρουρουρουρουρουμ, it's the final countdown... Κομματάρα... Ακόμα ανατριχιάζω όταν το ακούω... Ποιά ταμπακιέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπηκα να θυμησω οτι στις 25 τουτουνου παιζουν οι SIERRA MAESTRA στην τεχνοπολη αλλα η ειδηση βγηκε απ'αλλου. αποκαλεσατε τον φανελ, "γεροντα";... τσ!τσ!τσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους Leftallica θα μπορούσα να τα παραβλέψω όλα (αφού δεν είχα την γαμωτύχη να τους δω παλαιότερα) αλλά αυτό που δεν καταπίνεται με τίποτα είναι η φωνή (η ποιά?) του James.
    Τώρα πιά κι εγώ τραγουδάω καλύτερα απ' αυτόν. :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Last Drive τι μου θύμησες τώρα...
    Γκράβα, κατάληψη εν έτη '91-'92 και οι l.r. παίζαν στο σχολείο μου έτσι απλά και γουστάραμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τα πούμε στους Last Drive :-)

    George Michael;?!? Ουουουουυ σιξ σιξ σιξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένα είναι σίγουρο έχουμε συνχοροπηδήσει σε κάποια συναυλία ;) οι faithless έχουν γίνει κάτι ανάλογο με τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, παράδοση, κάθε χρόνο προσθέτουμε κι άλλον ένα στην παρέα, φέτος θα χρειαστούμε πούλμαν για να ανεβούμε :) placebo είδα τελευταία φορά στο Λυκαβηττό και ξενέρωσα πιο πολλά ήταν τα "σας ευχαριστούμε που μας κάνατε Νο1 γκρουπ" παρά τα τραγούδια...Kaiser και stooges δεν θέλει να έρθει κανείς γμτ αλλά μου δώσατε ιδέα να πάρω το ανίψι και να πάω χεχε και φυσικά James αυτή τη φορά δε χάνω με τπτ βέβαια αν πάω σε όλες όσες θέλω μετά δε θα πηγαίνω δουλεία…θα με έχουν απολύσει :) see u out there ;) υ.γ freeedoooom χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @sportgay: αγαπητέ ξένε κι εγώ ανατριχιάζω όταν ακούω το φρικώδες αυτό άσμα. τους χαιρετισμούς μου στη σύζυγο! (αυτή θα σας κατατοπίσει περί της "ταμπακιέρας")

    @marquee: και όχι μόνο γέροντας αλλά και σεβάσμιος, βεβαίως βεβαίως!

    @confused: μα τι να έπαθε ο φέρελπις αυτός νέος; να κατάπιε μήπως κανένα βατράχι; Να το παράκανε τραγουδώντας στο μπάνιο; Πολύ ανησυχητικό αυτό που μου έγραψες...

    @atg: αχ, καλό μου παιδί, ήταν να μην αρχίσουν οι αποκαλύψεις... ρόμπες ξεκούμπωτες έχουμε γίνει!

    @desposini: πιτσιρίκα έτρεχα πάνω κάτω στην Αθήνα για να τους ακούσω. μιλάμε για πώρωση!

    @zaphod: see you later alligator! όσο για τον κύριο Γιώργο Παναγιώτου, σιξ σιξ σιξ δε νάμπερ οφ δε μπιστ κτλ κτλ...

    @bitch girl: α, τι ωραία! λοιπόν θα με αναγνωρίσετε από το μπλουζάκι με τον Τζον Τίκη που θα φοράω. και μετά τρελό πάρτι! Λες να υπάρχει κανένα συναυλιοδάνειο;;; γιατί έτσι όπως το πάμε φέτος με τόσες συναυλίες θα βγούμε στη γύρα για δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα πήγαινα στους Last drive και στους James αν βρισκόμουν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα.
    Αν πάντως τα καταφέρω να έρθω, εγώ θα σε γνωρίσω από το μπλουζάκι με τον Τζον Τίκη, κι εσύ εμένα απ' αυτό με τον Λάκη Αλεξάνδρου. Σύμφωνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @3 parties: ιτς ε ντιλ! Βλέπω είμαστε όλοι του νέου κύματος... εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή