Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007

πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε Iron Maiden στο ραδιόφωνο;




Η ερώτηση είναι απλή: πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε Iron Maiden στο ραδιόφωνο; Για θυμηθείτε καλύτερα. Πόσοι σταθμοί θα παίξουν έστω και ένα τραγούδι τους (και ας μη μιλήσουμε για τα υπόλοιπα metal συγκροτήματα που έχουν φάει ΤΗΝ πόρτα). Τώρα άλλη μια ερώτηση: πόσο κόσμο θα μαζέψει η συναυλία των Maiden; Χιλιάδες άτομα που ακούνε επίσης ραδιόφωνο. Και ερχόμαστε στην τελευταία ερώτηση: Το ελληνικό ραδιόφωνο είναι ή δεν είναι για τα μπάζα; Πού είναι η πολυφωνία όταν εδώ και χρόνια έχει πέσει βαριά η ταφόπλακα των playlist σε συνδυασμό με τη λαίλαπα των τσιφτετελοτράγουδων και της ακατάσχετης μπουρδολογίας από τον κάθε παθιάρη τζιτζιφιόγκο που δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα; Θυμηθήκατε τελικά πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε τους Maiden στο ραδιόφωνο; Ε, ούτε κι εγώ... Ψιτ, αφεντικό, για παίξε μου ένα Trooper!

14 σχόλια:

  1. καταδικάζεσαι να ακούς Ντέρτι FM, μέχρι να πείς "ήμαρτον"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον spor fm ανάμεσα 8-10 (Θαναηλάκης - Τσαμόπουλος) το πρωί βάζουν συχνά κανα τραγούδι τους.

    Στο πάλε ποτέ sportime radio, στην εκπομπή Δίκαννο (Μαρκάκης - Καραπαπάς) έπαιζαν κυρίως rock και metal, επίσης έβαζαν σχεδόν κάθε μέρα maiden και δει το Trooper!!!
    Δυστυχώς μας τέλειωσαν :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @καλός λύκος: ΗΜΑΡΤΟΝ! ή μήπως να πω καλύτερα ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

    @λύσιππος: άστα, σκέτη απελπισία.

    @confused: α, μα αυτό είναι όντως μια πρόοδος. τι γίνεται όμως όταν δεν ακούει κανείς αθλητικό ραδιόφωνο; δεν είναι φοβερός ο αποκλεισμός; Καλά να περάσεις στη συναυλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τότε βάζεις τα cd σου και ξεκουφαίνεις τους γείτονες :P
    Δυστυχώς ο Rock FM δεν είναι πια αυτός που ήταν και δε μιλάω καθόλου για τον red!
    Δυστυχώς το πρόβλημα του ραδιοφώνου όλο και μεαλώνει σε όλα ταεπίπεδα :(

    Να είσαι καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ανοίγεις πολύ μεγάλη κουβέντα...
    προσωπικά ακούω μόνο Kapela Radio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2004 θεσσαλονικη, 105.5. Ας μην ξεχναμε ότι κάποια metal συγκροτηματα ενα εκ των οποιων ειναι και οι maiden θεωρουνται mainstream με βαση τις πωλησεις τους (ιδιως στην ελλαδα, προπυργιο του παραδοσιακου metal και γενικοτερα του παραδοσιακου, εφη θωδη, κατσικι να σπαρταραει στη σουβλα, να πάρουμε τη πολη και λοιπα). Το περιεργο είναι οτι πιο πολλους maidenαδες εχω δει στη ναυαρινου παρα στο west ham εδω στο Λονδινο που ειναι και η πατριδα του steve harris. Κατ΄αναλογία λέτε να έχει και πιο πολλούς οποαδούς των πυξ λαξ αγγλους απ΄' ότι στην Ελλαδα? Να τα μαζευουμε να φευγουμε αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν και δεν είμαι φαν.συμφωνώ για την κατρακύλα του ραδιοφώνου-ΕΛΕΟΣ με αυτές τις αηδίες που παίζουν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @τσίου: απ, απ!

    @confused: σωστό! τους ξεκουφαίνεις όπως σε ξεκουφαίνουν κι εκείνοι με τα σκυλάδικα. είναι φοβερό πάντως μέσα σε τόσους σταθμούς να υπάρχουν μόνο δυο εναλλακτικές φωνές: ο Atlantis και ο Kosmos. Κατά τα άλλα η κατηφόρα του ραδιοφώνου δεν έχει σταματημό.

    @έρωτας: νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο εύρος. δεν μπορούμε πλέον να ακούμε αδιαμαρτύρητα ό,τι μας σερβίρουν. στο κάτω-κάτω της γραφής το ραδιόφωνο πάντα είχε μια μαγεία την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν ποδοπατήσει.

    @funel: γέροντά μου, πάντα με εκπλήσσετε ευχάριστα με την ποικιλία των ιερών σαβουροβίντεων σας! είστε μια πραγματική κιβωτός γνώσης!
    +μηπωςνακουμεκαλυτερατεριρεμ;;;+

    @καφουρούτσος: αυτό με τρελαίνει: ότι η παροικία των maideνάδων ανθεί στην Ελλάδα και σχεδόν κανείς δεν παίζει maiden στο ραδιόφωνο. όσο για τους πυξ λαξ εφιαλτικό το ερώτημά σας. δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

    @cherryfairy: τελικά είμαστε πολλοί που έχουμε σπαστεί με αυτά τα χάλια. κάτι μου λέει δυστυχώς ότι έχουμε πάρει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση (που ευτυχώς δεν έχω) όσο και σε χιλιάδες άλλα πράγματα. και σχεδόν κανείς δεν διαμαρτύρεται για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. paidia psixremia yparxi akomi mia metal syxnotita


    ATLANTIS 105,2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία......
    Αφού λοιπον εξαντλήσετε όλη τη διαδρομή στα ερτζιανά ψαχνοντας για Iron Maiden , γυρίστε και λίγο στην Ελληνική Ραδιοφωνία, στη ΝΕΤ 105,8....μη φοβαστε ..δε δαγκώνουμε..
    καλο απόγεμα σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @κακό νινί: κομπάδρε, έχεις δίκιο. είναι όντως οι τελευταίοι των Μοϊκανών!

    @νανά: καλώς ήρθες! με μεγάλη χαρά θα περάσουμε από τη ΝΕΤ. είδες, κολλάμε με την ιδιωτική ραδιοφωνία και ξεπερνάμε κάποια καλά πράγματα που γίνονται στην κρατική. όπως πχ ο Kosmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή