Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2006

Τελικά οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν είναι καθόλου chic τύποι!


Ένα ««μα τι ωραίο κούρεμα έχει αυτός ο Σαμαράς» είπαμε και έπεσαν να μας φάνε, οι πωρωμένοι κουλτουριαραίοι ποδοσφαιρόφιλοι. Και μας πέρασαν γενεές δεκατέσσερις επειδή δεν ξέραμε ότι:

α) το αγόρι παίζει στη Μάντσεστερ Σίτι και

β) ότι πιο πριν ήταν σε μια ομάδα με όνομα γλωσσοδέτη και άλλα τέτοια διαδικαστικά. Επίσης έχω να καταγγείλω ότι κανείς από τους παραπάνω δεν ήξερε ότι ο Νικοπολίδης διαφημίζει τα ρολόγια της Folli Follie. Τελικά οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν είναι καθόλου chic τύποι!

16 σχόλια:

  1. Εγώ το ήξερα για τον Νικοπολίδη (χάλια έχει βγει στη διαφήμιση) και ξέρω επίσης πότε έγινε ο γάμος του Ζαγοράκη με την Λίλη και ότι περιμένουν κοριτσάκι.
    Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @τρελόγκαζο: μεσιέ, είστε ένας πραγματικός ευπατρίδης του lifestyle! Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι, καλή μου. Εγώ, π.χ., γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, έχω ψηφιστεί 3 φορές ο πιο καλοντυμένος άντρας στην Αγουλομαγουλινίτσα και Κάτω Καράτουλα. Αυτό δεν μετράει για σας; Ή μήπως τα στενά όρια του καποδιστριακού δήμου μας δεν καλύπτουν το global όραμά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος κάνεις! Έλα στο γήπεδο να δεις κάτι κουστουμάτους που σκάνε μύτη στις κερκίδες μόλις σχολάσουν από τις δουλειές τους! (Τώρα ξέρω ότι ο Εu-aggelos θα πει κάτι για την ομάδα μου και τους οπαδούς της..)
    Ο Νικοπολίδης βγήκε όντως χάλια, το ρολόι όμως είναι ωραιότατο, δε βρίσκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη για το 2ο ποστ, ξέχασα το σημαντικότερο. Μη βάζεις στο ίδιο καζάνι και τις γυναίκες.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μόνο το κούρεμα του Νικόλα του Τσιαντάκη με άρεζε ανέκαθεν!
    Και τώρα τελευταία του Κωφίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, είμαι τσέτλεμαν -πως να το κάνουμε άλλωστε! Α, ξέρω οτι τη γκόμενα του Καστίγιο τη λένε Μαριάννα και είναι τραγουδίστρια -κολλητή της γυναίκας του Γεωργάτου (που ήταν μοντέλο).
    Στομάχη, καλό το κούρεμα αλλά μόνο αν συνδιάζεται με μουστάκι. Είναι στυλιστικό το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @κίτρινος θεός: εσείς, αγαπητέ, ήσασταν, είστε και θα είστε ένας θεός του στιλ. πέρα από Καποδίστριες και τις συναφείς vulgarites.

    @ampot: ένα παράδειγμα σικάτου οπαδού αποτελεί ο κίτρινος θεός, ένας πραγματικός Ζαμπούνης των κιτρινόμαυρων κερκίδων. το σχόλιο πήγαινε για μια άλλη κάστα και συγκεκριμένα για τον συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL (ξέρει αυτός!). όσο για τα ρολόγια του γοητευτικού γκολκίπερ, όντως έχουν ένα άλφα design. τέλος, οι γυναικείες παρουσίες στην κερκίδα αποτελούν πάντα μια όαση καλού γούστου και ευπρέπειας (αυτό το σχόλιο για κάποια ψυχή, ξέρει αυτος!)

    @έρωτας: κωφίδης, άλλος ένας σούπερ σταρ στην κατηγορία "εγώ σε μπαρμπέρη δεν πατάω που να πάρει το νταμπλ ο Εργοτέλης". καλημέρα σας!

    @ τρελόγκαζο: μένω εκστατική από το εύρος της πολυμάθειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40022000/jpg/_40022086_rooney_autograph.203.jpg

    (χωρίς λόγια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ ξέρω ότι το παληκάρι δεν μπορεί να σταυρώσει γκολάκι με την εθνική. Για τα υπόλοιπα σας διαβάζω με ενδιαφέρον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κουρεματάκι είναι τρέντυ αλλά τα υπόλοιπα χάλια. Άσε που θμίζει το κούρεμα του άλλου γνωστού Σαμαρά, του Τρυφωνα! Ενώ ο Νικοπολίδης δε παίζεται...τι λέμε τώρα...κούκλαρος!!!
    Στομάχης: Ξέχασες να αναφέρεις την κορυφαία κούπ του αξέχαστου Βαμβακούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @βροχοποιός: μιλάμε για ΤΗ φάτσα! θα αποθηκεύσω τη φωτό στη συλλογή μου.
    @σεξ+πυρ: για μια ακόμα φορά ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια. όσο για το παλικάρι, τι να σας πω: η σχέση μου με το ποδόσφαιρο συγκρίνεται με τις γνώσεις μου στην εφαρμοσμένη κυβερνητική...
    @απατεών: βαμβακούλας, μάλιστα, αυτό το αγόρι είχε όντως την πιο κολοσσιαία κόμμωση. ο νικοπολίδης ωραίος μεν, αλλά εκτός των -πολύ κακών συνήθως- γούστων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε, άμα παίζει στη Μάντσεστερ έχει το σωστό κούρεμα με μια δεκαετία καθυστέρηση ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @bitch girl: όντως, εκεί στο μάντσεστερ είναι πολύ προχωρημένοι σε αυτά τα θέματα. εμείς όμως είμαστε κομματάκι ντεμοντέ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πρόσεξα το κούρεμα του Σαμαρά, αλλά μου αρέσει το χτένισμα του Γιούρκα, πάντοτε. Είναι σοβαρό αυτό, γιατρέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @advocatus: καλό μου παιδί, σας συστήνω ιαματικά λουτρά, εντριβές και περιπάτους στην εξοχή. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή