Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2006

O σκύλος του είναι γκέι (αλλά με ποιητικές ευαισθησίες)


Οι εχθροί του Νίκου Καρβέλα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

Α. σε αυτούς που δεν τον πάνε γιατί έβγαλε λεφτά δουλεύοντας τον κόσμο.

Β. σε αυτούς που δεν τον πάνε γιατί δουλεύει τον κόσμο.

Γ. σε αυτούς που δεν τον πάνε γιατί έχουν παίξει μαζί του τένις.

Διαβάζοντας στο blog της Μανταλένας ότι ο ανήσυχος καλλιτέχνης εξέδωσε και ποιητική συλλογή, είμαι σίγουρη ότι οι παραπάνω κατηγορίες θα γίνουν τέσσερις.

Αρκεί μια ματιά στο εισαγωγικό σημείωμα που περιγράφει ο πόνημα του τενίστα μουσουργού:

"ο βαθιά βιωματικός λόγος του Νίκου Καρβέλα προκαλεί ερεθίσματα στη φαντασία του αναγνώστη και δημιουργεί εικόνες ανοιχτές σε πολλαπλές ερμηνείες χαρακτηριστικό κάθε αυθεντικού έργου τέχνης".

Για περισσότερα περάστε μια βόλτα από το http://www.oxy.gr/shop/browse.cfm?AID=292

4 σχόλια:

  1. Με κομμένη την ανάσα, ο πλανήτης κλαίει, γελάει, ερωτεύεται, μα πάνω απο ολα θαυμάζει περισσότερο απο ποτέ τον Νίκο Καρβέλα και περιμένει πλέον την 6τομη ιστορία του κόσμου, γραμμένη απο τα χέρια της "απόλυτης" [ultimate-anna]!

    Δεν περιγράφω άλλο! Κλαπ-κλαπ-κλαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πάλι επειδή είμαι μαζόχας θα το αγοράσω το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κομμένη την ανάσα δυο, μη σου πω και τρεις, έγκριτοι δημοσιογράφοι συζητούσαν για τούτο δω το blog σε παρουσίαση μεγάλου καναλιού (δεν λέμε ποιου). Όχι δηλαδή μόνο ο πιτσιρίκος θα έχει τους θαυμαστές του. Η ψιλή κουβέντα συνεχίστηκε ακόμη και όταν ΜΕΓΑΛΑ ονόματα του καναλιού ανέβηκαν στο βήμα και είπαν τις γνωστές άρες μάρες κουκουνάρες τους.Από τα γέλια και τα επιφώνηματα θαυμασμού για τούτο εδώ το blog παρολίγον να τους πετάξουν έξω pastaflor μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @masterblaster: πρόκειται περί πολυσχιδούς καλλιτεχνικής προσωπικότητας, διατί να το κρύψομεν άλλωστε; Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι όπου να'ναι θα αποκτήσει και το δικό του μπλογκ!

    @bigvagelis: Για να έχεις για πέταμα 15 ολόκληρα ευρά (τόσο κοστίζει το πόνημα) ή σου πάει καλά το χρηματιστήριο, ή έχεις κανέναν μπατζανάκη μέτοχο στον εκδοτικό οίκο.

    @comisbliah: χα, χα "άρες μάρες κουκουνάρες" πόσο καιρό είχα να διαβάσω αυτή την έκφραση. Και τι μου θυμίζετε τώρα... σε ό,τι αφορά τους έγκριτους δημοσιογράφους μήπως αναφέρεστε σε τηλεοπτικό κανάλι της Τσετσενίας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή