Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ισόβια!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο πονηρός όφις ήτο η αιτία της εκδίωξης των πρωτοπλάστων από τον παράδεισον και των δεινών που έκτοτε ταλανίζουν την ανθρωπότητα. Εν συνεχεία το διαβόητον ερπετόν -συχνάκις στην ουροβόρον του εκδοχή- εκόσμησε αυτοκρατορικά και ποιμαντορικά σκήπτρα, χρυσά νομίσματα, πολυτελείς πόρπες ενώ πρωταγωνίστησε σε παραστάσεις του Καραγκιόζη με δημοφιλέστερην "Το Μεγαλέξανδρο και τον κατηραμένον όφιν". Ουδείς όμως φανταζόταν ότι το φολιδοφόρον ερπετόν θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης δια τον δημιουργό του συγκλονιστικού άουτφιτ που ακολουθεί. Ως ιστοσαλονίστ, μάνα και καλλιτέχνις δεν μπορώ παρά να ρωτήσω, εάν ήσασταν πρόεδροι του δικαστηρίου της μόδας, τι ποινή θα επιβάλλατε στον πολυσχιδή ντιζάινερ;

26 σχόλια:

  1. πείτε με σαβουροκυλώτα, αλλά εγώ θα το φορούσα. με κόκκινο παντελόνι από κάτω και πράσινο υπόδημα. τι; α ναι, γι'αυτό είμαι σίνγκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια μπλούζα και φοβερή χωρίστρα.
    Μάλλον ζηλεύεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ολοφάνερον αγαπητή ιστοσαλονίστ ότι ο εν λόγω ντιζάινερ είναι όργανον του Εωσφόρου, 2 τινά συγκλίνουν στο συμπέρασμα ταύτο.

    Εν τινό η (πλεκτή; Mon Dieux) απόδωση του Όφεως του Κατηραμένου σε ένα κατά τα άλλα κλασικό Navy Blue πουλόβερ, και έτερο τινό η επιλογή του αρσενικού φωτομανεκέν ο οποίος αφενός διαθέτει σατανικόν βλέμμα και αφετέρου σατανική κόμμωση, βγαλμένη από τους χείριστους εφιάλτες του αξιολάτρευτου Τρύφωνος Σαμαρά...

    Μήπως λοιπόν το πρότζεκτ τούτο θέλει να μας υπενθυμίσει ότι ο Κατηραμένος Όφις έχασε μεν την μάχην (μετά του Μ. Αλεξάνδρου) αλλά ουχί τον πόλεμον; Μήπως να ανησυχήσουμε πάραυτα δια την έλευσιν του Κακού παντοιοτρόπως και εν κατακλείδι τη Δευτέρα Παρουσίαν; Μην ξεχνάμε ότι το 2012 είναι κοντά.

    Όσο για το ερώτημά σας περί της ποινής μάλλον θα τον έριχνα στο Λάκκο με τα Φίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ρε συ. Δεν γίνεται αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάρει θέση ο Πειραιώς!

    Ή έστω η Ανθιμάουα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποινή: Δύο ημέρες αποτοξίνωση με μήλα. Ξινόμηλα. Και όχι τρεις, όπως εκάμαμε ημείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ, η γιαγιά του του το έπλεξε του ανθρώπου. Αυτός, από την καλή του την καρδιά το φόρεσε, την άφησε και να τον χτενίσει. Το μόνο χατίρι που δεν της έκανε ήταν να ξυριστεί. Μετά έβγαλε και μια φωτογραφία να την έχει η γιαγιά για ενθύμιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως είναι ελαιοχρωματιστής και διαφημίζει την εταιρία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και άντε να καταλάβω τον έρωτα του κυρίου με το φίδι. Το ύφος αλά Μαζω και χορίστρα κουρτίνα μπάνιου δεν το παλέυω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ δηλώνω φαν της μπλούζας!

    Ναι, κι εγώ θα τη φορούσα!!!

    (ποτέ όμως μ' αυτό το μαλλί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (ναι κι εγώ θα προτιμούσα μία ριζικώς διαφορετική κουπ. τελικώς, είμεθα πολύ μπροστά στυλιστικώς ως ζώδιον!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έχει δίκιο η Mariw, είναι δάκτυλος γιαγιάς και δεν είχε επιλογή το παλικάρι να αρνηθεί να το βάλει, κανονικά ντύνεται μόνο με Μιγιάκε Ιζέει, τον ξέρω, πάμε μαζί κομμωτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tι χάρμα οφθαλμών! Προτείνω δημιουργία τουλάχιστον 10 παρόμοιων ζιπουνακίων σε συνδιασμό με άλλες τόσες σκαλωσιές και ιδού! Ultra Mega φιδάκι!
    Τhrow the dice now!
    (εννοείται πως το φόραγα Α-ΝΕ-ΤΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @θηλαστικό: αγαπημένε φίλε, εσείς ακόμα και με ρόμπα Αιδηψού και πατημένες παντόφλες, θα είστε πάντα ακαταμάχητα σικ! Το΄χετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ρανδυ: μάλλον ζηλεύω το τόσο σαίκση ανασηκωμένο φρύδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @σουρικάτος: φρονώ ότι ο μαιτρ αποτελεί μια ζωντανή υπόμνηση του Αρμαγεδδώνος που μας αναμένει το 2012. Οι παλιές δε προφητείες σημειώνουν ότι θα έχει τη μορφή του Τρύφωνος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @sportgay: εσείς το λέτε αυτό; Εχετε δει πώς κυκλοφορείτε τελευταία;;; Ε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @pols: Παρακαλώ πολύ να συνταχθούν επιστολαί αντίστοιχες εκείνης που απεστάλη στην Α.Μ. βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @aa-duck: καλό μου παπάκι, μη μου βάζετε ιδέες!!! Και πείτε μου ότι έφερε αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @μαριώ: παρακαλείται η γιαγιά να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση γνωστού οίκου υψηλής ραπτικής δια την άμεσον πρόσληψίν της. (μέχρι στιγμής ερίζουν οι Jil Sander και Sonya Rikel)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @radio marconi: σε αυτή την περίπτωση, παρακαλείται ο μαιτρ να επκοινωνήσει με τη διεύθυνση γνωστής διαφημιστικής δια την άμεσον πρόσληψίν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @thamnos: είδατε ο πονηρός όφις τι κάνει; Αποδομεί τους ανθρώπους ακόμα και σε θέματα στάιλινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @πρόβατο: παρακαλώ πολύ, στείλτε μου διεύθυνση και τηλέφωνο του εν λόγω κομμωτηρίου. Σας μερσί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @βρομιστεράκι: ΟΚ! Και μετά μου υπόσχεστε ότι θα παρελάσουμε και οι δέκα μαζί μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή