Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Καρδιές στο δρόμο

Οι ανά την Ελλάδα περιηγήσεις, εκτός των άλλων, κρύβουν και αναπάντεχες γραφιστικές εκπλήξεις. Μία εξ' αυτών αιχμαλώτισε ο φακός της ιστοσαλονίστ στο δρόμο προς την Τρίπολη. Πρωταγωνιστής ένας ακόμα κρεοπώλης εμφορούμενος από βαθιές ευαισθησίες και έναν ναϊφ ρομαντισμό. Παρακαλώ πολύ, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που η υπερμεγέθης καρδιά συνομιλεί με τα χοιρινά καλαμάκια, αλλά και τα καλλιγραφημένα -και ως εκ τούτου πάρα πολύ σικ- αρχικά του θεράποντος των σουβλασερί. Ζενιάλ!

10 σχόλια:

  1. Ως γραφίστας χρόνια τώρα προσκυνώ, προσκυνώ πρώτα απ όλα στην αγαπησιάρικη/παιχνιδιάρικη κι ελαφρά πονεμένη (κοινώς καψούρα) διάθεση του Κρεοπώλη. Είναι εξαιρετικά θαυμάσιο να βρίσκει κανείς παντού την αγάπη - ακόμα και σ ένα καλαμάκι (σουβλάκι όπως θα έλεγαν οι Βόρειοι φίλοι μας). Έτσι η αγάπη διοχετεύεται στη ζωή μας ακόμα και με τα ταπεινά, τα καθημερινά, τα γαστριμαγικά.

    Αυτόν που λυπάμαι (και θλίβομαι και φρίττω) είναι το δόλιο το γραφίστα που ενδεχομένως να σπούδασε με όνειρα δημιουργικότητας και τελικά κατέληξε να τρυπάει καρδιές με καλαμάκια χοιρινά... Σκέφτομαι στην πολύχρονη καριέρα μου αν έχω δημιουργήσει κάτι ανάλογο αλλά δε νοιμίζω, όχι ακόμα τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @σουρικάτος: αγαπητέ φίλε, έχετε την απόλυτη συμπάθειά μου, καθότι και ο σύζυγος-συνήθης καταληψίας του οικογενειακού ADSL, εθήτευσε επί μακρόν στα γραφιστικά μετερίζια. Σήμερα ονειρεύεται να ασχοληθεί με την πτηνοτροφία, την καλλιέργεια σέσκουλων και τον πρωταθλητισμό στο πετάνγκ. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @lena zip: μα δείτε το με χιούμορ! Και στα 35 σας θα ονειρεύεστε επίσης να ασχοληθείτε με την πτηνοτροφία, την καλλιέργεια σέσκουλων και τον πρωταθλητισμό στο πετάνγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @an lu: απλά αριστουργηματικό ως σύλληψις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιώθω εις την καρδιά σουβλιές από καλαμάκι.
    Ήτοι μας κάνατε την καρδιάν λουκάνικον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μεγαλειότατε: ω, μην στεναχωριέστε! Με ολίγον παντεσπάνιον, ρώσικον χαβιάριον και Moet & Chanton όλα θα περάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα μου αρέσει πολύ ο αφαιρετικός τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται...
    το λιπάκι στο σουβλάκι, την έκαμα πάλι την ρίμα ο πούστης, την έκανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @provato: μαιτρ, μήπως δουλεύετε στη διαφήμιση;;; χοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή