Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνον δια σινεφίλ

Αφήνοντας για λίγο τις καλοκαιρινές φωτογραφικές θύμησες, ας στρέψουμε το βλέμμα σε έναν ασιατικό σινεφίλ αδάμαντα. Ο υπερήρωας Halka έρχεται με φόρα κατηφόρα από το μακρινόν Βαγκλαντές δια να συναρπάσει όλους τους φίλους της αυθεντικής δράσης. Παρακαλώ πολύ δώστε βάση στη θεαματική μεταμόρφωση του οχήματος στο 1:15, αλλά και στον συμπαθέστατο πρωταγωνιστή.

10 σχόλια:

  1. Εξαίρετο.
    Καλό χειμώνα αγαπητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένω πλέον και την εκδοχήν του Harry Potter ως Harry Pottera. Ο Halka είδα ότι διαθέτει και ρομαντικόν σάουντρακ(ως κάθε υπερήρωας που σέβεται τον εαυτόν του):
    http://www.youtube.com/watch?v=tNbXjr_jg-c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω... υπάρχει κάποιος διαγωνισμός μεταξύ σας και της αγαπητής Αβάδιστης; Όχι γιατί τα ταινιάκια σας είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΚΥΠ walking: καλή σχολική χρονιά αγαπητότατε ιστοπανελίστ! Κανονίστε να πιούμε εκείνο το παγωμένον τέιον δια ανταλλαγή παραθεριστικών εντυπώσεων. Δεν ξέρετε τι χάσατε που δεν εκδράματε στη λουτρόπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @μεγαλειότατος: φρονώ ότι στα πολιτιστικά οι ασιάται προπορεύονται. Λέτε να προτίνομε στον κ. Λούκο να τους δώσει του χρόνου την Πειραιώς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @manet: υπάρχει ευγενής άμιλλα, αλλά και ένας καρμικός συντονισμός, εάν με εννοείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχαχαχαχα! Ρε αυτοί έχουν πολύ χιούμορ και δεν το έχουν καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή