Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ψυχωφελή αναγνώσματα μέρος β'



Ο Υδραυλικός (& ο εγκαταστάτης - συντηρητής καυστήρων) αποτελεί ένα ακόμα αγαπημένο ανάγνωσμα του ιστοσαλόν. Εκτός από τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, η τσιφ χαιρ στάιλιστ διαβάζει με μεγάλο ενδιαφέρον τα άρθρα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας, καθότι είναι γνωστός σπάγκος στο θέμα της χρήσης του καλοριφέρ (ανοίγει παρένθεση-τόσο σπάγκος ώστε μαζί με το συνήθη καταληψία του οικογενειακού DSL διαθέτουν μια εξαιρετική συλλογή από μάλλινες φανέλες και θερμοφόρες με τις οποίες ζεσταίνονται τις κρύες νύχτες του χειμώνα).
Και στις σελίδες του Υδραυλικού (& εγκαταστάτη-συντηρητή καυστήρων) ο φιλομαθής αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για πολυστρωματικούς σωλήνες, ηλεκτρικούς λέβητες κεντρικής θέρμανσης, αερολέβητες, καυστήρες μικτής καύσης, διαφορικούς θερμοστάτες και ηλεκτροβάνες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις των απανταχού σωματείων της συμπαθούς τάξης των υδραυλικών, όπως κοπές πιτών, χοροί, λαχειοφόροι, συνέδρια κτλ, οι οποίες παρουσιάζονται πάντα με γλαφυρό και ενθουσιώδη τρόπο.
Όσοι λοιπόν από σας έχετε βαρεθεί τις ασύστολες πολιτικολογίες και το ανούσιο λάιφ στάιλ, στις σελίδες του Υδραυλικού (& εγκαταστάτη - συντηρητή καυστήρων), θα ανακαλύψετε μια πραγματική αναγνωστική terra incognita.

17 σχόλια:

  1. Στην κεντρική σελίδα υπάρχει και ο/η υδραυλικός του μήνα;

    Muy buenas querida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ενδιαφέρον και χρήσιμο...χεχε!!!

    Τι κάνει το φραντζολάκι σου;;;

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει, ξέφυγε η Πασταφλώρα...
    Μπονζούρ μανδάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανδάμ, αν αντικαταστήσετε όλα τα αναγνώσματα του ιστοσαλόν με υδραυλικούς και συγκολλητές ας είναι τουλάχιστον καλίγραμμοι με "φέτες" διότι αλλέως πως θ' αλλάξω κομμωτήριο. Ε όχι και να διαβάζω για κουρμπαδόρους αντί για τις νέες τάσεις της μόδας από τον Κωστέτσο όση ώρα μ' έχετε στην κάσκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ μ' αρέσουν αυτά τα αναγνώσματα!
    Είχα βαρεθεί πια τα χαζοπεριοδικά που είχαμε στο ιστοσαλόν.
    Τα πέταξα όλα και τα αντικατέστησα με αυτά που προτίνετε λατρεμένο αφεντικούλι!
    Επίσης έχω να προτίνω κι εγώ ένα φοβερό περιοδικό (άσε που είναι και χρήσιμο στη δουλειά μας.. με τόσα σεσουάρ να καίνε, τι σου είναι να αρπάξει κανένα;)
    Ειδού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τώρα ξέρω ποιον θα καλέσω άμα χαλάσει το καζανάκι...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ήξερα πως είστε μια κομμωτρίς (όπως λέμε οτομοτρίς) με σφαιρική μόρφωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητη πασταφλωρα σε ξαναβρισκω μετα απο καιρο!
    να σου ζησει το μπεμπακι σου -αξιζε η ταλαιπωρια!
    κι εμεις καταφεραμε με το συζυγο να υιοθετησουμε ενα κοριτσακι αυτες τις μερες, μετα απο πολλλλληηηη ταλαιπωρια! τελος καλο ολα καλα!
    το συγκεκριμενο αναγνωσμα πολυ θα με βοηθησει στη διαπαιδαγωγηση της μικρης. ελεγα να της εχω μαθει μεχρι να παει νηπια,ολη την ιστορια τεχνης της αρχαιοτητας, για να πιασουμε μετα βυζαντιο κλπ, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι, αφου δεν θα δει και μεγαλο χαϊρι απο την τεχνη και την αρχιτεκτονικη, ας γινει υδραυλικος! δεν πειραζει που ειναι κοριτσακι...ας ειναι!
    αναρπαστοι γινονται! τους καλεις σημερα και ερχονται σε 40 μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υ.γ.
    εχω να προτεινω βιντεοκασετα (οχι dvd) "το κυνηγι της αγριας μπεκατσας στο Ιραν" το οποιο ειδα σε βιτρινα αναλογου καταστηματος...
    φτιαξε ενα θεματακι και για τις βιντεοκασετες αυτης της κλασης! εχει πολυ ψωμι η υποθεση :)
    μπορει αυριο μεθαυριο να θελει καποιος να παει για κυνηγι στη Μεση Ανατολη...δεν ξερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @apos: querido comandante, όλο το χαρτί είναι η σελίδα με τις κοινωνικές εκδηλώσεις των σωματείων. Θα σου κρατήσω το προηγούμενο τεύχος με την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΕΡΗ και ΠΧΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ καταχώρηση επαγγελματία που έχεις δει στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @σώμα που χορεύει: πράγματι, το περιοδικό αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι!
    Το φραντζολίδιον φουσκώνει και ξενυχτάει και είναι τόσο μα τόσο μα τόσο γλυκούλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @κόκκινο μπαλόνι: μπονσουάρ καλό μου παιδί. Η Πασταφλώρα έχει ξεφύγει από την κούνια! Είδες τι γίνεται όταν γεννιέσαι δίπλα στο Μάη του 68;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @daria: φιλτάτη φίλη, είδατε τι ίμπακτ έχει τόσα χρόνια μετά το σίριαλ με τον Σάκη τον υδραυλικό; Για γραμμωμένους νέους να σας παραπέμψω στην πάντα ενημερωμένη σελίδα του αγαπητού ethan http://ethanandthecity.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @manetarius: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, το ήξερα ότι θα εκτιμήσετε τις αναγνωστικές επιλογές της τσιφ χαιρ στάιλιστ. Θα πρότεινα επίσης ένα ακόμα έντυπο το οποίο όπως πληροφορήθην βρίσκεται επί του πιεστηρίου και έχει τον τίτλο "ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ". Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @balidor: βαλιδοράκο μου, τα περιοδικά αυτά είναι πραγματικές πηγές χαρούμενης γνώσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ethan: καλό μου παιδί, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μπορεί να μεγάλωσα με γαλλικά, πιάνο και όπερα, αλλά ως κομμωτρίς οφείλω να είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @common people: πολύ χαιρόμαστε που σας ξαναβλέπουμε κι ακόμα περισσότερο που αποκτήσατε κι εσείς το φραντζολάκι σας! Δεν είναι μαγικό το συναίσθημα;;; Ό,τι συμβουλή χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας
    Οσο για τα ψυχωφελή DVD που προτείνετε, το έχουμε κατά νου να κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα, όταν βρούμε λίγο χρόνο παραπάνω για να ψάξουμε επισταμένως στα κατάλληλα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή