Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2009

Πατάω ένα κουμπί...

Για να βρεθείς στη μεγαλύτερη χωματερή στην Ελλάδα αρκεί να πατήσεις το on στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής σου. Αυτόματα ένας μαγικός, σουρεαλιστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, με τους τηλεπαραθυράκηδες να αδειάζουν την εκλεκτή πραμάτεια τους μπροστά σου προσπαθώντας να σε πείσουν α) ότι ο γάιδαρος πετάει, β) τα είδη υγιεινής κάνουν καλό στο καθημερινό σου διαιτολόγιο γ) το στιγμιαίο λάθος του γνωστού βαψομαλλιά καλλιτέχνη αποτελεί το μέγιστο γεγονός της εγχώριας ειδησεογραφίας.
Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι και ελπίζεις οι κύριοι της φωτογραφίας να αναλάμβαναν ένα δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση. Κι επειδή έχω πάθει μια ψυχολογία με τα κουίζ αυτόν τον καιρό, ποιες ειδήσεις θα θέλατε να σχόλιαζαν με το γνωστό, αβρό και σαλονάτο τους τρόπο;;;

18 σχόλια:

 1. Την Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Μπεζαντάκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τις εκπομπές του τριανταφυλλόπουλου!

  τι κάνει η ζουζού???

  αυτό το μωρό το έχει κατσιάσει όλη η μπλογκόσφαιρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλώνει σύμφωνος και αλληλέγγυος στην πρόταση σου για τους συγκεκριμένους σχολιαστές, κάτι που περιμένω εδώ και μια εικοσαετία! Ο σχολιασμός πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι ελεύθερος θέματος κατά τον ίδιο τρόπο που οι έλληνες "παραθυράτοι" που έχουν κατακτήσει τον τίτλο του φωτεινού παντογνώστη.
  Να χαίρεσαι και τη διάδοχο, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τυγχάνει της απολύτου αποδοχής όλης της μπλοκόσφφαιρας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τις αποδείξεις του Ευαγγελάτου, τις απόψεις του Πρετεντέρη, τις ατάκες του Τράνγκα..α.. και τις ειδήσεις του STAR!!!
  Τι καλοί γερούληδες..:) με συγκίνησες μεσημεριάτικα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. οι συγκεκριμένοι είναι μια εικόνα απο το μέλλον: σε καμιά 30αριά χρόνια, έτσι θα είναι οι «έγκυροι σχολιαστές» του MEGA,.
  H Όλγα λείπει από τη φωτό, γιατί δεν έχει ακόμα στεγνώσει το bottox...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κομμένοι και ραμμένοι για ειδήσεις στο STAR!
  Θα συμπληρώσω στο αποπάνω, έτσι θα είναι ο Μάκης (αριστερά) με μουστάκι και ο Τράγκας μετά από χρόνια, χωρίς χιούμορ όμως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μανιτάρι, πάλι έγραψες!
  Αποδείξεις-Ευαγγελάτος!
  Αλλά και δίπλα στον Τράγκα θα ήταν τέλειοι!
  Καλημέρα στο ιστοσαλοουν και το φρατζολάκι σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Έτσι όπως τους κοιτάω, σκέφτομαι..
  Θα μπορούσαν άνετα να είναι οι Τσίμας και Πρετεντέρης.
  Αλλά αν ανοίξουμε και λίγο το volume σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν.
  Οι τωρινοί διαθέτουν περισσότερο χιούμορ από τους παππούδες.
  Μας λένε κάθε μέρα - όλη μέρα ανέκδοτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @lena_zip: Θεά! Το ιστοσαλόν υποκλίνεται στο λαμπρό αυτό αστέρι της γκρικ σόου μπιζ. Ιστοσαλόν λαβς τρας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ria: όντως, μάκης = πχοιότητα!
  Το ζουζού έχει γίνει ένα κουκλάκι, είναι τόσο μα τόσο γλυκούλι που θέλεις να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να του δίνεις φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @microsoult: καλώς τον, καλώς τον! Νομίζω ότι το παραθυράτος είναι το επάγγελμα του μέλλοντος στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Προσωπικά θα ήθελα να τους δω να σχολιάζουν
  Γιουροβίζιον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, οι δύο αυτοί γέροντες είναι η χαρά της ζωής! Θα ήθελα πάρα πολύ να τους έχω παππούδες αν και ο ένας είναι φτυστός ο πολυαγαπημένος σπιτονοικοκύρης μας ο οποίος διακρίνεται για το βιτριολικό του χιούμορ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @apos: verdad! Βέβαια δεν νομίζω ότι το χιούμορ των εγχώριων τηλεμαϊντανών θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα των μαπετικών γερόντων, όμως όσο ζω ελπίζω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, πολύ θα ήθελα να τους ακούσω να σχολιάζουν τις σικάτες εμφανίσεις του λατρεμένου Χάρη Σιανίδη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @κόκκινο μπαλόνι: κούκου! Τώρα μου έρχεται στο μυαλό μια ακόμα πιο χαρντκόρ εκδοχή: οι δυο γέροντες σχολιαστές στο κανάλι της Βουλής!
  Τρελά γλέντια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @wert01gf: νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι σχολιαστές ανήκουν στη σφαίρα του σουρεαλιστικού! Ειδικά η ξυνίλα του Πρετεντέρη είναι ανεπανάληπτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 情趣用品,情趣,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,情趣,色情,成人影片,色情影片,免費A片,情趣用品,情趣,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,情趣,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,情趣用品,情趣,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣,情趣情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣商品

  ΑπάντησηΔιαγραφή