Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Πατάω ένα κουμπί...

Για να βρεθείς στη μεγαλύτερη χωματερή στην Ελλάδα αρκεί να πατήσεις το on στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής σου. Αυτόματα ένας μαγικός, σουρεαλιστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, με τους τηλεπαραθυράκηδες να αδειάζουν την εκλεκτή πραμάτεια τους μπροστά σου προσπαθώντας να σε πείσουν α) ότι ο γάιδαρος πετάει, β) τα είδη υγιεινής κάνουν καλό στο καθημερινό σου διαιτολόγιο γ) το στιγμιαίο λάθος του γνωστού βαψομαλλιά καλλιτέχνη αποτελεί το μέγιστο γεγονός της εγχώριας ειδησεογραφίας.
Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι και ελπίζεις οι κύριοι της φωτογραφίας να αναλάμβαναν ένα δελτίο ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση. Κι επειδή έχω πάθει μια ψυχολογία με τα κουίζ αυτόν τον καιρό, ποιες ειδήσεις θα θέλατε να σχόλιαζαν με το γνωστό, αβρό και σαλονάτο τους τρόπο;;;

17 σχόλια:

  1. Την Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Μπεζαντάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τις εκπομπές του τριανταφυλλόπουλου!

    τι κάνει η ζουζού???

    αυτό το μωρό το έχει κατσιάσει όλη η μπλογκόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλώνει σύμφωνος και αλληλέγγυος στην πρόταση σου για τους συγκεκριμένους σχολιαστές, κάτι που περιμένω εδώ και μια εικοσαετία! Ο σχολιασμός πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι ελεύθερος θέματος κατά τον ίδιο τρόπο που οι έλληνες "παραθυράτοι" που έχουν κατακτήσει τον τίτλο του φωτεινού παντογνώστη.
    Να χαίρεσαι και τη διάδοχο, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τυγχάνει της απολύτου αποδοχής όλης της μπλοκόσφφαιρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τις αποδείξεις του Ευαγγελάτου, τις απόψεις του Πρετεντέρη, τις ατάκες του Τράνγκα..α.. και τις ειδήσεις του STAR!!!
    Τι καλοί γερούληδες..:) με συγκίνησες μεσημεριάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι συγκεκριμένοι είναι μια εικόνα απο το μέλλον: σε καμιά 30αριά χρόνια, έτσι θα είναι οι «έγκυροι σχολιαστές» του MEGA,.
    H Όλγα λείπει από τη φωτό, γιατί δεν έχει ακόμα στεγνώσει το bottox...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κομμένοι και ραμμένοι για ειδήσεις στο STAR!
    Θα συμπληρώσω στο αποπάνω, έτσι θα είναι ο Μάκης (αριστερά) με μουστάκι και ο Τράγκας μετά από χρόνια, χωρίς χιούμορ όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μανιτάρι, πάλι έγραψες!
    Αποδείξεις-Ευαγγελάτος!
    Αλλά και δίπλα στον Τράγκα θα ήταν τέλειοι!
    Καλημέρα στο ιστοσαλοουν και το φρατζολάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι όπως τους κοιτάω, σκέφτομαι..
    Θα μπορούσαν άνετα να είναι οι Τσίμας και Πρετεντέρης.
    Αλλά αν ανοίξουμε και λίγο το volume σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν.
    Οι τωρινοί διαθέτουν περισσότερο χιούμορ από τους παππούδες.
    Μας λένε κάθε μέρα - όλη μέρα ανέκδοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @lena_zip: Θεά! Το ιστοσαλόν υποκλίνεται στο λαμπρό αυτό αστέρι της γκρικ σόου μπιζ. Ιστοσαλόν λαβς τρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ria: όντως, μάκης = πχοιότητα!
    Το ζουζού έχει γίνει ένα κουκλάκι, είναι τόσο μα τόσο γλυκούλι που θέλεις να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να του δίνεις φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @microsoult: καλώς τον, καλώς τον! Νομίζω ότι το παραθυράτος είναι το επάγγελμα του μέλλοντος στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Προσωπικά θα ήθελα να τους δω να σχολιάζουν
    Γιουροβίζιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @manetarious: αγαπητή βοηθέ πιστολακίου, οι δύο αυτοί γέροντες είναι η χαρά της ζωής! Θα ήθελα πάρα πολύ να τους έχω παππούδες αν και ο ένας είναι φτυστός ο πολυαγαπημένος σπιτονοικοκύρης μας ο οποίος διακρίνεται για το βιτριολικό του χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @apos: verdad! Βέβαια δεν νομίζω ότι το χιούμορ των εγχώριων τηλεμαϊντανών θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα των μαπετικών γερόντων, όμως όσο ζω ελπίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @radio marconi: κύριε ραδιοπειρατή μου, πολύ θα ήθελα να τους ακούσω να σχολιάζουν τις σικάτες εμφανίσεις του λατρεμένου Χάρη Σιανίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @κόκκινο μπαλόνι: κούκου! Τώρα μου έρχεται στο μυαλό μια ακόμα πιο χαρντκόρ εκδοχή: οι δυο γέροντες σχολιαστές στο κανάλι της Βουλής!
    Τρελά γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @wert01gf: νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι σχολιαστές ανήκουν στη σφαίρα του σουρεαλιστικού! Ειδικά η ξυνίλα του Πρετεντέρη είναι ανεπανάληπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή