Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Βρείτε τον Έλληνα

Δεν ξέρω αν έχετε κι εσείς το ίδιο χόμπυ με την τσιφ χαιρ στάιλιστ που τρελαίνεται να ανακαλύπτει τον Έλληνα στα κρέντιτς των ταινιών και των σίριαλ. Πάντα ένας συμπατριώτης είναι κρυμμένος κάπου εκεί κοντά, από την εποχή του Κότζακ μέχρι την Τόλμη και Γοητεία. Όπου, ναι, λοιπόν, μέσα στα επεισόδια του ατελείωτου αυτού τηλεοπτικού Μπεν Χουρ ένας ακόμα γκασταρμπάιντερ μεγαλουργεί, όχι σαν μπούμαν ή ασίσταντ τρέχα γύρευε, αλλά ως συμπρωταγωνιστής. Λέιντις εντ τζέντλεμαν, ιδού ο Κονσταντάιν Μαρούλης, ο οποίος εκτός από θεράπων της υποκριτικής, είναι επίσης και ροκ σταρ με επιτυχή θητεία στο American Idol.



Και μιλώντας για ροκ σταρ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο έτερο αγαπημένο ελληνοαμερικανικό άνθος που ακούει στο όνομα Τommy Lee. Γεννημένος στην Αθήνα από πατέρα αμερικανικό στρατιωτικό και μητέρα ελληνίδα πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, ο Τόμμυ εκτός από σύζυγος της Πάμελα αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο εφιάλτη των comme il faut ΑΧΕΠΑΝΣ. Γιατί και το ροκ θέλει τον Έλ του!

16 σχόλια:

  1. Εμένα πάλι αυτός ο Κονσταντάιν κάτι μου θυμίζει.... Αλλά δεν θυμάμαι ποιόν.
    Το έχετε και υμείς αυτό το βίτσιο αγαπητή χαιρστάιλιστ; Τι εμμονή κι αυτή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέρετε τι σας θυμίζει;
    Παλιά στο φανταστικό ριάλιτι "το μπαρ" (από το οποίο το οποίο ξεπήδησε η θεά Μπεζεντάκου και το οποίο γυριζόταν στην τιμημένη γεννέτηρα πόλη μου, το Γαλάτσι) ήταν ένα τυπάς, ο Γιώργος, που μαζί με έναν άλλο τυπά, το Λορέντζο κάναν συγκρότημα μετα. Στο συγκρότημα συμμετείχε και ο αδελφός του Γιώργου, πολύ ροκάδες όλοι μαζί αντάμα..."φίλοι για πάντα" λέγονταν αυτοί...ε, ο αδελφός Νίκος μοιάζει με το παλικάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε βρεεεε Έλληνας είναι ο Τόμι;
    Παιδαράς ε; Με τα τατουάζ του, με τα όλα του!
    Ο άλλος, ο Κωνσταντάιν...δε μ'αρέσει! Άσε που το μπούστο του δεν είναι αρκετά τριχωτό... λείπει και το σταυρουδάκι!

    α! αφεντικό πες στην κυρία κόκκινο μπαλούν (ξέρεις είναι αυτή που θέλει να τη λούζουμε και να της κάνουμε μασάζ πριν το κούρεμα) οτι το όνομα της απόλυτης Ελληνίδας τραγουδίστριας που έχει βάλει τα γυαλιά στη Νανα Μούσχουρη, είναι Μπεζαντάκου! Έλεος αν δεν ξέρουμε τα βασικά!
    (μπαλουνάκι μου εσύ!!!) :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρετώ την τσιφ και την εκλεκτή πελατεία. Μέχρι να 'ρθει η σειρά μου για εκείνο το μπιγκ άφρο (έχω να πάω σ΄ένα γάμο), παρατηρώ τον Ρούλη Μαρούλη. Τι μαλλί είναι αυτό; Απαράδεκτον δια πράκτορες! 12 πόντους ρίζα άβαφη από τα πέρυσι, κι από κόμμωση, ιιιιιι! Η Κλάραμπελ τον έγλυψε. Πιάκω τα μπιγκουτί μάστορα, παραχωρώ τη σειρά μου στο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή με τον Μαρούλη μπορούμε άνετα να πάμε και Eurovision..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και έλεγα αυτός ο Τommy για μεσογειακός τύπος μου κάνει! Νοιώθω καλύτερα τώρα.
    Πάντως τα credits τα κοιτάζω και εγώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε τον Θωμά... Και έλεγα, τι μου θυμίζει το τούτο του.....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @daria: το βρείτε τον Ελληνα μαζί με την ανάγνωση των γραμμάτων των αναγνωστών της Εστίας είναι όντως δυο από τις μεγαλύτερες μου εμμονές. Ουδείς ασφαλτος, οπως σοφά είπε η Αντζελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @κόκκινο μπαλόνι: καλό μου παιδί, θα σας απογοητεύσω καθότι επί σειρά ετών δεν είχα τηλεόραση και το σατανικό εργαλείο μπήκε σπίτι μετά το γάμο για να βλέπει ο συνήθης καταληψίας κανένα ματς. Φευ, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κόλλησα για έναν ανεξήγητο λόγο με την Τόλμη και Γοητεία. Και θα ξαναμαναεπαναλάβω: ουδείς άσφαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @manetarius: ναι, ναι, είναι έλλην ο Τομ κατά το 50% και με αδυναμία σε μουζάκα και γεμιστά όπως διάβαζα σε συνέντευξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @inco: αγαπητή συναγωνίστρια, ο Κονσταντάιν είναι δικό μας παιδί και έχει προτεραιότητα καθότι τιμά τα εθνικά χρώματα στην αλλοδαπή.
    Μαλλί άφρο είπατε, ε; Κάτι σαν τον Αλέκο Αρβανίτη που το ονομά του είναι αγάπη, φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @so_far: μπρίλιαν αϊντία, έχω να πω! Διότι μετά τον Sakis το χάος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @radio: κι εγώ όταν ανακάλυψα ότι ο Τόμμυ είναι ημιπατριωτάκι ένιωσα μια ψυχική ανάταση.
    Οσο για τα κρέντιτς, μιλάμε για μέγα κόλλημα!
    (έχεις βρει την ελληνίδα στα κρέντιτς του Grey's Anatomy???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @fevis: κάτι στην κατατομή του προδίδει το μεσογειακό ταμπεραμέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακριβώς αγαπημένη στάιλιστ! Σαν του Αλέκου Αρβανίτη τα θέλω! Κι αν σας περισσεύει και κανά μουστάκι, θα το δεχτώ μετά χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο TOMMY LEE ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΧΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή